Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PARHAIMMAT TENNARIT - DEF-SHOP

Kaupallinen yhteistyö: Def-Shop

defshop_7
Erilaiset tennarit Ne on kengissä ehdottomasti se mun heikkous. Siinä missä toiset rakastaa korkkareita, niin siinä mun rakkaus osuu erilaisiin tennareihin. Niissä mulla ei ole mitään tiettyjä lemppareita, vaan tennareissa parasta on nimen omaan se, että niitä löytyy niin paljon erilaisia, eri merkeistä, eri väreiltä ja eri malleilta. Unohtamatta sitä, miten hyvin jalkaan hyvin istuvat tennarit sopivat. Nykyisin tennarit näyttää tyylikkäältä jopa mekon kanssa. 

defshop_5
Jo useamman vuoden ajan, mä oon löytänyt mun suosikki tennarit Def-Shopilta. Oon löytänyt heidän valikoimastaan monet sellaiset yksilöt, joihin en ole missään muualla törmännyt. Niin kävi myös tänä keväänä. Yhteistyössä sain valita heidän valikoimastaan muutamat tennarit kesään. Valikoima on tosiaan todella mieletön, joten siinäpä oltiin taas valinnan äärellä. Heiltä löytyy tuotteita miehille ja naisille, sekä myös lapsille. Euroopan suurimmasta streetwear-verkkokaupassa tosiaan valikoimaa riittää.

defshop_2
defshop_3
Mä oon ennen ollut sitä mieltä, ettei Filan kengät, tai oikeastaan mikään muukaan iske muhun. Vieläkään en tykkää niistä heidän suosituimmista koko valkoisista yksilöistä, mutta nähdessäni nämä, olin myyty. Keltainen ja vaaleanpunainen on yksiä mun suosikki värejä, joten miten voisinkaan olla tykkäämättä näistä!  Ainut mitä jännitin, oli näiden koko. Jouduin ottamaan näistä 1/2 numeroa isomman koon mitä useimmiten käytän, koska joku muukin oli iskenyt näihin silmänsä eikä sitä juuri oikeaa kokoa ollut enää jäljellä, mutta näistä se osoittautuikin juuri passeliksi. Tilasin samaan tilaukseen myös toisetkin Filan kengät, mutta ne otin sitten taas normaalissa koossa, ja ne olivatkin pienet joten jouduin palauttamaan ne. En ollut koskaan aikaisemmin palauttanut Def-Shopille mitään, mutta se menikin tästä vallitsevasta tilanteesta huolimatta todella näppärästi ja rahojen palautustakaan ei tarvinnut odottaa kuukautta, mitä monilla muilla nettikaupoilla joutuu odottamaan. 

defshop_4 defshop_6
Jos Fila oli mulle täysin uusi tuttavuus tennareissa, Nike sen sijaan on ollut kestosuosikki jo vuosia. Oon pitkään vannonut Air Maxien nimeen, erityisesti sen Air Max 90-klassikkomallin. Mutta nyt mä halusinkin kokeilla Nike:lta pitkästä aikaa jotain uutta, ja päädyin näihin React Element 55-malliin beigenä. Nää on aivan super hyvät jalassa! Jos Air Maxit on aina yhtä juhlaa vetää jalkaan, niin nämä on vielä paremmat jalassa. Tämä sama malli löytyy heiltä myös musta-valkoisena, mutta mä halusin just vähän väriä ainaisten valkoisten ja mustien kenkien sekaan. Yhdessä Filan kenkien kanssa nämä tuo juuri sitä. Molemmat kengät ovat tosiaan päässeet jo käyttöön, ja toisista saattekin hyvin pian tänne asukuvia nähtäville!
  
defshop_1
Jo tän mun tilauksenkin jälkeen Def-Shopille näkyi olleen saapunut hurja määrä uutuuksia. Jos etsinnässä on tennarit kesään, tai jotain muuta kesähepenettä, kannattaa tutustua heidän valikoimaansa. Toimitus on nopea, maksutapoja on monia, ja noh, edelleen hehkutan sen valikoiman puolesta. Se nimittäin on SUPER. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥