Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LEMPPAREITA VIIMEAJOILTA 

DSC_2827
KIRSIKKAPUUT JA NIIDEN KUKINTA
Varma kevään merkki on, kun kirsikkapuut puhkeavat kukkaan. Ja joka vuosihan niitä on päästävä ihastelemaan. Tampereella näitä ei tosin ole kuin muutama, keskustassa Frenckellinaukiolla. Mutta muutamakin on tyhjää parempi. Joku vuosi mä vielä hilpasen Helsinkiin Roihuvuoreen katsomaan tätä kukkaloistoa vieläkin isompana. Toki yksi iso haave olisi nähdä näiden kukinta Japanissa. Ehkä vielä joskus. 

DSC_2836
Moni teistä varmasti tietääkin, mutta mä rakastan erilaisia kasvonaamioita. Vuosien mittaa niitä onkin tullut testailtua jos jonkinlaisia, koska erityisesti kasvonaamioiden kohdalla mä tykkään kokeilla paljon erilaisia tuotteita eri tuotemerkeiltä. Siksi mä olinkin melko innoissani, kun sain Cocopandalta testaukseen tämän Peter Thomas Roth:in setin, joka sisältää jopa 5 erilaista kasvonaamiota. Kyseinen tuotemerkki oli mulle täysin uusi tuttavuus, en ollut koskaan aikaisemmin kokeillut mitään heidän tuotteistaan. Tämän takia lähdinkin kokeilemaan näitä innolla. Settiin kuuluvat kasvonaamiot ovat kaikki tosiaan erilaiset. Yksi on esimerkiksi kuoriva ja toinen kosteuttava. Setistä löytyy naamio oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Erityisesti mä tykkäsin nimenomaan tuosta oranssista kuorivasta ja vihreästä kosteuttavasta sekä rauhoittavasta versiosta. Vaikka toki kaikki nämä oli hyviä, mutta nuo kaksi erityisesti. Tää setti on myös tosi kiva lahjaidea, eikä ollenkaan pahan hintainen siihen nähden miten monipuolinen sisältö on. 

DSC_2850 PALAPELIT
Viime aikoina mä oon koonnut todella paljon palapelejä. Erityisesti mä oon rakastunut näihin Disneyn erilaisiin palapeleihin. Bongasin tän 2000 palan version kirjakaupasta joku aika sitten, ja vitsit tää nousi heti mun lemppariksi. Kokosinkin tän itseasiassa yllättävän nopeasti, siihen nähden, etten ollut koskaan aikaisemmin koonnnut näin isoa palapeliä. Tuon 1500 palan version mä taas löysin Lautapelit.fi kaupasta, jossa on todella monipuolinen valikoima erilaisia palapelejä. Heiltä löytyy myös niitä suosittuja "impossible puzzle" palapelejä monia erilaisia. Niihin mä en ole itse vielä ihastunut, mutta moni tuttu on tykännyt niiden haasteesta. Erityisesti Ravensburgerilla on toinen toistaan upeampia Disneyn palapelejä. Täytyykin taas metsästää jostain joku uusi, mahdollisesti taas 2000 palan, koska se oli niin ihana tehdä. Isompi ei enää mahdu keittiönpöydälle. :D

DSC_2847
SUPER YELLOW PIPOT*
Sain lopputalvesta Super Yellowilta super-ihanan paketin, joka sisälsi muutaman ihanan pipon sekä pannan. Punainen Navigare Merino Wool Beaniebeige Kide Merino Wool Beanie ja vaaleanpunainen Saame Merino Wool Headband. Olin monet kerrat messuilla ja netissä muutenkin ihastellut heidän tuotteitaan, joten olinkin erittäin mielissäni tästä paketista. Kaikki nämä pipot ja panta on päässeet kovaan käyttöön lopputalven ja kevään aikana. Tässä yksi asu, jossa tuo beige-versio on päässyt käyttöön. Kannattaa ehdottomasti kurkata heidän valikoimansa. Laadukkaita ja mikä parasta, kotimaisia toinen toistaan ihanampia pipoja! 

DSC_2860
MARIMEKON OIVA-ASTIAT
Multa on jo ennestään löytynyt näitä Marimekon Oiva-sarjan astioita, mutta vasta nyt pienen ajan sisällä mä oon alkanut keräämään näitä ihan tosissani. Myin yhden toisen astiaston pois, joten kaapista vapautui sopivasti tilaa näille. Pääasiassa multa löytyy tätä mustavalkoisena, mutta halusin sarjaan myös hieman väriä, joten ostin noin 1/3 vaaleanpunaisena. Kaikki yksilöt eivät ole mulle saakka vielä saapuneet, koska posti tuntuu tän vallitsevan tilanteen takia olevan melkoisen ruuhkautunut. Tykkään näistä marimekon astioista erityisesti siksi, että näitä on niin helppo yhdistellä myös keskenään ja kaikki astiat ovat kooltaan todella toimivan kokoisia. Tällä hetkellä unikko-kuosin tehdessä kovasti paluuta, oon jopa harkinnut muutamaa beigeä unikko mukia, ne on meinaan kans todella kauniita! 

5 kommenttia

 1. Mun unelmana kans nähdä toi kirsikkapuiden kukkaloisto Japanissa, ai että <3 Ja itsellä olis kans hirmu into palapeleihin, mut en oo uskaltanut aloittaa, kun selkä ja hartiat muutenkin niin kipeet ja se vaan pahentaisi tätä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilaan sua tossa selässä ja hartioissa, ei oo parasta puuhaa niille :D Mutta pitää muistaa välissä aina venytellä! Japaniin on ehdottomasti joskus päästävä, ja mieluiten just kirsikkapuiden parhaimpaan aikaan :)

   Poista
 2. Ihania lemppareita! :) Mä oon kans innostunut palapelien tekemisestä viime aikoina ja just tällä hetkellä mulla on tuossa olohuoneen lattialla 1500 palan palapeli kesken. Niiden tekeminen on ihanan rentouttavaa <3 Mulla on myös yksi tuollainen Marimekon muki ja haluaisin myös alkaa keräilemään tuota sarjaa enemmän.

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa nimenomaan!! :) Toi sarja on kätsy, kun se on niin klassikko että toimii kaikkien muiden astioiden kanssa hyvin yhteen! ♥

   Poista
 3. Ihania lemppareita! Nyt on vähän tullut pelattua skibboa kotona porukalla eristymisen aikana ja noita oiva astioita mäkin haluaisin, mutta mulla on vain pari laakeaa teekuppia siirtolapuutarhasta :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥