Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KIPPARILAKKI & KIRPPISLÖYTÖ

asu_kipparilakki_1 MUSTA-VALKOISTA. Nuorempana, erityisesti teininä ja silloin juuri täysi-ikäisyyden saavutettuani mä en tainnut omistaa mitään mustaa vaatetta. Jos nahkatakkia ja laukkuja ei siis lasketa. Mutta en  minkäänlaisia farkkuja, tai muitakaan housuja, enkä kyllä paitojakaan. Mä en siihen aikaan tykännyt mustasta yhtään. Koin sen jotenkin todella tylsäksi väriksi, enkä yhtään omakseni. Valkoinen sen sijaan oli jo tuohon aikaan yksi mun lemppareista. Se on oikeastaan sellainen väri, johon mä olen tykännyt pukeutua aina. 
Nykyään multa löytyy kyllä mustiakin vaatteita, mutta edelleenkään se ei ole se mun lemppari väri, tai että mä kulkisin siinä useimmiten. Tän asun halusin kuitenkin olevan musta-valkoinen, koska näiden Mangosta löytyneiden nahkapöksyjen kanssa se toimi mielestäni tällä kertaa parhaiten. Lisäksi jo liikkeessä ostaessani housuja tiesin haluavani yhdistää ne tähän mun kipparilakkiini, jonka viime vuonna löysin tosiaan Boohoolta. Mun mielestä kokonaisuus toimii todella kivasti, ja uskon tämän olevan yksi koko vuoden lemppareimpia asujani. Ainakin määrästä päätellen, montako kertaa tämän tai pienellä muutoksilla olen tämän päälleni jo tämänkin kevään aikana vetänyt. 

Takiksi asuun päätyi mun kirppislöytö. Ennen kuin koronan-pahoilainen sulki mun lemppari kirpputorin Swapin Tampereen Hervannasta, mä löysin sieltä tän Vero Modan aivan super ihanan takin. Eikä ollut edes pahan hintainen, alle kympin! Eli tosissaan melkoinen löytö. Olen muutenkin tehnyt aina parhaimmat kirppislöydöt juurikin heiltä. Nyt tosiaan kun korona on aiheuttanut heillekin ovien sulkeutumisen väliaikaisesti, kannattaa kurkata heidän ylläpitämät Saaga Lifestyle sivut. Kirpputori käydään nimittäin nykyään siellä. Tarjolla on ties minkälaisia helmiä, ja heiltä löytyy myös postitus mahdollisuus. Eli enää ei haittaa, vaikket asuisikaan Tampereen seudulla. Sivuilla on käytössä kuntoluokitukset, sekä laadukkaat kuvat tuotteista, jolloin ei tarvitse ostaa ns. sikaa säkissä. 
  asu_kipparilakki_2 asu_kipparilakki_7 asu_kipparilakki_13 asu_kipparilakki_9Nyt kun kerta päästiin alkuun aiheesta korona, mites siellä ruudun toisella puolella, onko vaikuttanut arkeen? Itsehän olen tosiaan etätöissä jo ties miten monetta viikkoa. Eli käytännössä korona on vaikuttanut mun arkeen sen verran, mutta ei sen isommin, ainakaan vielä. Oon miettinyt kirjoittavani aiheesta ihan omaa postausta, jossa purkaisin vähän mun ajatuksia ja fiiliksiä koko tilanteesta. Toki, mua mietittyttää paljon se, että onko mulla vara kirjoittaa ja "valittaa", koska tiedän monella muulla olevan asiat paljon huonomminkin lomautus yms juttujen kanssa. Multa kuitenkin paljon pyydellään mielipide ja aihepostauksia, joten pitääpä harkita tätä vielä. Lisäksi olisi kiva saada omia ajatuksia ylös, koska eletäänhän me nyt todella, siis todella poikkeuksellista aikaa. Olisi hieno sitten vuosien päästä lukea, mitä kaikkea tähän aikaan kuuluikaan. Ajalla kun tuppaa olevaan semmoinen tapa kullata muistot, että vuosien päästä käsitys tästä ajasta voi olla todella eri. 
  asu_kipparilakki_4 asu_kipparilakki_10 asu_kipparilakki_3 asu_kipparilakki_8 asu_kipparilakki_12
Jacket VEROMODA/KIRPPUTORI SWAP
Leather Pants MANGO
Bag LOUIS VUITTON
Skipper Cap BOOHOO
Watch DANIEL WELLINGTON*
Sweater NA-KD
Shoes DISNKO

7 kommenttia

 1. Ihana takki. Toivottavasti kirpparit avautuisivat pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niimpä! :) Mutta ilmeisesti ne ovat nyt pikkuhiljaa aukeilemassa :)

   Poista
 2. Tosi tyylikäs, mutta silti rento asu. Ja toi takki on kyllä mun makuun! :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana asukokonaisuus! Mustavalkoinen toimii mun mielestäni aina, mutta jos ei miellä mustaa omaksi värikseen, niin ymmärrän että siihen on vaikea ehkä pukeutuakin. Yksi läheiseni sanoi kerran, että musta on tylsä väri ja kun maailmassa on niin paljon pahaa, niin se on niin synkkä väri ja siihen on sen vuoksi ikävä pukeutua - sen vuoksi kuulemma pirteitä värejä kannattaa suosia päällä ;) Omistaa hänkin toki mustaa jossain määrin, koska onhan siihen helppo yhdistellä :D Mut eniwei, tykkään tästä asusta kamalasti ja voisin pukea tän itsenikin päälle heti 8) Mä oon miettinyt pari vuotta tuon tyylistä hattua, mut en oo vaan vielä uskaltanut ostaa sellaista! :D

  Mä oon myös aatellut kirjoittavani Korona fiiliksiä blogiin, mut sit kun sitä lukee ihan joka tuutista, niin oon päättänyt olla kirjoittamatta. Se kun ahdistaa jonkin verran ja ahdistus on helpottunut, kun oon jättänyt lukematta siitä, vaikka kyllä välillä uutisia katsoo ja sieltä kuulee. Mut sit toisaalta kyllä olis kiva ns kirjoittaa talteen omaan blogiin minkälaisia fiiliksiä nyt on, koska luen tietty välillä vanhoja kirjoituksiani ja sanoit kyllä niin hyvin, olis kyllä kiva päästä sit lukemaan vuosien päästä millaista sitä nyt tää aika olikaan ja mitä silloin pyöri mielessä.

  Meillä ei arki oo muuttunut lähes yhtään, kun ollaan kotoiltu vauvan kans muutenkin marraskuusta asti! Mut onhan toi harmi kun nyt näihin aikoihin ois päässy jo vauvan kans ja itsekseenkin ehkä vähän ihmistenilmoille ja ei oo oikein nyt sit kehdannut... :D

  VastaaPoista
 4. Kiva asukokonaisuus! Tuo kipparinlakki on pirteä ja sopii sinulle. Minäkin haaveilen omasta lakista. Takki on hyvä kirppislöytö. Kirppareilta voi kyllä saada todella huippujuttuja kun osuu oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Mustavalkoisuus on aina minusta toimiva kokonaisuus ja tyylikästä.

  Olen ollut etätöissä 9.3. alkaen joten kollegoita en ole nähnyt kuin Skypen välityksellä. Ruokakaupassa käyn klo 22 jälkeen pari kertaa viikossa maskin ja suojahanskojen kanssa. Usein olen kaupassa myyjien lisäksi ainoa asiakas. Sosiaaliset kontaktini tällä hetkellä laskettavissa yhden käden sormin. Kotona ja lenkittämässä koiraa. Ei kampaajaa, ripsi- ja kynsihuoltoa kahteen kuukauteen joten menen "ihan eräjormana" :D Ei kahviloita, teatteria, näyttelyitä tai mitään kokoontumisia.

  Itse olen kirjoittanut koronasta blogiin jo parikin kertaa ja pakkohan se on myöntää, että paljon on arki ja elämä koronapandemian takia muuttunut.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo vaalea neule! Muutenkin kiva asu, sopii sinulle ☺️

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥