Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Answers part 1.

kysy 2  
Lempiblogi? - E for Eeva & Uino.
Kun aloitit bloggaamisen, olisitko uskonut joskus saavasi nykyistä määrää lukijoita? - En olisi silloin viis vuotta sitten kyllä uskonut.
Miksi bloggaat? - Pidän tästä. Tykkään toteuttaa itseäni, valokuvata, säädellä ulkoasua,  saada tästä hommasta itseni näköinen.
Ootko piirtäny/luonu bannerin ite? - Koonnut oon mutten ole itse piirtänyt.
Kuinka kauan olet blogannut? - Ensimmäisen blogini perustin 2009 joten siittä asti.
Oletko ikinä katunut että alotit bloggaamisen? - En.
Miten saat niin paljon lukijoita? - Niitä vaan eksyy tänne, en mä tiedä mikä sen "salaisuus" on.
Miksi päätit perustaa blogin? - Halusin kokeilla mitä saisin aikaan
Pidätkö blogia itsesi vai lukijoidesi takia? - Molempien
Minkä merkkinen tietokoneesi on? - Fujitsu
Millaisista blogeista pidät? - Sellaisista jotka tehty aidolla olemuksella, ei yritetä esittää tai olla kukaan muu. Ollaan tyytyväisiä itseensä ja se myös loistaa itsevarmuutena ulospäin. Ulkoasuun on nähty vaivaa ja että koko blogiin on nähty sitä vaivaa.
Voisitko itsestäsi ikinä kuvitella vloggaajaa? - En ainakaan tällä hetkellä. Videoita on aina välillä ihan kiva tehdä, mutta ei koko ajan. Mulle kuvien ottaminen on niin tärkeä osa tätä. 
Osaisitko kuvitella että kerkeäisit pitää kahta blogia pystyssä? Esim toisena olisi: Apublogi? - Tällä hetkellä voisin ehkä kuvitellakkin, aikaisemmin ei ollut aikaa enkä usko että myöskään tulevaisuudessa on kun jossain kohtaa opiskelut astuvat taas elämään, mutten kuitenkaan sulje vaihtoehtoa kokonaan pois! 
Mitä mieltä lukija lukijasta - jutusta? - Toisin sanoen "numero numerosta". Ärsyynnyn kyseisestä jutusta koska se on nin pelleilyä.
Onko blogi itseäsi varten vai lukijoita? - Sekä ja että. 
Voisitko lopettaa bloggaamisen tuosta noin vaan? - Jos pakko olis niin joo, mutta en usko että sellaista tilannetta tulisi. 
Miksi ja milloin aloitit bloggaamisen? - Aloitin ensimmäisen blogini ollessani ysiluokalla, eli 2009. Innostuin silloin samoihin aikoihin lukemaan muutamia blogeja ja halusin kokeilla itsekkin.
Minkä takia luulet ihmisten lukevan blogiasi eli mikä on ns. blogisi salaisuus? - En osaa sanoa.
Mistä ihmiset löytävät blogisi ja mainostatko sitä jossain? - Olen mainostanut blogiani. 
Minkälainen on mielestäsi hyvä ja mielenkiintoinen bloggaaja? - Sellainen joka tekee tunteella ja taidolla. 
Miten onnistut aina saamaan niin hyviä kuvia? - En omasta mielestäni onnistu juurikaan saamaan hyviä kuvia. Kamera kädessä oon kasvanut suuripiirtei että kai sillä jotain merkitystä sitten on. Kokeilemalla kaikkea.
Onko susta kiva vastata kysymyksiin? - On tää ihan kiva, välillä vaan tulee niin kinkkisiä että saa ihan mietiskellä
Mistä idea omalle blogille lähti ja koska se lähti? - 2009 lähti, kun löysin ensimmäiset blogit luettavaksi
Mikä kamera/objektiivi sulla on? - Nikon D5000, 35mm 18-105mm ja 18-55mm. Sit Nikon S1 ja objektiivina 11-27,5mm
Kuinka vanhana sait ekan kamerasi? - Olin silloin kuudennella luokalla
Kuka ottaa sun asukuvat? - Jalusta, äiti, Juuso tai kaverit
Onko sinulla jonkinlainen tavoite lukija määräsi kanssa? - Ei. Mun mielestä sellaiset tavoitteet saa blogin pitämisestä sellaista pakkopullaa ja vaan uusien lukijoiden toivossa kirjoitettuja juttuja. 
Mikä bloggaamisessa on huonoin puoli? - Hmm. Varmaan se, kun tänne voi ketä tahansa raasu tulla purkamaan pahaa oloa, yrittämään pahoittaa kirjoittajan mieltä, selkärangattomana nimettömänä.
Tykkäätkö olla kuvattavana? - Ihan joo
Montako blogia luet? - Bloggerin kautta 53 eri blogia tällä hetkellä 
Parasta bloggaamisessa? - Lukijoiden ihanat kommentit, se kun tietää että on onnistunut jossakin ja itsensä toteuttaminen! 
Seuraatko vlogeja? Jos niin mitä? - En seuraa  
Mistä sun blogin nimi on tullut? - Halusin jotain erikoisempaa, mutta silti iskevää. Sit vaan napsahti tälläne ja se sopi ko nenä päähäkysy 1
Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit? – Tällä hetkellä toivoisin että armeija olis jo ohi. Ison talon järvenrannalta, viimeisen päälle sisustettuna ja laitettuna. Ammattikorkea tutkinnon.
Mitä odotat tulevaisuudeltasi? – Unelmatyö, perhe, upea omatalo nyt ainakin.
Eläin, joka kuvaa parhaiten luonnettasi? – Tiikeri.
Mielipide eläinrääkkäyksestä? - Järjetöntä. Kamalaa. Niinkuin aina kun kohde on heikompi. Eläimet eivät ehkä voi puhua, tai kertoa miltä heistä tuntuu. Mutta silti he tuntevat ihan samalla tavalla kuin me ihmiset, niin kipua kuin hellyyttä. Mun mielestä jokaista joka eläintä rääkkää tai kiduttaa sais kokea saman tuplasti kamalempana. Pistää vihaks semmone!
Mitä kaikkea olet harrastanut/harrastat? - Olen harrastanut, pianon soittoa, jalkapalloa, lentopalloa, sählyä. Tällä hetkellä en harrasta varsinaisesti mitään.
Mitä näet elämässäsi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen? - Viiden vuoden päästä asun J:n kanssa yhdessä omassa pikku kämpässä jossain puolella Suomea, opiskelemassa/töissä. Kymmenen vuoden päästä on niin pitkä aika, hmm. Olen silloin 29. Luultavasti perhe ja talo on tullut kuvioihin.
Mitkä asiat saa sut nauramaan? - J ainakin. Kissat on välii nii hölmöjä että ei voi ko nauraa. Mut saa itseasiassa nauramaan tosi helposti!
Oletko enemmän ilta- vai aamuihmisiä? - ilta.
Oletko ikinä katunut mitään tosi pitkään? - Joihinkin ihmisiin tutustumista ja heidän kanssaan hengailua niin kyllä.
Vihaatko ketään? - En varsinaisesti.
Miksi vihaat? - Koska heidän elämässään millään muulla ei ole väliä kuin heillä itsellään.
Elämäsi mieleen painuvin kokemus? - Kiertue tulee ainakin yhtenä mieleenpainuvimpana
Mitä odotat tällä hetkellä eniten? - Sitä että J kotiutuu armeijasta
Mitä mieltä oot abortista? - Oon tän kans vähä kahevaiheila, oon sekä puolesta että vastaan.
Entä mielipide eutanasiasta? - Mun mielestä se on ihan ymmärrettävää, ainakin haluaisin omalle kohdalle jos joutuisin esim sellaiseen koomaan loppuiäkseni etten ikinä enään heräisi ja se olisi varmaa. Mä en ainakaan haluaisi elää sillai etten tiedosta tästä maailmasta mitään ja oon vaan letkujen varassa.
Matkusteletko paljon? - En.
Mikä on ammatti, mihin et ikinäkuunapäivänä suostuisi? - Joku jossa joutuis esimerkiksi tappamaan eläimiä.
Poltatko? - En todellakaan.
Saatko vanhemmiltasi rahaa shoppailuun? Jos saat, kuinka paljon? - En saa.
Tutustutko helposti uusiin ihmisiin? - Tutustun.
Pidätkö itseäsi enemmän rohkeana vai ujona? - Rohkeana. Sopivasti kuitenkin myös ujona. 
Mitä lajia olet aina halunnut kokeilla, mutta jostain syystä et ole voinut/ehtinyt/tms? - Ei taida olla sellaista lajia. Oon aina halunnu pelata vaan fudista ja niin oon myös saanut pelata.
Paras muisto? - Yks parhaimmista on ensi"treffit" J:n kanssa. 
Kerro jokin salaisuus tai asia itsestäsi, jonka vain harva tietää ? - Ne asiat mitkä musta tietää vain harvat ja valitut on tarkoin valittuja, ja ne tiedot pysyykin vain heillä, joten miksi jakaisin semmoiset asiat tänne.
Kerro itsestäs kolme sellasta juttua mitä muut aina ihmettelee? - Etten oo edes maistanut kahvia tai tupakkaa, etten pysty syömään mitään hunajamarinoitua kanaa tulisempaa, se vaan on niin pahaa sekä polttaa suuta, varsinaista kolmatta en kyllä keksi
Mitä odotat tulevaisuudelta? - Omaa kämppää J:n kanssa sekä yhteistä arkea! 
Mitä et tekisi mistään hinnasta ? - Tappaisi eläintä tai ihmistä. 
Onko jotain, mitä haluaisit muuttaa elämässäsi ? - Tällä hetkellä, ei.
Onko sua koskaan kiusattu/ootko itse kiusannu ketään? - Mua on kiusattu todella paljon, ala-asteelta kauppikseen asti. Oon aina ite pyrkinyt siihen, etten kiusaa ketään, koska tiedän miltä se tuntuu 
Kehen voit luottaa 100%? - Juusoon ja Mansikkaan, Isään ja äitiin myös.
3 asiaa mihin oot tällä hetlkellä tyytyväinen sun elämässä? - Ihmissuhteet, ajankäyttö, ja että on töitä
Entä 3 asiaa mihin et ole niin tyytyväinen tällä hetkellä? - Työ ei ole ns vakituista, vaan vuorot heittelee miten sattuu ja niitä vois olla enemmän, kotona asumisee ja tiettyihin elämäntapoihini 
Onko sulla joku ärsyttävä tapa josta haluaisit eroon? - On... kynsinauhojen nyppiminen
Tulevaisuuden suunnitelmia? - Muuttaa omilleen, yhteen Juuson kanssa, keksiä mitä haluaa opiskella ja päästä sisään kouluun nyt ainaki
Näetkö paljon painajaisia? - Välillä
Mitä mieltä olet vanhusten oloista? - Aika usein tosi kehnot. Ja ne vaan huononee koko ajan mikä on tosi väärin mun mielestä
Jos saisit kysyä joltakin kaikkitietävältä yhden ksymyksen mikä se olisi? -En kyllä osaisi valita yhtä kysymystä
Mitä kieliä osaat puhua? - Suomi, Englanti ja heikosti Ruotsi
Kuinka pitkä olet? -167cm
Käytkö töissä? Jos käyt, missä? Työn parhaat puolet? Entä huonoimmat? - Käyn, S-Marketissa. Parhaita ehdottomasti huiput työkaverit. Huonointa vaihtelevat työajat ja epäsäännöllisyys.
Elätätkö itse itsesi täysin? - Muuten kyllä mutten maksa vuokraa. 
Mitä kadut elämässäsi? Entä mistä olet ylpeä? - En varsinaisesti kadu mitään isompia asioita, ei musta olis tullut tälläinen ihminen jos olisin valinnut elämässä asiat toisin. Oon ylpeä siittä kuinka oon aina kaiken paskankin keskellä jaksanut, ja kuinka oon aina uskaltanut olla oma itseni.
Millainen olet ihmisenä? -  Pyrin olemaan positiivinen, ystävällinen ja ajattelemaan asioista aina niitä hyviä puolia.

Minkälaisia unelmia/ haaveita sulla on elämällesi? - Perhe, oma talo, matkustella paljon, ettei läheisille ihmisille satu mitään, oma terveys pysyis hyvänä, nuo ainakin
Millaista elämä diabeteksen kanssa on? - "Erilaista". Et voi syödä miettimättä paljonkon pistetään, et voi syödä koko ajan pistämättä. Illalla on muistettava pistää. Mutta, tästä on tullut jo ihan rutiini, nou hätä.
Mikä sut tekee iloseksi tai onnelliseksi? - Mä oon aina osannu ns. nauttia elämän pienistä iloista, ei tartte paljon että oon iloinen, onnellisuus tarttee vähän enemmän. Mutta tällä he
tkellä mä oon tosi onnellinen, kuten oon ollut jo pidemmän aikaa
Mitä/ketä kaipaat? - En tällä hetkellä oikeastaan mitään.
Kuinka usein käytät alkoholia tai tupakkaa? - Tupakkaa en ikinä, alkoholia max muutaman kerran vuodessa  
Millaisia ihmisiä arvostat? - Sellaisia, jotka on aitoja, ei esitä mitään, ei yritä olla mitään muuta, ei halua olla mitään muuta. Jotka uskoo itseensä, muttei kuitenkaan oo ylimielisiä.
Millaisia ihmisiä et arvosta? -  Ylimielisiä ihmisiä, ahneita, muistapiittaamattomia nyt en ainakaan.
Varhaisin muistosi? -En kyllä osaa sanoa mikä olis semmoinen ihan varhaisin
Mitä mieltä olet näistä jotka saa kaiken mitä haluavat eikä tartte tehdä yhtään mitään, toisin sanottuna kultalusikka suussa syntyneet? - Nää on hyvin tapauskohtaisia, koska näidenkin joukossa on niitä aitoja ja ihania ihmisiä. Mutta iso osa on näitä, jotka ei arvosta kuin itseään, vain itsellä on väliä. "minäminäminä". Katsovat vähemmän saaneita halveksuen eivätkä ymmärrä ettei kaikki valmiina saamisessa ole mitään ylpeyden aihetta.
Miten sulla todettiin diabetes? - Olin silloin kutosluokalla, suussa maistu koko ajan metalli, kaikki ruoka maistui metallilta, laihduin monta kiloa, ihan alipainoiseksi asti. Aluks idiootti lääkärit väitti sitä angiinaksi ja sain lääkkeet. Olo vaan paheni, lopulta kolmen viikon kärsimyksen lopetti erittäin töykeä hoitaja joka mittasi sokeriksi 38 jonka jälkeen kutsuikin jo Tayssi ja teho-osasto.
Ootko tyytyväinen elämäntilanteesi? Miksi olet tai miksi et ole? - Muuten todella
tyytyväinen mut toi yks hitsin armeija sais jo loppua ja J tulla kotiin! 
Mikä sun toinen nimi on? - Sinikka  
Mitkä on sun vahvuudet, entä heikkoudet? - Vahvuuksia varmaan hyvä itseluottamus ja vahva luonne, heikkouksia huono itsekuri sekä malttamattomuus
Haluatko lapsia? - Haluan

2 kommenttia

  1. Vaikutat niin ihanalta ja positiiviselta persoonalta! Tykkään kovasti lukea aina sun postauksia :-)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥