Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Liv Box

liv_bo_1
LivBoxin sisältöä olisi luvassa tällä kertaa. Halusin testata tuotteita ennenkuin julkaisen postauksen jotta on vähän helpompi sanoa mitä mieltä täällä ollaan oltu.
Kokonaisuudessaan paketti olisi musta tosi onnistunut. Löytyi uusia tuttavuuksia, iloisia yllätyksiä ja jopa pyrkijöitä ihan luottotuotteiden joukkoon.

liv_box_2 liv_box_3 liv_box_4 Ensimmäisenä paketissa huomioni vei tämä Lumenen Artic Glow - huuliöljy. Eli huuliöljy jossa on pinkki viba mukana. Tätä nyt jonkun verran käyttäneenä, en voi kuin suositella! Tekee huulista ihanan pehmeät ja auttaa pitämään ne kunnossa. Ei rohdu eikä kuivu. Täydet pisteet tälle! 

liv_box_6 OSIS+ Big Blast volyymigeeli oli yksi paketin hiustuotteista. Tämän luvataan antavan pitkäkestoista ja voimakasta volyymiä. Ja tuon kyllä allekirjoitan. Mä nyt vain en varsinaisesti juuri koskaan käytä mitään geelejä tms, mutta jos käyttäisin tästä olis kyllä tullut suosikki. Sensijaan J joka vastaavia hiuksissaan usein käyttää, kehui tätä myöskin tosi paljon ja lupasi käyttää purkin loppuun!

liv_box_7 Hiuslinjalla jatketaan, ja positiivisin yllätys paketissa oli tämä SIM System 4 Oil Care Hair Mask O hiusnaamio. Näitä tämän sarjan tuotteita mä oon jo niin pitkään aikonut ja halunnut testata, mutta jotenkin aina ne vaan on jäänyt kaupan hyllylle. Mulla on välillä tosi kuiva päänahka, mutta se on ollut niin harvoin että en oo joutunut siihen varsinaisesti mitään erikoisempaa käyttämään. Sen takia lähdinkin tätä testaamaan todella innoissani. Ja kyllä, tästä oli hyötyä. Lisäksi tää teki hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. Aivan takuuvarmasti tää löytyy multa pian täysikokoisena! 

liv_box_8 Ja hammastahnaa luvassa seuraavaksi. Valkaisevaa sellaista, Golgat Max white expert white. Mä oon aina kyseenalaistanut valkaisevat hammastahnat. En sen takia etteikö ne mitenkään toimis (no okei okei osittain myös senkin takia) mutta pääasiassa sen takia koska mulle on niiiiin moni hammaslääkäri niin yksityisellä kuin julkisellakin sanonut että ne ei todellakaan ole sen käytön arvoisia. Kyllähän ne hammasta valkaisee, mutta miten ne sen tekee onkin sitten ihan eriasia. Ne nimittäin kuluttaa hampaan pintaa. Pitkässä juoksussa voitte vaan kuvitella mitä se sitten tekee. 
Mutta noh, koska niitä en ole enään vuosiin käyttänyt halusin tämän testata. Lisäks tässä oli jotain valkaisevaa ainetta paketin mukaan mukana, tiedä sitten onko se juurikin näitä kuluttavia aineita. Mutta en voi kyllä tätä suositella. Musta tää jätti hampaat tosi sellaisen tahmean ja epäpuhtaan tuntuisiksi, ei hyvä.

liv_box9 Ainut tuote joka oli jo tuttu ennestään oli Cutrin Chooz Hairspray Super Strong. Eli siis ihan mun luottolakka. Tätä mä en vaihda, ja tälläinen minipullo tuli just tarpeeseen ko tää sopii melkein laukkuun kuin laukkuun mukaan. Vaikka aika harvoin mitään hius tai meikkijuttuja mukana missään edes kannan. Joskus kuitenkin. Tää tuoksuu ihan tajuttoman ihanalle, ja lisäks tää pitää hiukset just eikä melkein paikoillaan, luomatta kuitenkaan sellaista ikävää kypärä fiilistä. Helppo vain harjata hiuksista poijes. Suosittelen tätä kyllä jos uus lakka on hakusessa, en usko että kukaan pettyy tämän kohdalla!

liv_box_5 Ehdottomasti paketin paras tuote oli tämä Garnier Respons Mythic Olive -vartaloöljy. Oon näitä jo Sokoksella ohi mennen tutkaillutkin. Ja nyt kun tätä testaamaan pääsin, voi pojat miten huippu! Niin helppo suihkutella ja levittää. Todella hyvä koostumut, imeytyy nopeasti. Ja ennenkaikkea oikeasti auttaa ja kostuttaa kuivaa ihoa. Tästä onkin tulossa siis ihan luottotuote myös jatkossa. Kiinnostus tähän uuteen Garnierin sarjaan heräsi myöskin, ja voipi olla että testaukseen lähtee muutakin.


Kokonaisuudessaan siis oikein onnistunut ja miellyttävä paketti! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥