Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYINEN HATTU ASU

asu_hattu_6 asu_hattu_2 asu_hattu_3 asu_hattu_9 asu_hattu_5 asu_hattu_1 asu_hattu_10 asu_hattu_4
Hat H&M
Sweater ZARA 
Jacket ONLY
Bag LOUIS VUITTON
Jeans PULL&BEAR
Belt TORY BURCH
Shoes ALMA EN PENA SHOES

Ulkona tupruttaa sankkana lunta sen mitä taivaalta sopii, nii mäpäs julkaisen teille yhdet syksyiset asukuvat. Joo mä en enää edes taida kehdata pahoitella sitä miten myöhässä nää osa joskus tulee, koska tää taitaa teille olla jo ihan normaalia multa :D Nää kuvat on räpsitty ihanan Ellin kanssa just enne ekojen lumien saapumista ja ai vitsit jos mä tykkään tästä asusta, niin vielä enemmän mä tykkään Ellistä! Ihan huippua kun on sellainen bloggaaja kollega kenen kanssa niin moni asia on niin samalla viivalla. Kuvien ottokin hänen kanssaan on aina ihan huippua, kun hän tietää just eikä melkein mitä yritän sanoa ja minkälaisia kuvia haluan. 
Asusta sen verran, että se on hyvin hyvin paljon mun tyylinen ja tykkään tästä kyllä ihan sikana. Kengät olivat löytö Zalandon alesta kesällä, ja muuten asun yksityiskohdat ovatkin vanhempaa tuotantoa. Esim tuo takki on ollut mulla jo ainakin 6 vuotta, ja edelleen se pääsee tosi paljon käyttöön keväisin ja syksyisin. Huippua, kun on osannut aikoinaan tehdä näin pitkään omaan tyyliin sopivia ajattomia valintoja! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥