Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tallinna Outfit

asu_tallinna_6 asu_tallinna_ asu_tallinna_3 asu_tallinna_5 asu_tallinna_1-side asu_tallinna_2 jeans Only | bag Louis Vuitton | shoes Nike | shirt Mango | jacket Zara | watch Michael Kors

Luvassa olisikin sitten Tallinnan asua. Päälle pääsi Rodokselta löytynyt Zaran uusi musta bomberi. Se on vaan jotenkin niin helppo. Sopii yhteen melkein minkä tahansa kanssa, ihanan kevyt ja pehmeä päällä. Ja näyttääkin vielä kivalta. Yllätin sillä myös itseni, kun yhdistin sen mustaan uuteen Mangon toppiin. Yleensä mä en yhdistä yläosissa kahta samanväristä juttua. Nyt tää tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta. 
Jalkaan pääsivät uudet farkut. Löysin nää Ideaparkin VeroModasta, ja näistä tuli ehdottomat lempparit! Harvoin enään löytyy farkkuja jotka on ihan 100% rakkautta, nää kuitenkin on just sitä. Ellei vähän ylikin. Vaikkakin näiden kanssa meinasi käydä vähän köpelösti.. Toisella kerralla nappi päätti lähteä omalle reitillensä. Ei muuta kuin kyselemään mitäs nyt tehdään, koska ihan kertakäyttöisinä näitä en ostanut. Sain vastauksen että tässä mallissa oli ollut heikompi erä, että en ollut ainoa kenen nappi oli ollut pysyvyydestä eri mieltä. Onneksi sain hyvinkin pian uudet tilalle, ja nyt ei nappi toivon mukaan enään karkaa mihinkään. 
Mitä te tykkäätte asusta?

4 kommenttia

 1. Tosi kiva toi bomber! Pakko itekkin etsiä jostain perus musta bomber takki, koska se just tosiaan natsaa minkä kanssa tahansa! Kiva asu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä huippu löytö tuo takki! :) Näitä bombereita onneksi puskee nyt joka tuutista, niin etköhän säkin löydä sen täydellisen mustan vielä! ♥

   Poista
 2. Niin ihana asu sulla jälleen kerran ♥

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥