Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ADIDAS

asu_rodos_5-side asu_adidas_2 asu_rodos_8 asu_adidas_4 asu_adidas_1-side
bag Louis Vuitton | skirt Adidas | sunglasses Quay Australia shoes H&M | top River Island  


Rodoksen vimeistä asua luvassa. Samalla myös tämän vuoden (ehkä... kunnes arkistoista löytyy joku "ainiiiiin" asu)   viimeinen kesäinen asu. 
Tässä esiintyykiin yksi kesän parhaimpia löytöjä. Adidaksen ihana hame! Ja tähän väliin haluankin sanoa muutamat sanat Adidaksesta. Se on noussut nyt viime aikoina ihan valtavan hirmuiseen suosioon. Se hybetys koko merkistä on nykyään jotain ihan käsittämätöntä. Porukka tilaa ebayt ja wishit yms niiden feikkejä koska aitojen hinnat nousee suosion myötä kokoajan. Mun mielestä Adidas on hyvän näköinen merkki, oon ollut sitä mieltä jo ennen tätä massaräjähdystä. Mutta, ne perus teepparit ja urheilupökät yms. En mä ymmärrä niitä vieläkään, tai en ymmärrä kuinka porukka yhdistelee ja käyttää niitä. Adidaksen urheilupöksyt yhdistetään korkkareihin, sentin paksuun kerrokseen meikkiä ja sitä pidetään juhlallisena. Tää tapa jotenkin tökkii mulle tosi paljon. Ehkä se koko merkin yliarvostus on mun makuun liikaa. En tiiä.
Mutta takaisin tähän, ei niin perus-adidaksen hameeseen! Bongasin tän kesällä Nellystä, ja pakkohan tää oli tilata kotiin saakka. Rakkauttahan se sitten oli heti ensi kokeilulla. Tää on tosi painava, ei perus kollarikangasta vaan jotain eri. Mutta silti tosi rento ja ihana päällä! Painonsa ansiosta laskeutuu myös tosi nätisti. Tän saapuessa mulle oli selvää että tän säästän Rodoksen reisulle. 
Aurinkolasit saapuivat myös samassa paketissa. Ne oli sitten lopulta käyttömukavuudeltaan vähän pettymys. Ne on tosi tosi tummat. Siis ulkona synkkenee ihan kunnolla kun nuo heittää päähänsä. Mutta onhan ne nyt muuten sairaan makeet!

Iskeekö mun uus hame, entä Adidas ylipäätään? :)

10 kommenttia

 1. Blogisi ulkoasu on selkeä ja siisti, banneri on mielestäni oikein kiva! Kirjoitustyyli on myös mieluinen. Tämä postaus on hyvin toteutettu myös, tuo hame on ihana! En itse kamalasti ole vielä ainakaan lähtenyt mukaan tähän adidas-villitykseen :)
  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan paljon kiitoksia kehuista! :) Ihana kuulla että ulkoasu on mieluinen, siihen kun on nähty vaivaa, ja paljon! Adidas villitys on mun mielestä kans ihan yliarvostettua :D

   Poista
 2. Ihan superupeita kuvia, jestas sentään! Rakastan tän blogin ulkoasua, jotenkin niin raikas! :-)

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Super söpö hame! Sopii todella hyvin sulle<3:)

  Terkuin Harriet
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Oikea sana on kyllä juurikin söpö!! <3

   Poista
 4. On kyl ihanan värikäs hame! :) Oon tosi huono käyttää hameita ja kaikki vaatekaapissani on harmaata.. :D

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon taas tosi huono käyttämään mekkoja :-D Enkä hameiden käytössäkään mikään mestari ole. Rodoksella oli hyvä sauma käyttää hameita :)

   Poista
 5. Vautsi mikä hame! Sopii sulle ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥