Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

KIPPARILAKKI - VUODEN YKSI KÄYTETYIN ASUSTE

asu_kipparilakki_3 Voihan joulu ja kaikki siihen liittyvä hässäkkä. Tosin nyt ne alkaa onneksi jo olla selätettynä, ja arki alkaa taas kohta pikkuhiljaa rullata. Arjesta puheen ollen, se kokeekin mun kohdalla tammikuussa melkoisen muutoksen. Mä nimittäin palaan taas yrittäjyydestä palkkatyöhön. Saapi nähdä, kuinka helppo hyppy on ja kuinka nopeasti uudesta arjesta tulee taas rutiinia. Odotan muutosta kuitenkin tosi innoissani, joten eiköhän kaikki lähde rullailemaan suht kivuttomasti. No mutta, nyt vielä muutaman päivä vapaata johon osuu sopivasti vuodenvaihteen juhlinnat. Jotka me itseasiassa päätettiin lähteä viettämään Saimaan kylpylälle koko konkkaronkka, eli myös Simba lähtee  tällä kertaa mukaan. Luvassa on siis vielä kokonainen viikko täynnä kaikkea kivaa tekemistä, ennen kuin arki taas koittaa.

Se niistä kuulumisista tällä kertaa, ajatuksena oli tulla näyttämään teille tän syksyn ja talven yksi suosikki asu. Etsin sopivaa ruututakkia itseasiassa jo viime vuonna, mutta tuloksetta. Tänä vuonna tällaiset paitamalliset takit löivät läpi oikein kunnolla, ja näissä myös ruutukuosia saapui kauppoihin oikein urakalla. Sehän mulle passasi, kun käsiini osui tämä Onlyn versio, josta mä tykkään ihan älyttömästi. Värimaailmansa ansiosta tähän on tosi helppo yhdistellä eri juttuja ja erityisen hyvin tää toimii yhteen mun yhden tän vuoden suosikkiasusteen kanssa, nimittäin kipparilakin kanssa. Hauska, kun mä vielä 1,5-2 vuotta sitten vannoin, että tällaistahan mä en päähäni laita. Noh, niin siinä vaan kävi että tämä yksilö vei mutkin mukanaan tähän trendiin. 
  asu_kipparilakki_4asu_kipparilakki_11 asu_kipparilakki_2 asu_kipparilakki_10 asu_kipparilakki_8 asu_kipparilakki_7
Skipper Cap BOOHOO
Jacket ONLY
Sweater H&M 
Bag MARC BY MARC JACOBS
Jeans VEROMODA
Shoes BULLBOXER

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥