Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuulumiset

Hellou! Ajattelin tulla höpöttelemään tänne tälläistä kuulumispostausta sen kummemin ilman tarkkaa aihetta. Ruudun tälle puolelle kuuluu hyvää. Elämä on olevinaan kauhean kiireistä vaikka mitään erityistä syytä kiirelle edes ole. Päivät vaan menee vauhilla, ja huomenna on jo toukokuun 20. päivä. Siis justhan toukokuu vasta vaihtui! Ja kahden viikon päästä on jo kesäkuu... Mutta tosiaan kiireestä huolimatta hyvää kuuluu ja hyvin menee.
   
cocis_mansikat3 J:n kanssa yhteinen arki alkoi rullata maanantaina taas, ja huomenna saadaan tietää saako hän siirron tänne vai jatkuuko syksyllä taas yhteinen elämä kahdessa eri osoitteessa. Aluksi mä stressasin todella paljon että mitä jos se ei siirto ei vaan mee läpi, mitä jos joudutaan vielä toinenkin vuosi asumaan eri osoitteissa. Mutta nyt pari viime viikkoa oon osannut olla asian kanssa tosi rauhallisesti. Mä en yleensäkään jännitä mitään, niin ei mua huominenkaan jännitä. Toki mä odotan malttamattomana tietoa, mutta en mä sen takia menetä yöunia tms. Sitten voi kyllä olla jokin ikävempi sana irti jos siirtoa ei tule. Nyt usko ja toivo on kannatellut aika pitkälle. Mutta tiedän että nyt on tehty kaikki mitä vaan voidaan tehdä, ja loppu ei ole meistä enään kiinni.
  
cocis_mansikat5 cocis_mansikat4 Kesästä tulee joka tapauksessa huippu! Tiedossa on vaikka mitä suunnitelmia, ja nyt vihdoin se yhteinen reissukin varattuna. Siihen palataan itseasiassa pian täälläkin vähän tarkemmin. Ulkomaan reissun lisäksi suunnitelmissa on pienempiä reissuja ihan Suomen rajojen sisällä sekä monia ihania tapahtumia ja juhlia. Kesä vaan on ihmisen parasta aikaa mun mielestä.
   
cocis_mansikat7
Jo tulevana viikonloppuna on ensimmäiset kemut tiedossa, nimittäin yksi aika suloinen pikkumies saa viikonloppuna nimen. Kesän ensimmäiset juhlat siis tiedossa. Tosin mekkokriisi meinaa kiivetä ylitse. Tilasin 4 mekkoa ajatuksena että aivan varmasti jokin sopii. Hah! Ei sitten yksikään, ei yhtään. Joko liian isoja, liian pieniä, ihan hassun mallisia tai pahan tuntuisia. No aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. 

cocis_mansikat1 cocis_mansikat2
Kokonaisuudessaan fiilis on ollut muutenkin todella hyvä viime aikoina. Oon onnistunut jutuissa jotka aikaisemmin tuotti haasteita, oon oppinut itsestäni paljon ja siitä on ollut monessa asiassa hyötyä. Lisäksi pitkä ja kivinen matka siihen itsensä hyväksymiseen alkaa oleen takanapäin voitettuna. Tosin mä en usko että mä pääsen koskaan maaliin tavoitteissani, mutta eniten mä saan juurikin siitä voimaa kun aina on jotain mihin pyrkiä.
Musta irtoaa tätä tekstiä nyt tosi huonosti, koska nukkumatti hoputtaa jo mukaansa. Huomenna tiedossa huippu päivä töissä, lauantaina ne kemut ja sunnuntainakin vielä ohjelmaa. Joten ei oo varaa ottaa univelkaa nyt yhtään. Palataan!
Ootte kaikki ihan huippuja muistakaa se 

6 kommenttia

 1. Siis onko J ollut koulussa jollain muulla paikkakunnalla vai mikä tämä kuvio on..? :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäsiä kuvia & tää teksti oli myös ihana! :) Kiinnostava blogi muutenkin, jäin seurailemaan :)!

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei olis kiva jos tekisit postauksen, missä suosittelisit instagram tilejä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Tämä aijon toteuttaa kyllä! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥