Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VAALEANPUNAINEN MEKKO

asu_thaimaa_5 Vaaleanpunainen mekko. Löytö muutaman vuoden takaa netistä. Pitsi ei yleensä suuremmin muhun iske, mutta tämä mekko on poikkeus. Tässä se toimii mun makuun täydellisesti. Tää onkin yksi mun kesäisistä suosikkimekoista. Sopii juhlavampiin tilaisuuksiin, mutta toimii myös arkisemmissa asuissa. Vaaleanpunaista rakastavalla aivan täydellinen löytö. Eikä kyllä ollut pahan hintainenkaan. Alennuksen jälkeen alle kakskymppiä. 

Thaimaassa tuli tosiaan pukeuduttua lähes päivittäin erilaisiin mekkoihin. Viime vuosina erilaiset shortsit on saanut lähes kokonaan väistyä, ja tilalle on tullut erilaiset mekot ja hameet. Erityisesti mekot on vienyt mun sydämen. Aikaisemmin taisin ajatella, että mekot on täysin juhlavaate, ettei niitä voi arkisin pukea päälleen. Mutta nykyisin onneksi tuo ajattelutapa on saanut väistyä, ja mekkoja tulee vedettyä ihan arkenakin päälle. 

Tää asu oli kokonaisuudessaan mun reissun käytetyin asu. Marc Jacobsin uudet aurinkolasit oli ehdottomasti huippu ostos ennen reissua. Mulla oli useammat lasit mukana, mutta näitä mä käytin varmasti yli 90% ajasta. Kengistä eniten tuli käytettyä näitä Hilfigerin sandaaleita, jotka on löytö muutaman vuoden takaa. Tällaiseen kokonaisuuteen voisin pukeutua toki myös ihan täällä Suomessa, kunhan kelit taas joskus sen sallii. 

asu_thaimaa_7 asu_thaimaa_10 asu_thaimaa_3 asu_thaimaa_8 asu_thaimaa_1
Dress MODEL BEHAVIOR
Sunglasses MARC JACOBS
Bag LOUIS VUITTON
Shoes TOMMY HILFIGER

3 kommenttia

  1. Ihanan hempeä helleasu, todella suloinen tuo mekko! <3 Jospa pian kesähelteet rantautuisivat Suomeen, niin pääsis kesämekkoja käyttelemään 8)

    VastaaPoista
  2. Onpa söpö asu! :) Tykkään todella paljon tuosta kankaasta, ei ole ihan sellainen perussileä vaan vähän pitsimäinen, vaikka pitsiä ei olekaan. <3

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥