Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

DKNY Wallet

Mun on jo pitkään pitänyt esitellä teille yksi juttu, mutta jotenkin se on sitten aina unohtunut ja unohtunut. Nyt kun eilen asioin Cottonilla (kröhöm.....) sai taas ihana lompakkoni kehuja. Tämä ei siis suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun joku siihen huomionsa kiinnittää. Niimpä nyt ajattelin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan esitellä se teillekin!
dkny_1 dkny_2 dkny_6 dkny_4

Sain tämän siis J:ltä synttärilahjaksi, kun mun aikaisempi lompakko rupesi pikkuhiljaa näyttämään siltä ettei sitä kehtaa maksutilanteessa laukusta esille kaivaa. Valkoinen oli muuttunut "valkoiseksi", eikä sitä saanut enään puhtaaksi. Lisäksi se teki sellaisen kivan jäynän lähes kerta päivään, kun sen aukaisi, jäi se sisätaskun vetoketju sen varsinaisen vetoketjun väliin jumiin eikä sitä sitten aukaistukaan ilman taisteluita. Jokseenkin ärsyttävä ominaisuus. 
Kerran sitten J:n kanssa kaupungilla käydessämme hypistelin tätä ja intoilin miten käytännöllinen ja ihana tämä olisi. Kuitenkaan en sitä silloin mukaani ostanut. Tarkkaan seuraileva matkaseura sen sitten mulle yllätyksenä päättikin lopulta ostaa.
Pakko sanoa, että tämä on ollut paras lompakko mitä mulla on koskaan ollut! Mulla ehtoja lompakolle on että sinne mahtuu kortit, mutta kuitenkin niin että korttitaskuja ei tarvitse olla kymmeniä. Myös vetoketjullinen tasku pitää löytyä kolikoille. Sekä paikka seteleille ja lounareille. Tässä vetkojetkullisia taskuja on jopa neljä. Ei ollenkaan liikaa koska ne on aseteltu niin nätisti. Seteilelle, lounareille ja kuiteille löytyy iso tasku johon ne on tosi helppo vain sujauttaa ilman jäätävää asettelua. Kortit on kaikki helposti saatavilla, ja mulla onkin kaikilla paikoilla kaksi korttia per paikka. Sen lisäksi että tästä löytyy kaikki tarvittava, tässä on myös paikka kynälle. Itsellä kun kulkee kalenteria ja sun muuta työjuttua ja paperia mukana niin aina se kynä kuitenkin livahtaa jonnekin. Tässä se pysyy hyvin mukana. Ehkä kuitenkin kaikkein suurin plussa on tämä muotoilu. Avatessa ei tarvitse aukaista haastavia vetoketjuja jotka jumittaa enemmän kuin toimii. Mutta silti tämä pysyy todella hyvin kiinni vaikka tavaraa sisällä paljon olisikin. Eikä tietenkään sovi unohtaa kaunista ulkonäköä, musta ja kulta toimii aina! 

1 kommentti

  1. Aivan ihana lompakko! Näyttää just täydellisen kokoselta ♥

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥