Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Throwback Style!

Mä oon nyt monesti nähnyt näitä postauksia muiden blogeissa, ja tykännyt niistä niin paljon että halusin itsekin tehdä tämän. Mulla on kuitenkin ollut blogi jo vuosia, ja asujakin sitä myötä kertynyt ihan mukavasti. Jos ei tyyli ole (on se, onneksi!) muuttunut vuosien myötä, niin ainakin hiustenväri on. 

asu-2012-side 2012
Tästä onkin sitten jo neljä vuotta. Vaatekaapista löytyy edelleen tuo täydellinen NewLookin nahkatakki. Muut osat ovatkin sitten jo jatkaneet matkaansa uusille omistajille tai kaatopaikalle. Nuo mustat kankaiset converset olivat mun ihka ensimmäiset converset, ja kävelin ne niin puhki että lopulta ei ollut vaihtoehtoja kuin luopua niistä ja heittää ne roskiin.

asu2013-side 2013
Muistan kuinka lemppari tämä asu tuolloin kolme vuotta sitten olikaan. Mustaa Guessin laukkua mulla ei enään ole, mutta muistan kuinka paljon siitä joskus tykkäsin. Se oli mun ihka ensimmäinen "merkki"laukku. Aikaisemmin olin omistanut vain henkkamaukkaa yms. Kuinka siihen itse säästin ja lopulta sen sain. Farkut multa löytyy vielä kaapista, tosin "hieman" enemmän rikkinäisenä. Samoin toppi ja kengät. Niitä tosin ei ole pitkään aikaan tullut käytettyä, ja siksi ne ovatkin sellaisella "ehkä kripputorille" -listalla. Tässä oli myös hiusten vaalennusprojekti alkanut. Ihan tän "tyylisenä" en kyllä enää kaupungilla kulkisi. 

asu2014-side 2014
Voi pojat, toi tiikerikollari oli pitkään tuolloin mun lemppari! Ja kaapistahan se edelleenkin löytyy. Tosin hyvin hyvin pienellä käytöllä se on ollut, ja myöskin ehkä samalla listalla mistä ylempänä mainitsin. Farkut kokivat jo aikoja sitten kovan kohtelen revettyään kunnolla saumasta, ja conssit jatkoivat matkaansa eteenpäin. Valkoinen DKNY:n lompakko multa vielä löytyy, tosin ei niin valkoisena. Eikä se ole varsinaisessa käytössä. Säilytän siellä kaikkia "turhia"kortteja mitä en päivittäin kuskaa mukanani. Tästä asusta voisin pukea vielä tän kollarin kyllä! 


asu_2015-side
2015
Tää asu multa löytyykin edelleen kokonaisuudessaan vaatekaapista. Ja kieltämättä voisin sen kyllä sellaisenaan uudestaankin päälleni vetäistä. GinaTricotin takki ei ihan hirveän massiivisessa käytössä ole ollut sen haasteellisen yhdistelyn takia. Farkut on edelleen yhdet suosikit samoin tuo valkoinen pitsipaita. Tässä hiukset on vihdoin saatu kirkkaaseen vaaleaan pitkän projektin jälkeen.
   
asu_nahkahame_1-side 2016
Kakslahkeiset vaihtuneet hameeseen. Kieltämättä tänä vuonna olen käyttänyt enemmän hameita (koska se ei ole kovinkaan vaikeaa kun aikaisempina vuosina käyttö on ollut niiiin vähäistä...) mutta ei se silti mitenkään korvaa mun syvää rakkautta mm. farkkuihin. Nykyään kiinnitän huomattavasti enemmän huomiota siihen, että vaatteelle tulee käyttöä pitkään. Eli yritän karsia kaikki yhden tai kahden käyttökerran vaatteet ja asusteet nykyään kokonaan pois. Koen olevani tässä ihan hyvin myös onnistunut. 

Mitä tykkäätte tämän kaltaisesta postauksesta? Haluaisitteko nähdä lisää tällaisia? :)

6 kommenttia

 1. tosi hauska postaus, lisää ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Pitänee siis toteuttaa myös jatkossa :p

   Poista
 2. Jos aiot koskaan myyä noi jefferyt niin voin ostaa ne jos on kokoa 37! Aina jäi harmittaa ku en hankkinu!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kokoa 38, mutta nää on aika pientä kokoa kyllä! :p Katotaan raaskinko kuitenkaan luopua :D

   Poista
 3. Hei todella kiva postaus ja taidan muistaa nuo kaikki asut! Sun blogia on tultu seurattua jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Tosi ihana kuulla että muistat nuo asut :') <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥