Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

🍁🍁🍁

Mites se syksy täällä nyt sitten on mennyt, ja mitäs kaikkea siihen onkaan mahtanut kuulua? Noh, nyt päästään kurkistamaan siihen! 

ssyksy_1 No nauttinit siitä syksystä ja etenkin väriloistosta. Syksy on heti kesän jälkeen mun suosikki vuodenaika. Se aiheuttaa mulle todella ihanat vibat. Nyt syksyllä oon vaan tosi paljon yrittänyt ottaa rennosti ja olla vaan. Aika hyvin oon siinä kyllä myös onnistunut. 

a_redken_cocopanda_1
Löytänyt myös uuden just mun hiuksille sopivan sarjan RedKeniltä. Sain Cocopandalta testaukseen tän Diamond Oil Glow sarjan, ja oon kyllä ollut näihin todella tyytyväinen. Erityisesti tää REDKEN Diamond Oil Glow Dry Gloss Scrub -hiuskuorinta* on ollut huippu. En oo koskaan aikaisemmin edes tiennyt, että hiuksiakin tosiaan voisi kuoria. Kyllä mä oon huomannut eron, kun oon alkanut tätä käyttämään. 
REDKEN Diamond Oil Glow Dry Gloss Shampoo* & REDKEN Diamond Oil Glow Dry Conditioner -hoitoaine* ovat myös olleet todella hyviä tuotteita mun hiuksille. Mulla on luonnostaan jo jonkin verran kiiltävät hiukset, mutta kyllä nää ovat siihen saaneet vielä ihanasti lisää korostusta. Oon myös huomannut, että hiukset on näiden jälkeen ollut tosi paljon helpommat käsitellä. 
  kuulumiset_3kuulumiset_5Juhlinut kummitytsyn synttärit ja hänen pikkuveljen ristiäiset. Muutama viikko sitten olikin tuplasti syytä juhlaan. Kummityttö täytti 3 vuotta, ja samoissa kemuissa hänen suloinen pikkuveljensä sai nimen. Näiden pienten juhlat on aina jotenkin todella ihania. Olen niin kiitollinen ja onnellinen, kun saan olla tän prinsessan kummitäti . On muuten Frozen melkoisen kova juttu tuon ikäiselle :D
  asu_syksymekko_1-tileDress Mango | Shoes Tory Burch | Watch Michael Kors

Saanut vihdoin käyttöön mun täydellisen syksymekon. Jonka bongasin Tukholman reissulta Mangosta. Ihanan värin, materiaalin ja kuosin lisäksi siinä roikkui sellainen söpö punainen lappu, jonka myötä mekolle jäi hintaa jotain 15 euron luokkaa. Aivan mahtava ja täydellinen löytö syksyn juhlia ajatellen. 
   kuulumiset_1Panostanut ruokaan kotona. Toki edelleen tulee syötyä myös ns. tuttuun ja turvalliseen tapaan, eli melko helposti ja nopeasti. Mutta tän rinnalle oon halunnut ottaa tavaksi edes jonkin verran yrittää syödä paremmin, ja kiinnittää kunnolla huomiota siihen ruuanlaittoon. Oon myös esimerkiksi leiponut elämäni ensimmäiset sämpylät (joista tulee vielä loppuvuoden aikana ohje tänne, koska ne oli ihan super!) ja tarkoitus olisi vielä loppuvuoden aikana kokeilla muutamaa itselle täysin uutta ruokajuttua ihan täällä omassa keittiössä. 

a_idealofsweden_2
Uudistanut puhelimen ulkoasua tällä aivan ihanalla Ideal Of Swedenin suojakuorella*. Jonka yhteistyössä heidän kanssaan sain heiltä testaukseen. Mulla ei koskaan aikaisemmin ole ollut mitään heidän tuotteitaan, mutta tosi monesti niihin on kyllä tullut törmättyä. Tosi usein oon myös kuullut tosi paljon kehuja niistä. Sen takia aika suurella mielenkiinnolla tätä lähdenkin testaamaan. Mulla kuitenkin on ollut suojakuoria tosi paljon erilaisia tässä vuosien varrella. Heidän mielettömän upeasta valikoimasta ison valinnan vaikeuden jälkeen mä päädyin tosiaan tähän Hand Drawn* väriin. Tässä oli jotenkin aivan ihana värimaailma. Just mun ruusukultaiselle ompulle täydellinen 

Nyt myös teillä on mahdollisuus testata heidän tuotteitaan, tai täydentää nykyistä kuorivalikoimaa, nimittäin koodilla FALL18FI saatte nyt -20% heidän tuotteistaan. Koodi on voimassa 30.11. saakka.

syksy_2
Toivottavasti teillä on myös ollut ihana syksy! 

9 kommenttia

  1. Kumpa tuola idealilla olisi muihinkin kun omenoihin kuoria saatavilla tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kyllä niillä on jo nyt!! :) Löytyy montaakin erilaista Android luuria mihin on saatavilla!! :)

      Poista
  2. Ihanan pirteä postaus ja niin söpö tuo Mangon mekko :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo mekko, jonka löysit Mangolta!

    VastaaPoista
  4. Kivalta on sinun syksy vaikuttanut ja kaunis mekko! :)

    https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥