Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Jeans and BabyBlue

Sunnuntai. Viikon ainoa päivä, kun varmastikaan ei ole töitä. Mutta viikon ainoa päivä, kun lähes poikkeuksetta on jotain suunnitelmia. Mulla oli pitkästä aikaa "mies vapaa" viikonloppu J:n ollessa reissussa. Tai ei se vielä mihinkään oo loppunut, koska J palaa vasta huomenna. Monelle tää kuulostais omaa aikaa ja rauhaa, mulle ei ihan pelkästään sitä. Eilisen olin töissä, jonka jälkeen äiti saapui Tampereelle ja käytiin hänen kanssaan leffassa ja syömässä. Tänään luvassa oli kauppojen ja muutaman kirpparin kiertelyä. Ostossaldo oli mun kohdalla hyvinhyvin pieni määrällisesti, mutta sitäkin sisällöllisempi. Yksi kokoelmista puuttuva vanhempi muumimuki, heh. 
Shoppailukierroksen jälkeen äiti lähti ajelemaan kotiin ja mä jäin viettämään piiitkästä aikaa iltaa yksikseni. "Vähän" pleikkarin peluuta, kodin järjestelyä, hyvää ruokaa, herkkuja, ja blogin kirjoittelua tässä ja nyt. Taustalla pyörii Talent, joka on ainakin tähän mennessä ollut aivan järjetön pettymys. Siis toi on tehty ihan super huonosti! Leikattu ihan miten sattuu, esitykset on pelkkiä leikkeistä koottuja pätkiä, ei mitään kokonaista. Muutenkin leikkaus on aivan pielessä. Esitykset tulee ihan hassussa järjestyksessä, kun joka toisessa esityksessä tuomareilla on eri vaatteet... Väliklipit esityksten välissä on typeriä ja huonosti toteutettuja. Jostain esityksestä näytetään alle 10sec ja sitten yks tuomari heittää "ei jatkoon", ja sitten tuleekin jo jotain ihan muuta. Aaargh. Lisäks noi tuomarit on niin tönkköjä. Kukaan ei edes kunnolla osaa perustella mitään. Mihin katos se Talentin loisto edellisiltä vuosilta. Tää oli nyt niin surkea esitys että ei todellakaan jatkoon. No se siitä ansaitusta arvostelusta.
   
asu_iksu_1
Munhan siis piti puhua teille ihan vaan mitä tälle puolelle kuuluu ja miten menee. Mutta koska Talent herätti mussa nyt niin suuria negatiivisia tunteita piti ne purkaa tuohon alkuun.
Ruudun tältä puolen ei olekaan pitkään aikaan tullut päiviteltyä sen kummemmin kuulumisia. Nyt kuitenkin tekee mieli kertoa ja kirjoitella niistä. Lyhykäisyydessäänhän mulle kuuluu siis paljon kaikkea hyvää. Yhteinen arki J:n kanssa rullaa, enkä voisi olla onnellisempi tilanteesta hänen kanssaan ♥ Sitä on tosi vaikea selittää, mutta hänen kanssaa arki ei tunnu arjelta. Se tuntuu luksukselta. Kun jatkuvasti on asioita, jotka suhdetta koettelevat tuntuu elämä niiden jälkeen vain niin hyvältä. Sitä vaan ei osaa olla tarpeeksi kiitollinen siitä, kun saat joka ilta nukahtaa rakastamasi ihmisen kainaloon, ja herätä aamulla samasta paikasta. 
Työelämäänkin kuuluu hyvää, ja luvassa onkin lähitulevaisuudessa ihan uusia ja kivoja tuulia. Ne tottakai jännittää, mutta asioilla on tapana ollut järjestyä. Niistä puhun tarkemmin ja enemmän sitten, kun olen itse ensiksi vähän paremmin kartalla. 
Eli kokonaisuudessaan asiat ovat hyvällä mallilla, ja pitkästä aikaa olen elämäntilateeseeni todella, todella tyytyväinen. 

asu_iksu_12-side asu_iksu_8 asu_iksu_3 asu_iksu_7 asu_iksu_9-side asu_iksu_2 jeans  Bershka | bag Michael Kors shoes Converse | shirt GinaTricot 
sunglasses Ray-Ban* watch Michael Kors*


Asussa yhdistyvät kaksi suosikkia: farkut ja vaaleansininen. Sekä uusi Korsin kaunokainen, luotto conssit ja erityiset reiskat. Tykkäsin asusta ihan superisti, vaikkakin nyt huomaan kuinka huonosti paita oli kuvissa aseteltuna, haha. 
Nyt mä alan katsomaan järkyttävän Talent kokemuksen jälkeen Hulluna Saraan, vaikkakin oon nähnyt sen jo useamman kerran. Se on silti ihan kivaa viihdettä näin sunnuntain myöhäisiltaan. Huippua alkavaa viikkoa kaikille! Uskomatonta, mutta ens viikolla vaihtuu jo lokakuu, hrrrr. 

9 kommenttia

 1. Niin positiivista energiaa täynnä oleva postaus tämä, että tulin vaan itsekin hyvälle mielelle! :) Ihana kuulla Henna että sulla on noin hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä miten ihanasti sanottu!! ♥ Nyt vuorostaan mä tulin hyvälle mielelle tästä :')

   Poista
 2. Hei mie olin muuten ihan samaa mieltä tuosta Talentista! :D Jotenkin tosi kökösti toteutettu... Ihanan positiivista pohdintaa, kiva kuulla että elämässä menee hyvin ylipäänsä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Huippua että joku muukin on tuota mieltä, etten ollut ainoa! :D Se oli ihan älyttömän kökösti toteutettu... Kyllä tässä pitkään taisteltiin vaikeuksien kanssa, niin nyt kyllä osataan nauttia että vihdoin menee hyvin ♥

   Poista
 3. Ah noi aurinkolasit <3 täydelliset! Mulla on niin valtava Clubmasters -himo :D Mutta koko asu on kyllä tosi kiva ja kaikki toimii yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo arskat on kyllä huiput! :) Itseäkin himottaisi ostaa toiset, mutta ehkä sitten ensi kesänä vasta :p Kiitos kehuista ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥