Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

En ole koskaan...

... Tykännyt aikaisista herätyksistä. Tai ylipäätään että pitää herätä herätyskelloon eikä silloin kuin itsestä siltä tuntuu.

... Saanut minkäänlaisia sakkoja mistään. 

... Ollut mikään siivousintoilija. Enkä siis tarkoita että eläisin missään läävässä. Mutta ei mua haittaa jos tiskipöydälle kertyy muutama lautanen tai täällä ei ole viikkoon imuroitu. Elämistä vartenhan koti on tarkoitettu, miksi siellä ei siis saisi välillä näkyä ne elämisen jäljet! 

asu_koskenranta1

... Käynyt solariumissa. Monesti harkinnut, mutta jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi tai kokenut sitä kuitenkaan niin tarpeelliseksi.

... Rullaluistellut. Monesti oon kyllä tahtonut.

... Innostunut sen suuremmin kynsien lakkailusta.

asu_koskenranta3

... Ollut perus risteilyllä. Olen kyllä mennyt pikalaivalla yli, ja ollut teema risteilyllä töissä sekä opiskelija-risteilyllä. Mutta en sellaisella perus "mennään vain risteilylle".

... Lukenut kirjoja. Siis sillai lukemalla lukenut. Ehkä yhden kirjan olen elämässäni lukenut sillai "ahmimalla" alusta loppuun hujauksessa. En vain osaa jotenkin keskittyä siihen, enkä löydä siihen koskaan tarpeeksi aikaa.

... Osannut seistä käsillä. Tää on taito jonka mä vielä joskus opettelen!

asu_koskenranta9

... Osannut lasketella. Pienempänä oon muutaman kerran ollut rinteessä suurinpiirtein pakotetusti. Eikä se tosiaan ole mun hommaa. Ei laudalla, eikä suksilla. Ainoastaan pulkalla!

... Omistanut Tinder-profiilia.

... Polttanut tupakkaa. En edes maistanut! Hyi!

asu_koskenranta6

... Maistanut kahvia. Tiedän kyllä miltä se tuoksuu/haisee, mutta koskaan en ole pisaraakaan juonut. Olen varma että en tulisi siitä edes tykkäämään, joten mitäpä suotta edes maistaa.

... Ollut hyvä säästämään rahaa. Tähän kuitenkin pyritään, tavoitellaan ja opetellaan.

... Säilyttänyt yhtäkään kukkasta hengissä. Enempää kuin maksimissaan muutaman kuukauden. Ihan sama vaikka olisi kuolematon, kun sen tähän talouteen tuo se on viimeinen matka.

asu_koskenranta15

... Ymmärtänyt Suomen alkoholi"kulttuuria". Mitä hienoa on oikeasti juoda joka ikinen viikonloppu ja vielä molempina päivinä. Tai edes joka toinen. Enkä nyt tarkoita sitä yhtä saunakaljaa, vaan sitä etät kiskotaan molemmin käsin litratolkulla.

... Fanittanut mitään bändiä tai artistia ihan sillai ns. täysillä. Oon aina tykännyt musiikista, mutta ei mulla oo koskaan ollut mitään sellaista yhtä artistia tai bändiä kenen keikoille on pakko päästä ja kenen musiikkia on pakko kuunnella.

... Käyttänyt Snapchattia. 
  asu_koskenranta4asu_koskenranta2jacket Zara | jeans Only | scarf BikBok 
shoes Ugg Australia | bag By Malene Birger


... Ollut ajoissa asukuvien kanssa. 

4 kommenttia

 1. Näit on hauska lukee ja kattoo mihin voi ite samaistuu! Mulla ei oo myöskään ikinä ollu fanitusvaihetta, vaikka tykkäänkin tietyistä artisteista/bändeistä paljon. Riittää, että saan kuunnella niitä spotifyn kautta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans tykännyt lukea näitä muiden blogeista! :) Tuo fanitusvaihe on hauska, se joko on ollut tosi kunnolla tai ei ollenkaan :D

   Poista
 2. Ootko harkinnut hiustenvärjäystä? vaalea-oranssi-vaalea ei ole kovin kaunis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rumaa tässä on ainoastaan sun selkärangattomuus :-)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥