Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

LUMIHUURREKUUSI + ALENNUSKOODI

 Kaupallinen yhteistyö: Beliani.fi

 

lumihuurrekuusi_1

Voihan joulu ja pikkuhiljaa iän myötä hiipivä joulu-hulluus. Muistan, kun vielä kaks-kolme vuottakaan sitten mä en laittanut kotiin yhtään joulua. En siis yhden yhtä koristetta tai härpäkettä. Maksimissaan 1 tai 2 kausivaloa, mutta tosiaan nekin oli just enemmän kausivalo tyyppisiä, kuin mitenkään jouluisia. Itseasiassa jos tarkkoja ollaan, niin vielä 5-6 vuotta sitten en edes liiemmin pitänyt joulusta. Ei voi sanoa että olisin sitä inhonnutkaan, mutta ei se mitään suosikkikaan ollut. Noh, vähän vain soi kellossa nykyään eri ääni. Meillä on nimittäin joulukuusi!!🎄
 

lumihuurrekuusi_5

lumihuurrekuusi_6 lumihuurrekuusi_8 lumihuurrekuusi_3 lumihuurrekuusi_2 Yhteistyössä Belianin kanssa sain ostaa heiltä valitsemani joulukuusen yhteistyössä sovitulla hinnalla. Olin jo parina aikaisempana talvena ihastellut lumihuurre-kuusia. Minusta ne ovat ihan älyttömän kauniita. Totta kai itsekin maalta kotoisin olleena lapsuudenkodista löytyi aina se aito kuusi, mitä tietenkään ei voita mikään, sitä en kiellä. Aito kuusi ei vain itseäni innostanut sitten kuitenkaan ainakaan tähän asuntoon vielä. Halusin kuusen kuitenkin jo heti joulukuun alussa esille, ja jotenkin koin tekokuusen koiranpennun kanssakin helpommaksi. Belianin valikoimasta löytyy siis myös useita erilaisia joulukuusia. Meidän kuusi on mallia Foraker ja 180 cm korkea. Kuusi olisi hyvin voinut olla myös 210 cm korkea. Tällaista kuusta kasatessa ei muuten kannata säikähtää jos kuusi ei heti olekaan niin muhkea ja "pöyheä" mitä kuvissa. Kaikki oksat pitää aukoa ja asetella kasauksen jälkeen vielä paikoilleen. 

Belianin valikoimasta löytyy laaja valikoima sisustusesineistä huonekaluihin ja kaikkea siltä väliltä. Mä en ollut koskaan aikaisemmin tilannut heiltä mitään, mutta tää kokemus oli kyllä tosi positiivinen. Tilaus tuli nopeasti ja vaivattomasti lähimpään postiin. Kuusen mukana tuli hyvät kasaus ohjeet, vaikka eipä tuo vaikea olisi ollut kasata ilmankaan. Heillä on käytössään ilmainen toimitus. 


Tää joulukuusen valinta oli kyllä ihan täys kymppi. Tykkään tästä ihan hurjasti. Iltaisin huomaan usein vain istuvani alakerran sohvalla pimeässä ja ihastelemassa kuusta jossa valot vielä palavat. Melkein jo harmittaa että ensi kuussa joudun jo pakkaamaan tämän varastoon ties miten pitkäksi aikaa. 


lumihuurrekuusi_7
Yhdessä Belianin kanssa me päätettiin vähän ilahduttaa teitäkin ja luotiin teille alennuskoodi.
 
Koodilla:

 HENNAM15 

saatte -15% koko Belianin valikoimasta.

Eli nyt jos koskaan kannattaa kurkata heidän valikoimaansa ja mahdollisesti vähän uudistaa kotia samalla. Meillä ainakin meni paljon uusiksi tämän uuden isomman kodin myötä. 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥