Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULULAHJA IDEOITA - IHANAISET

 Kaupallinen yhteistyö: Ihanaiset.fi


DSC_7762Jo useamman vuoden ajan mä olen tilannut monta joululahjaa Ihanaisilta, ja siksi olinkin taas tosi iloinen saadessani jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan. Heidän valikoimastansa löytyy aina paljon juurikin lahjaksi sopivia juttuja. Mun kokemus Ihanaiset verkkokaupasta on myös joka kerta ollut pelkästään positiivinen. Nyttenkin kun noudin paketin paikallisesta postista, ihan kauhulla katsoin kun postin henkilökunta kantoi sen hyllyltä mulle. Paketti oli ensinnäkin hyllyllä väärin päin (särkyvää tarra kohti pohjaa) ja henkilökuntaa ei yhtään kiinnostanut olisiko paketti voinut rikkua matkalla. Hän suurin piirtein myös pudotti sen postin pöydälle mistä minä sen sitten kannoin autoon. Ihanaisten henkilökunta oli kuitenkin paketoinut kaikki tuotteet niin hyvin, että postin pölhöilystä huolimatta mitään ei onneksi ollut rikkunut matkalla, vaan kaikki pääsivät ehjänä perille. No mutta, kurkataas mitä lahjoja mä löysin mun läheisille heiltä tänä vuonna! 


DSC_7773

Otin yhdeksi lahjojen teemaksi leivonnan. Meinaan itse ihan leipoa leipoa lahjoja, mutta ajattelin myös ilahduttaa läheisiä söpöillä leivontaseteillä. Niihin nää muumien vatkauskulhot sekä mittakupit sopiikin ihan älyttömän hyvin! Nää on vielä tosi jykevät, eli ei kippaa herkästi mikä ainakin mulla on aina ollut ongelmana kaikista heikompien/herkimpien kippojen kanssa. Tässä oiva lahja vinkki oikeastaan myöskin minkä ikäiselle leipomisesta/ruuanlaitosta kiinnostuneelle tahansa! 


DSC_7776

Vatkauskulhojen lisäksi bongasin tän aivan ihanan leivonta-alustan. Mulla kun on itsellä ainakin usein leipoemassa se ongelma, ettei sopivaa ja tarpeeksi puhdasta tasoa ole missään. Tää ratkaisee sen ongelman helposti. Tän pitäisi myös helpottaa esimerkiksi pullien pyörittelyä. Ja milläkäs muullakaan kuosilla kuin ihanilla Pikku Myy hahmoilla. 


DSC_7777

Erilaiset tarjoiluastiat on mun mielestä myös tosi hyvä lahjavinkki. Tai ainakin mä olen itse aina tykännyt tosi paljon saadessani tarjoiluastioita lahjaksi. Tarjoiluastiat on yleensä esillä juhlissa, niin niistä tuleekin heti sellainen juhlallinen viba. Muurlalta löytyy paljon lahjaksi sopivia esineitä, ja mä ihastuinkin tähän O-kaatimeen kovasti myös itse. Kirkaslasi on mun mielestä paras tällaisissa kaatimissa, sisälle voi laittaa yksinkertaisimmillaan jopa pelkkää vettä ja pari sitruunan tai appelsiinin siivua, niin johan istuu tarjoilupöytään kuin nakutettu. 


Muumihulluille sopiva lahjavinkki on myös kaikki muut erilaiset muumiastiat, kuten nämä uudet muumikaatimet. Mä valitsin tän Iltapäivä Salongissa version. Tällainen on kiva täyttää jollain herkuilla, ja iskeä sellofaaniin. Varmasti tykätty lahja taloudessa josta löytyy muumimukeja. 

Ja tottakai joka vuotinen muumien joulumuki on aina varmasti muumimukien keräilijöiden keskuudessa toivottu lahja. Mä joskus sanoinkin, että jos mä koskaan myyn mun muumimuki-kokoelman pois, mä en silti koskaan luovu mun joulu/talvimukeista. Ne on ehdottomasti mun suosikit kaikista koskaan tehdyistä muumimukeista. 


 Jos siis vielä uupuu lahjoja kuusen alta, kannattaa suunnata Ihanaisten verkkokauppaan ja laittaa tilausta menemään. Heidän valikoimastaan löytyy tosiaan tuotteita vauvasta-vaariin monista eri kategorioista. Tällaisessa maailmantilanteessa on myös aina vielä tärkeämpi tukea kotimaista perheyritystä. Vielä hetken aikaa paketit kerkeää jouluksi perille! Eikä kannata unohtaa heidän valikoimastaan löytyviä lahjakortteja, jos iskee itsellekin valinnan vaikeus Ihanaisten mielettömän valikoiman äärellä, mitä toiselle ostaa lahjaksi.  

8 kommenttia

 1. Itsekin tilasin Ihanaisilta tuon tän talven muumimukin, lisäksi tilasin yhden joululahjan sieltä. Älyttömän söpö kettureppu pojalle, kun hän lähtee tammikuussa päiväkotiin :) Sieltä olisi löytynyt tosiaan vaikka sun mitä ihan kaiken ikäisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun selailen heidän sivujaan mulle tulee melkein itku et miksei mulla ole ketään lasta kenelle shoppailla heidän valikoimastaan mm kaikki :D Ihana kun sä olet löytänyt heiltä tuollaisen repun! Ja hurjaa miten nopeasti aika menee, että teidänkin pikkuinen aloittaa jo päiväkodin! <3

   Poista
 2. Söpöjä lahjoja. Itse vaan teen, en ostele. Tosin, meillä yleensä se matka on jo se lahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin teen osan :) Mutta musta on myös kiva miettiä ja pohtia ostettaviakin lahjoja ja sitten lopulta ostaa ne! :)

   Poista
 3. Muumimukeja monet taitavat tosiaan keräillä. Loviisassa vanhojen talojen avointen ovien päivänä kävin yhdessä talossa, jossa niitä oli iso kaunis hyllykkö keittiössä jokseenkin täynnä, luultavasti yli 100 mukia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä muumimuki taitaa olla yksi Suomen keräilyimpiä tuotteita :D Tuollainen vanhojen talojen avointen ovien päivä olisi kyllä ihan huippu vierailukohde itsellekin, kiitos vinkistä! <3

   Poista
 4. Ihanat Muumit. <3 Pitääkin tutustua tuohon verkkokauppaan, kiitos vinkistä. Ihanaa joulun odotusta. <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥