Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Leather Skirt

Hellou! Luvassa olis asupostausta. Nyt syksyn aikana on ollut useampia tosi lämpimiä päiviä, että on tarjennut hyvin vähän kevyemmissä vaatteissa. Tosin tänään aamulla mittari näytti +1, että kyllä se talvikin sieltä ikävä kyllä vielä saapuu. Mutta, koska lämpöä on riittänyt sen verran, että ulkona tarkeni muutama viikko sitten vielä uudella hameella, pitihän se heti ottaa testiin. 
Mä en oikein edes tiedä vihasinko vai rakastinko nahkahameita aikaisemmin, mutta nykyään kyllä ehdottomasti jälkimmäistä. Mulla vaan kesti (ylläripylläri) tosi kauan löytää se oma yksilö. Jaaa, saattaa olla että kun sen löysin, löysin heti perään toisenkin.. Haha. No mutta, tää ensimmäinen vei mun sydämen ihan täysin. Keksin tälle niin niin monta asuyhdistelmää heti kättelyssä, mutta mennään tällä yhdellä nyt täällä ainakin eteenpäin. Hameen kanssa asussa yhdistyy samassa paketissa mulle kotiutunut haalean vaaleanpunainen paita. Mikä ainakin omaan silmään mätsäsi tosi hyvin tuon hameen kanssa! Asu oli kokonaisuudessaan tosi paljon omaan mielee. Rusketuskin näyttää tässä vielä vähän säilyneen. Enään ei pelkoakaan että olisi jotain jäljellä.. Nooh, ensi kesänä sitten taas. 

asu_nahkahame_3-side asu_nahkahame_11 asu_nahkahame_6 asu_nahkahame_10 asu_nahkahame_8 asu_nahkahame_1-sidebag Marc By Marc Jacobs | skirt VeroModa | watch Tommy Hilfiger shoes Nike | shirt VeroModa

Halusin tähän postaukseen mahduttaa vielä yhden toisenkin asian. Nimittäin hiukset! Jotkut on saattaneetkin jo huomata, ettei mulla ole enään pidennyksiä. Ne otettiin tosiaan pois meidän Kreikan reissun jälkeen. Kerkesiväthän ne mulla taas olla 4,5 kuukautta. En kuitenkaan enään halunnut uusia, vaan haluan ainakin jonkun aikaa "hengähtää" ilman. Antaa hiusten kasvaa, vaikkei ne mulla ikinä tän pidemmäksi kasvakkaan vaikka tekisi mitä temppuja. Magopidennykset oli tosi kivat, mutta mä viihdyn kyllä ihan hyvin omassakin tukassa. Vaikka mittaa tässä saisi olla inan enemmän. Mutta, näillä mennään nyt ainakin jonkun aikaa, ja katsotaan sitten mitä taas tuulet tuo tullessansa. 

11 kommenttia

 1. Hiukset kyllä kiittää, kun on jonkun aikaa ilman pidennyksiä! Itse en oo vuoteen käyttänyt, kun klipsut repi mun hiuksia niin paljon, että alko tulemaan kaljuja kohtia sinne sun tänne :'D Kannattaa ehdottomasti olla ilman turhia painorasitteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kyllä kiittää! Vaikkei Magot mikään hirveän hiuksia rasittava tekniikka olekaan. Harmi vaan kun itsellä on niin hento hius, että se ei kasva tätä mittaa pidemmäksi vaan katkeaa sitä mukaa, hoiti sitä miten paljon tahansa tai vaikka olisi kokonaan värjäämättä. :D

   Poista
 2. Ihana asu! Tykkään itsekin yhdistellä hennompia materiaaleja astetta raffimpaan nahkaan! :)

  - Linda N.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis asu! Tykkään tästä hurjan paljon ♥ Musta nahkahame näyttää sopivan hienosti hempeisiin väreihin :)

  VastaaPoista
 4. Toi hame on tosi kiva! Ja asu kokonaisuutena muutenkin :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥