Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tallinna

Kesän lopussa tehtiin iskän kanssa minireissu Tallinnaan. Mä oon pikkutytöstä saakka "valittanut" (okok mitä turhaan noi heittomerkit tuossa edes on..) kun iskä ei koskaan ole vienyt mua eikä mun veljeä mihinkään. Ollaan siis asuttu mein lapsuus äidin tykönä, ja käyty isällä vain viikonloppuisin. Teininä tosin asuin hänen luonaan muutaman vuoden kyllä. Isä kun ei oikein oo sellaista matkustelu tyyppiä. Nyt mun täyttäessä pian 22 vuotta, hän kyllästyi valitukseen ja varasi meille miniminimini- loman rakkaan naapurimaa Viron puolelle. Lähdettiin hänen luotaan aamulla iiihan laittoman aikaisin bussilla kohti Helsinkiä. Helsingistä pika-botskilla yli ja Tallinnassa oltiin noin 11 aikaan. Kissojen ja muutaman koiran kanssa löydettiin vihdoin oikea hotelli ja kirjauduttiin sisälle. Sitten lähdettiinkin kiertelemään kaupungille (kaupoille). Illalla vasta palattiinkin sitten takaisin hotellille. Aamulla odotti taas aivan liian laittoman aikainen herätys, koska laiva lähti takaisin jo yhden aikaan. Pitihän siinä vielä keretä kiertelemään kaupungilla (kaupoilla) ennen laivan lähtöä. 
Mä tykkään Tallinnasa iihan superisti. Se on vaan jotenkin niin ihana paikka. Me yövyttiin Vanhan Kaupungin puolella, Vana Viru hotellissa. Siitä tykkäsin myös tosi paljon! 

tallinna_1 tallinna_4 tallinna_1111 tallinna_2 tallinna_6 tallinna_9 tallinna_3 tallinna_8-side tallinna_5
Shoppailua, kiertelyä kaupungilla, hyvää ruokaa, ja iskä. Niistä oli meidän miniloma siis tehty! 
On Tallinna vaan niin ihana paikka 

12 kommenttia

 1. Kuulostaa että sulla on ollut super ihana loma!<3 Aina kivaa viettää aikaa vanhempiensa kanssa:)

  Terkuin
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se kyllä olikin! :) Näin vanhempana sitä kyllä osaa arvostaa aikaa vanhempiensa kanssa :')

   Poista
 2. Oii kuinka kivoja kuvia! :) <3 ja ihana tommonen isä-tytär reissu!! <3 pitääpä ehdottaa omallekkin isille joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdota ehdottomasti!! :) Meillä oli ainakin huippu reisssu! :p

   Poista
 3. Tallinna on kyllä ihana paikka, vaikka siellä onkin tullut käytyä useaan otteeseen! ♥ Heh, mikäs muukaan olisi tuollaisen minireissun tarkoitus kuin kaupoilla kiertely ja shoppailu? ;) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hirveän montaa kertaa ole käynyt, mutta eiköhän siellä taas tulevaisuudessakin käytyä tule :) No niimpä! Reissuntarkoitus parhaimmillaan ;)

   Poista
 4. Kivoja kuvia!! :)

  https://matildanieminenmusic.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tallinna on ihan hirmu kivan näköinen paikka! :)

   Poista
 5. Voi miten ihanalta minilomalta kuullostaa, ja ihana ele teidän isältä, että lähti viemäään teitä reissuun! <3 Tallinna on kyllä ihana kaupunki ja siellä tulee käytyä aivan liian harvoin, vaikka se onkin niin lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu iskän kanssa oli kyllä ihana! :) Tallinnasta puhumattakaan <3

   Poista
 6. Ihana miniloma teillä ja super kauniita kuvia!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥