Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Spring Vibes

asu_kevät7
Heippa! Muistaako joku vielä sen valkoisen töhnän mitä tuolla pihalla oli vielä muutama viikko sitten aika paljonkin? Mä muistan! Ja kerettiinkin napata yhdet vähän keväisemmät asukuvat vielä tuon valkoisen peitteen kanssa. Tuona kyseisenä päivänä tarkeni jo hyvin ilman mitään paksua takkia, siksipä päätin yhdistää nahkatakin tuohon vähän lämpöisempään liiviin jonka ostin Mangosta jo useampi vuosi sitten vähän sellaisena hutiostoksena. Kuitenkin oon tykännyt siitä hirmu paljon, vaikka käyttöä sille ei ole kyllä juurikaan kertynyt. Johtunee varmastikin siitä että se on todella haasteellinen yhdistää mihinkään. Lisäksi keväällä se on sitten niin tuskaisen kuuma, ja syksyllä taas kun pakkaset koittaa sen kanssa tulee kylmä. Se oli kuitenkin Mangossa silloin niin hyvässä alessa, että päätin sen napata mukaani. Eipä se nyt paljoa vaatehuoneessa paina tai tilaa vie, ja löytyy sille näköjään ainakin joskus käyttöä.

asu_kevät4-side asu_kevät2 asu_kevät8 asu_kevät5 asu_kevät1jacket Bershka | jeans VeroModa | shirt GinaTricot | sunglasses Ray-Ban
vest Mango | shoes Converse | bag Michael Kors

Mitä kevään pukeutumiseen muuten tulee, täällä ollaan ainakin jo innolla pakattu talvikamppeet kellariin (ainakin lähes kaikki..) ja kaivettu kevät-jutut esille. Vitsit miten ihanaa on nyttenkin maata tässä sohvalla kun on edelleen tosi valoisaa, linnut laulaa pihalla ja ikkunaa voi pitää auki ilman että kämpästä muodostuu iglu. Kevään myötä oon tehnyt vaatehuoneessa aika suurtakin inventaariota, joka on edelleenkin vielä vaiheessa. Pikkuhiljaa ajatus "Vähemmän on Enemmän" on alkanut tuntua tosi hyvältä. Mullakin kun noita vaatteita sun muita asusteita ja rättejä on kertynyt jokseenkin paljon. Ja silti mulla on kuitenkin vaan ne luottojutut mitä käytän tosi paljon, ja sitten loppuja sen kerran vuodessa tai en sitäkään. Sen lisäksi että nyt karsitaan ja ollaan jo karsittu tosi iso määrä kaikkea, on tottakai (valitettavasti....) muodostunut taas niitä uusia ideoita ja ihastuksia joita pitääkin sitten hankkia. Sen sijaan että heti ensimmäisestä ajatuksesta kävelisin kauppaan ja ostaisin sen, oon nyt miettinyt aina vähän ja vähän enemmänkin tarkemmin kuinka paljon ne sitten todellisuudessa pääsisivät käyttöön ja tarvitsenko niitä oikeasti. Tästä aiheesta voisikin itseasiassa kirjoittaa ihan ihkaoman postauksen, juttua kun aiheesta tuntuu riittävän. Kiinnostaisiko teitä sellainen? Entä mitä mieltä olette asusta? 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥