Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäpukeutumista Espritiltä!

Vitsit mikä ilma siellä on tänään ollut koko päivän! Siitä inspiroituneena päätinkin kasata teille muutamat kesäiset asukokonaisuudet Espritin kattavasta valikoimasta (joka muuten kerta kerran jälkeen vain osaa positiivisesti yllättää!) johonka meikäläinenkin voisi huoletta pukeutua.
Mitä kesäasuihin ja asusteisiin muuten tulee, musta on tänä kesänä tuntunut siltä että haluaisin uusia ihan mun koko vaatehuoneen kaiken kesäisen osalta. Tai ainakin melkein kaiken. Jotenkin sitä vain tyyli mukamas muuttuu kun ikää tulee lisää. Vaikkakin sitten jos pitäisi oikeasti sitä uusimista lähteä tekemään, enhän mä lopulta mistään oikeasti osaisi tai edes haluaisi kuitenkaan luopua. 
kollaasi_2

kello - täällä / hattu - täällä / mekko - täällä / rannekoru - täällä 
ruskeat kengät - täällä / aurinkolasit  - täällä / laukku - täällä

Ensimmäisen asun kokosin täysin tuon aivan jumalattoman mekon ympärille. Siis mä en edes oikeastaan tiedä mikä siinä niin kiehtoo, se on tavallaan niin erikoinen ja "hassun" sävyinen että se tekee siitä upean. Maximekot on tämänkin kesän yksi ehdoton juttu, ja niitä multakin kaapista useampi löytyy, aikaisemmin mekoissa kuviot on ollut ihan ehdoton nounou mutta tänä kesänä joku niissä(kin) iskee. Mekkoihin myös asusteet istuu musta aina tosi hyvin, ja tämänkin mekon kanssa tuo hattu ja näyttävä kello ja rannekoru sopisi niin todella hyvin kyllä yhteen. 

kollaasi_3

paita - täällä / kello - täällä / laukku - täällä / kengät - täällä / farkkushortsit - täällä

Maximekkojen lisäksi kesästä toiseen ehdoton suosikki on farkkushortsit. Näin vannoutuneena farkkujen suurkuluttajana varsinkin. Niihin on niin helppo yhdistää näyttävämpiä kenkiä ja paitoja, ja silti asu pysyy hyvässä kokonaisuudessa. Sen lisäksi että ne toimii näyttävienkin yksityiskohtien kanssa, myös kaikessa yksinkertaisuudessaan niillä saa onnistuneita asuja aikaan. Nuo mustat sandaalit on kyllä niin ihanat, jos en omistaisi jo vastaavia nuo olis jo ostoskoriin klikattuna ehdottomasti. 

Kesäpukeutumisessa mä suosin tietynlaista rentoutta. En voisi kuvitellakaan mitään pelkkää vartalonmyötäistä ja ahdistavaa. Tänäänkin farkut olivat aivan liikaa, mutta minkäs teet kun ei mieli uskonut aamulla että tarkenisi ilman. Espritille oli kesäuutuuksien myötä tullut taas kaikkea aivan hurjan ihanaa, muunmuassa juurikin rennompia paitoja ja shortseja, mutta ei kuitenkaan sellaisia "liian" rentoja kotiasuja. Vaan rentouden lisäksi tosi kivoja yksityiskohtia ja ihania värejä. Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan, valikoimaan pääset TÄSTÄ

4 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥