Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksy asu & Super Sunnuntai !

asu_kukkapaita_6
Tää on ollut ihan super sunnuntai. Kello on vajaa kolme, kun aloitan kirjoittamaan tätä. Joo ei siinä yksistään mitään, pointti onkin se mitä kaikkea oon kerennyt tehdä ennen tätä. 
Syötiin J:n kanssa yhdessä aamupalaa pidemmän kaavan kautta, pesin koneellisen pyykkiä, käytiin yhdessä Ideaparkissa, napattiin matkalla asukuvat, sitten poikkesin vielä Radiokirppiksellä ja kotona kuvasin vielä muutamat myytävät jutut. Kaikki tämä kolmeen menessä sunnuntaina!? Antakaas kun kerron tähän vastapainoks mun normaalin sunnuntain. Herään 11-12 välissä, koomailen sängyssä vähintään sen tunnin puhelimen/tabletin kanssa, syön jotain nopeeta ja epäterveellistä, siirryn sohvalle koomailemaan ja teen kaikkea ei tärkeetä ja tarpeellista. Kunnes hups vain, kello onkin jo kahdeksan-yhdeksän illalla ja avaan blogin. Jos tunti vuorokauteen lisää saa tälläisen muutoksen aikaan, voisko niin olla joka sunnuntai? Tai edes joka toinen.. Jooko'ooo! Enkä mä edes tänään herännyt mitenkään pakotetusti aikaisin, satuin vain heräämään. Noh, voi olla, että kun on lähes koko viikon ollut kotona neljän seinän sisässä poistuen vain kauppaan, lääkäriin tai apteekkiin niin sunnuntaina sitä virtaa sitten riittää. Nyt kun flunssakin on alkanut pakkaamaan viimeisiä kamojansa mun luota. Ei siitä flunssasta sitten kuitenkaan ihan niin helpolla selvitty. Todennäköisesti joudun ens viikolla siihen poskionteloiden huuhtelu/puhdistus juttuun vielä. Et jos musta ei ens viikon jälkeen enään kuulu, oon todennäköisesti kohdannut loppunu siellä. 

asu_kukkapaita_12-side kopio aa_1 aaa_2 asu_kukkapaita_1-side kopio
Näitä asukuvia ei suinkaan ole tänään otettu (olisikin!!). Vaan tää mun tahti näiden julkaisussa on vähän nyt tuon flunssapahoilaisen takia venynyt. Mutta ei se mitään. Ompahan kiva katsella näitä upeita syksyn värejä, nyt kun ulkoilma valmistautuu harmaaseen kauteen.
Päälle valikoitua Zaran uusi musta takki. Sen ostoa en oo kyllä yhtään katunut, vaikka pitkään Zarassa meitin ostanko vaiko en osta. Usein niitä juttuja minkä ostopäätöstä joutuu miettimään tulee välillä kaduttua. Tätä ei! Sen alle taas pääsi kukkabomberi, jota metsästin kissojen ja koirien kanssa. Tai etsin siis kukkakuvioista- paitaa, jossa kukat eivät toisi mieleen mummovaatetusta (niinkuin mulle usein ne tekee :D) Tän löytyessä netistä, piti se klikata nopsaan ostoskoriin, ja kotiin saapuessa se oli just sitä mitä siltä odotinkin.
Ja sitten on nuo mustat farkut. En voi käsittää, että ennen näitä, mä en omistanut yksiäkään mustia farkkuja/housuja. Farkkuja löytyy kyllä vino pino, mutta ei mustia, tai edes sinne päinkään olevia. Tallinnan reissulla bongasin nämä oikeasti mustat farkut Zarassa ja päätin niitä sitten sovittaa. No, lopputuloksen arvaattekin kerta ne on mulla nyt jalassa Suomen puolella. Ne on itseasiassa tälläkin hetkellä jalassa kun tätä postausta teille kirjoittelen. Vaikkakin mä olen henkeen ja vereen farkkutyttö, nimenomana farkun värissä, nää saa varmasti silti paljon käyttöä meikäläisellä.

Nyt mä jatkan iltaa/päivää miksikä tätä nyt voikaan sitten kutsua. Pitäis tehdä muutamat kotityöt vielä (jee....) pistää cdonille tilaus, tehdä lopuista kiertoon lähtevistä vaatteista myynti-ilmoitukset ja muuta "mukavaa". Ens viikolla on jo hei marraskuu! Luvassa onkin ihan kiva viikko. Horoskooppikin lupaili jotain huomattavaa iloista uutista, katotaan pitääkö se paikkansa. En yhtään laittais pahakseni jos pitäisi. 

asu_kukkapaita_3 asu_kukkapaita_5 asu_kukkapaita_7 asu_kukkapaita_9 asu_kukkapaita_10jeans Zara (New!) | bag Louis Vuitton  | shoes Converse | top VeroModa (New!)
  bomber jacket VeroModa (New!) | watch Michael Kors | jacket Zara (New!)

16 kommenttia

  1. Super kiva asu jälleen kerran kaunis Henna!<3 Eteenkin tuo bombertakki, täydellinen Jatuo kännykkäkuori, niin ihanan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Harriet! ♥ Kännykänkuori on kyllä omakin lemppari! :)

      Poista
  2. Mä jouduin kans tohon poskionteloiden punkteeraukseen vähän aikaa sitten ja se oli kyllä inhottava kokemus, mutta siitäkin selvis! Onneks lääkärit yleensä tietää mitä tekee haha. Tsemppiä siihen! Ja hei ihania kuvia ja tosi kiva postaus muutenkin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei oo sitä ikinä ennen tehty, eikä mulla oo tätä ruljanssia ennen ollu poskiontelot ikinä edes tulehtunut :D No, nyt sitten kaikkien vuosien edestä! Mä kestän kyllä kipua ja oon kans joutunut jo tähän ikään ties millasiin juttuihin ton diabeteksen kanssa, mutta jotenkin mä oon ihan super-herkkä naamasta ja suusta niin siks se jotenkin pelottaa ihan sikana! Mutta eiköhän siitäkin selvitä :) Kiitos kehuista! ♥

      Poista
  3. Tosi kivan näkönen asu. Itse en ole pitänyt louis vuittonista ennen, mutta tällä hetkellä haluaisin ihan sikana sen cappucine mallisen laukun jossain vaaleassa sävyssä. Louikkarin kuosit ei vielä ihastuta täysin, mutta esim weekendbägit on kyl mageita! :-) Sun tyyliin toi kyllä sopii! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mielettömän ihana laukku, varsinkin just vaaleissa sävyissä. Hyvä maku siis sulla! ;)
      Mäkään en nuorempana tykännyt Vuittonin kuosista, mutta kun ikää tuli lisää ja tyyli muuttui siinä mukana niin nykyään ne iskee kyllä tosi paljon :) Tosin siitä monogram kuosista, varsinkaan värillisinä mä en tykkää ollenkaan. :D Makuja on monia :)

      Poista
  4. Oho onpas sulla ollut tehokas sunnuntai!! Mäkin sain siinä puolen päivän aikaan siivousvimman, mutta pyykit on edelleen pesemättä :'D Toi sun asu on muuten aivan ihana!♥ Missä noi kuvat on otettu, sillä toi paikka on todella nätin näköinen noissa kuvissa :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ollut tehokas päivä! No mutta, ei sitä aina vaikka mikä vimma olis, kaikkea jaksa silti tehdä :) Ihana kuulla että tykkäät asusta! ♥ Kuvat on otettu Tampereella Hatanpäällä :)

      Poista
  5. Todella kauniita kuvia ♥ Onko nää otettu Hatanpään puistossa? Näyttää niin tutulle paikalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! ♥ Ja kyllä, juurikin siellä on kuvat otettu :)

      Poista
  6. Oi miten ihanan rento ja tyylikäs asukokonaisuus!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että asu on onnistunut! Kiitos :) ♥

      Poista
  7. Yleensä nautin löhöilyn täyteisistä päivistä, mutta kyllä tuollaiset tehopäivätkin osaa olla niin parhaita! Ahkera olet kyllä ollut :) Ja super ihana asu! Tuo kukkabomber on todella suloinen ja mustan takinkin ottaisin mieluusti itselleni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kans yksi, kenelle maistuu niin löhöily- kuin tehopäivätkin :) Bomberi ja takki on kyllä yhdet syksyn parhaimmat löydöt!

      Poista
  8. Ihanan tehokas päivä, voi että kun itsekin löytäisi voimaa tuollaiseen touhuamiseen :-D Tuo asu on kyllä todella kiva ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä multakaan läheskään aina kun tarvittais löydy :D Nyt vain oli pitkä kotona maattu sairasloma saanut akut kunnolla latautumaan :) Ihana kuulla että asu on mielestäsi kiva! ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥