Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BELLISSIMO HIUS- JA KAUNEUSKULMA

*Palvelusta saatu alennusta postausta vastaan

DSC_2693 DA6CFBC0-5AD0-4DE1-AB7E-95BA41D28F62
Kesän tehdessä tuloaan olin alkanut kaivata taas pientä freesausta hiuksilleni. Olihan viime kampaamoreissusta taas kulunut lähes vuoden päivät. Muutettuani viime syksynä Tampereen Vuorekseen, halusin löytää kampaamon läheltä kotia. Löysin ihan Vuoreksen keskustasta  todella vakuuttavan paikan, Hius- ja kauneuskulma Bellissimon liikekeskus Klaavan tiloista. Bellissimossa työskentelee neljä alansa ammattilaista, kolme parturi-kampaajaa ja yksi hieroja. Mun hiuksista ja niiden upeasta lopputuloksesta vastasi Katariina.

DSC_2699
ENNEN

Koska viime käynnistä oli vierähtänyt se lähemmäs vuosi, oli hiukset kerennyt venähtämään melkoisesti. Pituuden lisäksi totta kai latvat olivat myös melkoisen hapsuiset ja kärsineet. Juurikasvua löytyi myös hurjasti. Latvat saivatkin heti lähtö tuomion. Halusin ilmeeseen kirkkautta ja vaaleutta, mutta en kuitenkaan kaivannut mitään platinablondia, vaan luonnollista lopputulosta. Annoin Katariinalle suhteellisen vapaat kädet, ja tässä onkin lopputulos: 

DSC_2707 JÄLKEEN

Aivan mielettömän ihana! Katariina päätti raidoittaa koko pään ohuilla vaaleilla raidoilla. Värin hän myös sekoitti eri sävyistä ja valitsi käytännössä itse mun toiveiden perusteella. Pituudesta lähti tosiaan jonkun verran, vaikka vara olisi ollut ottaa enemmänkin. Halusin kuitenkin itse jättää mahdollisimman paljon, koska tiedän taas jossain vaiheessa katkaisevani hiukset olkapäille saakka., eli mitään varsinaista kasvatusprojektia mulla ei ole menossa. En edes muista koska olisin ollut hiuksiini näin tyytyväinen, kuin tämän kampaamo reissun jälkeen. Hiuksista tuli täydelliset. Lopputulos onkin kerännyt paljon myös kehuja, eikä mikään ihme. 

DSC_2717 IMG_0442 Jos hakusessa on uusi kampaamo Tampereelta, mä voin aidosti suositella Bellissimoa ja Katariinaa. Ollaan oltu Katariinan kanssa ennen hänen hiuspuolen opintojaan työkavereita, ja jo silloin hän hoiti hommat aina tunnollisesti ja asiakkaita hymyssä suin palvellen. Oli ihana huomata, etteivät ne piirteet olleet kadonneet mihinkään. Bellissimossa oli muutenkin todella ihana ja viihtyisä tunnelma. Heille on Tampereen alueella todella helppo tulla. Liikkeen edessä on useita maksuttomia parkkipaikkoja, ja bussikin jättää juuri kohdalle. Katariina on erikoistunut juurikin hiusten värjäämiseen. Hän seuraa aktiivisesti alan trendejä ja kuuntelee aidosti asiakkaan toiveita. Jos etsinnässä on siis uusi parturi-kampaaja Tampereelta, on Bellissimo käymisen arvoinen paikka hieman kauempaakin. Mä oon todella tyytyväinen lopputulokseen ja kokonaisuuteen, ja voin aidosti hymyssä suin suositella heitä.  Kannattaa kurkata heidän Facebook sivunsa sekä Instagram-tili, siellä näkyy paljon heidän tekijöidensä työnjälkeä. Varmasti kun taas tarvitsen parturi-kampaajan palveluita Tampereelta, valitsen Bellissimon ja Katariinan! 

8 kommenttia

 1. Todella kiva lopputulos! Tuli muuten postaus hyvään aikaan. Ollaan mieheni kanssa muuttamassa Vuorekseen syksyllä, jos saadaan taloprojekti joskus valmiiksi. Muutetaan sen verran kaukaa, että uusi kampaajakin siinä pitää samalla etsiä. Tämä vaikuttaa oikein hyvältä paikalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä voin aidosti suositella Bellissimoa Tampereelta :) Erityisesti just Katariina hallitsee värjäyspuolen, et jos teidän perhe sellaista kaipaa! Tsemppiä taloprojektiin!

   Poista
 2. Itse kävin kampaajalla 3kk sitten ennen koronatilanteen yltymistä.. Alkaisi kyllä tuntumaan, että voisi kohta varailla uudestaan aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin nyt tän käynnin jälkeen tsempata, ja mennä seuraavan kerran aikaisemmin, kuin vasta vuoden päästä :D

   Poista
 3. Todella upea lopputulos! Pitäisi itsekin mennä käymään pitkästä aikaa taas kampaajalla, sillä kaksihaarasia tuntuu olevan ihan liikaa :D

  VastaaPoista
 4. Ihana lopputulos, hiuksesi ovat muutoinkin niin kauniit :)

  VastaaPoista
 5. Ihana lopputulos! Toivottavasti maltan olla yhtä paljon värjäämättä hiuksia kuin sä, kun haluan ja yritänkin kovin kasvattaa omaa hiusta :)

  VastaaPoista
 6. Onnistunut kampaajakäynti sinulla! Omat hiukseni kaipaavat jo kipeästi väriä ja leikkausta. Pitäisi vain saada aikaiseksi varata aika.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥