Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Autumn Outfit

asu_koskipuisto_6 Marraskuu. Niin se vaan lokakuu vaihtui marraskuuksi. Aika hassua ajatella, että tänä vuonna kuukausi vaihtuu enää kerran. Sitten sen jälkeen, eletäänkin jo vuotta 2018. Hui. Hurjan nopeasti menee tällä hetkellä aika. Ja niin meni myös syksy. Hyvä, kun kerran kerkesi käyttää nahkatakkia. Syksy on mun ehdoton suosikki pukeutumisen suhteen, ja siksi tämä ärsyttää superpaljon. Lumi olis hyvin voinut saapua vasta jouluksi. Siihen saakka olis paremmin passannut sellainen kuiva ja aurinkoinen syksyinen sää. 
Nyt kuitenkin asua niiltä muutamalta syksyiseltä päivältä. Päälle pääsi Gina Tricotin uusi neule. Tää on ihan super iso, vaikka tää on S- kokoa. Mutta mä halusinkin tän olevan just sellainen iso. Koska multa puuttui sellainen rento ja löysä neule. Nii tää ajaa nyt sitten sen paikkaa. Kivana yksityiskohtana olkapäiden rusetit. Tuo vähän persoonaa sille perinteiselle koko valkoiselle "tylsälle" neuletyypille. Mustavalkoiselle neuleelle oli helppo valita kaveriksi mustavalkoinen laukku. Ja nää toimiikin mun mielestä tosi kivasti yhteen. Jalkaan pääsi Onlyn suosikki farkut. Nää on ehdottomasti yhdet mun eniten käyttämäni farkut. Farkkujen kaveriksi jalkaan valikoitui Adidaksen uutuus tossut. Olin aluksi vähän skeptinen näiden kanssa, että voiko tällaiset sukkavarrelliset kengät olla hyvät jalkaan. Mutta kyllä voi. Todellakin siis voi. Tää on ihan kuin jossain pumpulissa kävelisi. Mutta silti nää tukee jalkaa tosi hyvin samalla. 
  asu_koskipuisto_8asu_koskipuisto_2-side asu_koskipuisto_10 asu_koskipuisto_7 asu_koskipuisto_3-side
Jacket NewLook | Bag By Malene Birger | Jeans Only
 Shoes Adidas / DefShop* | Sweater GinaTricot | Watch Michael Kors


Nyt mä taidan nauttia vapaaillasta ilman MITÄÄN suunnitelmia. Aikas luksusta, etten sanois! 

18 kommenttia

  1. Oi noi kengät on ihanan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on!! Erittäin ihanat niin ulkonäöltään, kuin käyttömukavuudeltaan :)

      Poista
  2. Ihana asu! Eniten tykkäsin tuosta nahkatakista, mutta kaikki asussa käytetyt asusteet ovat kyllä kivoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nahkatakki on suosikki ollut jo monta vuotta!

      Poista
  3. äää aivan täydellinen neule ja muutenkin todella onnistunut asukokonaisuus jälleen kerran! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on kyllä ihan superihana! :) Kiitos kehuista Henna! <3

      Poista
  4. Joo-o mun varmaan täytyy käydä ostamassa tuo paita tai tilata edes netistä, just niin ihana ja sellanen minkä voisin kuvitella heti ostavani jos kaupassa näkee 8) Cold-shoulder nimittäin ♥ Ueita kuvia ja ihastuttava asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuttu tunne, kun joku asun yksityiskohta iskee niin, että se on pakko saada itsellekin :') Kiitos Kata! ♥

      Poista
  5. Ihana asu ja tosi söpö neule <3 Neuleissa parhautta on kyllä niiden "isokokoisuus". Ei tietty kaikissa, joihinkin se ei sovi mutta suurimpaan osaan kyllä. Ja musta kokovalkoinen neule olis ihana, en siis vieläkään oo saanut kotiutettua sellaista itselleni, hah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot neuleet on kyllä ihania! Vaikka välillä on tosi kiva käyttää myös sirompia yksilöitä, niin ei siltikään mikään voita isoja! :)

      Poista
  6. Taas ihana kaunis asu ja sä! Mulla tuli kuitenkin kylmä kun katoin näitä kuvia kun oot offshoulder paidassa ja tääläkin aamulla kunnon pakkanen! :D

    Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Joo, toukokuussa oli vähän lämpimämmät ilmat, kuin nyt! :) Kiitos! ♥

      Poista
  7. Ompa ihana asu! Mä oon himoinnut ginalta kans kauan aikaa tota neuletta, miksen voinut vaan ostaa sitä!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta! Mäkin himoitsin tätä pitkään, sit oli pakko tilata! :) Kiitos myös, ihana kuulla, että just sä tykkäät tästä asusta! <3

      Poista
  8. Tosi kiva asu. Etenkin kenkien ja laukun kuosi miellyttää. Itse oon suhteellisen huono käyttämään kuoseja, mutta pienissä määrin ne iskevät myös omaan tyylini. Voisin kotiuttaa tuollaiset kengät heti kotiini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Siiri! :) ♥ Mä oon vähän samanlainen kuosien kanssa, että pitää kyllä iskeä aika lujaa, että mun käyttöön pääsee! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥