Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Snow ♥

DSC_0596 DSC_0681 DSC_0649 DSC_0687 DSC_0701-1 DSC_0664  
Empäs muistanutkaan mitä kaikkea lumi tuokaan tullessaan. Vitsis siellä meinaan on nyt päivällä valoisaa ja sitä kestää paaljon pidempään kuin synkkänä lumettomana aikana. Toihan se toki mukanaan tuon paukkuvan pakkasen, mitä kiroan tälläkin hetkellä kun meillä on sisälläkin ihan megakylmä. Puhumattakaan kun tarttee taas aamulla herätä aikaisin ja joutuu skrapata auton lasit. Ai että sellaisina hetkinä sitten inhoaakin tätä Suomen kylmää talvea. Mutta onneks sitten edes pienenä vastapainona nuo valoisat päivät piristää. Tänäänkin sain kolmen aikaan otettua näitä kuvia ihan huoletta kun ulkona oli niin valoisaa ja raikasta että. Viikko sitten kello kolmelta päivällä olis ollu jo tosi hämärää ellei jopa luokitelultaan pimeää. Lunta sais olla, mutta tuo pakkanen vois hellittää tosta -20 asteesta joa ainakin puolella!
Just hetki sitten saavuin J:tä katsomasta sotkusta, ja ai että mikä fiilis tuli kun viikkoon ei ole toista nähnyt ja sit sai useamman tunnin istuskella ja vaihtaa kaikki kuulumiset ja tekemiset! Mä oon niin onnellinen! ♥ 

13 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥