Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VALTAVA IKÄVÄ - THAIMAA

asu_keltainenmekko_6 Ikävä. Aivan valtava ikävä. Nimittäin näihin maisemiin ja toki myös matkustelua noin ylipäätään. Tälle vuodelle suunnitellut reissut kun ei maailmantilanteesta johtuen päässeet toteutumaan. Toki keksimme uuden mahdollisen reissun, ja reissasimme matkailuautolla Pohjois-Norjaan. Mutta kesälle suunniteltu Italian matka, ja  mahdollinen vuodenvaihteen uusi Thaimaan matka saivat siirtyä tulevaisuuteen. Totta kai se harmittaa ihan suunnattomasti, mutta tässä maailmantilanteessa täytyy ajatella enemmän muita kuin itseään. Italia, Thaimaa eikä mikään muukaan maa ei karkaa minnekään, vaan niihin pääsee kyllä myöhemminkin. Mun mielestä nyt tänä aikana ei ole ollut oikein matkustaa entiseen tapaan.

Voinko mä olla matkustamista vastaan tässä tilanteessa, kun itse kuitenkin matkustin loppukesästä Norjassa? Mielestäni kyllä voin olla vastaan tietynlaista matkustamista. Meidän matka oli erilainen, koska kuljettiin asuntoautolla. Välillä saattoi mennä 2-3 päivääkin, ettei meillä ollut mitään kontaktia muihin ihmisiin, mitä nyt morjesteltiin autosta vastaan tuleville karavaanareille. Ei olisi edes kesällä tullut mieleenkään ahtautua ensiksi lentokoneeseen ja sen jälkeen mihinkään turistipesä hotelleihin lomailemaan. Mielestäni sellainen olisi ollut näin kauniisti sanottuna helvetin itsekästä, ja itsekkyys on sellainen piirre mitä minä en ihmisissä siedä. Ja koska aina joku haluaa tahallisesti ymmärtää kirjoittamani väärin, pakolliset työ yms matkat ovat aivan eri asia kuin keikkua Sunny Beach tyyppisessä mestassa margarita molemmissa käsissä. Uskallan jopa väittää, että tilanne meillä täällä Suomessakin olisi nyt parempi, eikä joulun ja uudenvuoden vietot olisi monella vaakalaudalla, jos vapaa-ajan/lomien matkustelua olisi tiukemmin rajoitettu koko ajan keväästä saakka. Noh, turhapa se on enää tässä vaiheessa sitä puida, enkä mä muutenkaan ole näistä asioista päättämässä niin eipä mun mielepiteellä sillai mitään väliä ole. 

Takaisin alkuperäiseen, eli matkustelun ikävöimiseen. Seuraavat reissut on jo tosiaan alustavasti suunniteltuna, mutta ajankohta on vielä iso kysymysmerkki. Oon pitkään halunnut käydä Italiassa, joten se onkin seuraava kohde kun lentokoneeseen joskus astumaan pääsen. Vielä tarkempi suunnitelma mihin päin Italiaa on auki. Siellä kun on niiin paljon kohteita jossa haluan ehdottomasti käydä. Varmastikaan ei yhdelle reissulle saada kaikkea mahtumaan, mutta lähinnä se, että mitä haluan nähdä ja kokea ensimmäisellä reissulla. Pidemmän matkan seuraava reissu tulee todennäköisesti suuntautumaan Thaimaan auringon alle. Se maa vaan jätti niin ison jäljen, ollessaan paljon upeampi mitä olin edes osannut haaveilla ja kuvitella. Eikä näiden kuvien fiilistely helpota matkakuumetta ja nimenomaista ikävää kyseistä maata kohtaan sitten yhtään. Noh, onneksi sinne pääsee varmasti myöhemmin tulevaisuudessa, kun nyt ensiksi keskitytään pitämään huolta toinen toisistamme. 
  asu_keltainenmekko_9asu_keltainenmekko_11 asu_keltainenmekko_2 asu_keltainenmekko_8 asu_keltainenmekko_3 asu_keltainenmekko_10
Dress H&M
Bag LOUIS VUITTON
Sunglasses MARC JACOBS
Shoes TOMMY HILFIGER

Mihin maahan sä matkustat sitten kun tilanne tästä normalisoituu?

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥