Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Grey Dress

asu_satama_11-side asu_satama_8 asu_satama_9 asu_satama_5 asu_satama_7 asu_satama_1-sidebag Louis Vuitton | dress Only | sunglasses Ray-Ban | shoes H&M |  necklace Guess | watch  Michael Kors* 


Kesäisillä asuilla on hyvä jatkaa, kun ulkona vain sataa ja sataa. Yksi ehdoton suosikkimekko, jota kuitenkin kesäisin tulee käytettyä ihan liian vähän on tää Onlyn maxi. Tää itseasiassa löytyy multa myös tummansinisenä, mutta sen käyttö on vielä vähäisempää. Johtunee ihan siitä että mun on vaan jotenkin tosi haastava käyttää mekkoja, tykkään niistä ihan superisti mutta en vaan osaa käyttää niitä. En tiedä mikä siinä on, mutta niin se vain on. Mä ehkä jotenkin ovelasti miellän ne liian juhla-asuiksi, ja sitä kautta niitä ei tuu niin usein vedettyä päälle. Enkä itse asiassa edes omista kovinkaan montaa mekkoa. Kovasti sitä aina yrittää katsella niitä arkisempia versioita, mutta sellaisia ei mun makuun taida olla olemassakaan.. Lisäks vielä mekon käyttöä hankaloittaa se että mulla on todella vähän mekkoihin sopivia kenkiä, tai siis mä jotenkin kuvittelen että mekkoon sopii vaan ja ainoastaan korot. Ja korkkareita mulla ei juurikaan ole. Hameet sen sijaan menee helpommin, mutta mekot ei. Varmaan sitä on vaan niin vannoutunut farkuille. 

4 kommenttia

 1. Itsekin oon tosi huono käyttämään mekkoja vaikka ne monesti tosi ihanan näköisiä onkin :D Mut pakko sanoa, et hyvä, että edes joskus sellaisen vedät päällesi - ainakin tää harmaa yksilö on tosi ihana :-)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 2. Harmaa on mun henkilökohtainen värisuosikki, toi näyttää ihanalta ja mä haluaisin ihan samanlaisen! Oon muutenkin eksynyt henkkamaukan sivuille jostain syystä taas..

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaasta tykkään itsekin paljon! :) Mekko on kyllä ihana vaikka sitä vähän käytettyä tuleekin :')

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥