Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Helsingin asua!

DSC_0633-1-horz-11 DSC_0657 DSC_0636-1 DSC_0684 
Moikkamooi, täällä yksi uuden rakkausneuleen omistaja joka saapui tänään Helsingistä. Oltiin tosiaan viikonlopun pituisella reisulla ihmisten ilmoilla. Reissun ideahan oli lähteä vähän alemyyntejä kiertelemään ja samalla sukulaisille yöksi. Alemyynnit oli mun mielestä hirmuhuonot. Okei joo, oltiinhan me pari viikkoa melkein myöhässä siellä, mutta silti. 1/4 mun ostoksesta oli alesta, muut kevään uutuuksia ja ihan normi hintaisia. No, harvoimpa meikä varsinaisilta alennusmyynneiltä mitään ikinä löytää. Mulla on semmonen taipumus kun lähden alemyynteihin, nimenomaan metsästämään niitä värikkäillä lapuilla varustettuja tuotteita, mä löydän vaan niitä uutuuksia ja normihintaisia. Mutta sit kun mä lähden vaan tutkiskelemaan uutuuksia ja ns. muuten vaan pyörimään kaupoille ilman sen kummempaa ostoslistaa, mä bongaan alennuksesta vaikka ja mitä. 
Palataampa sitten tuohon mun uuteen rakkausneuleeseen. Seikkailin tossa tosiaan viime viikolla joku harmaailta nellyn aleja läpi, ja bongasin kyseisen paidan -50% osiosta ja eipä epäilystäkään kun oikeaa kokoakin löytyi että klikataanko se ostoskoriin vaiko ei. Tän saapuessa tää osottautui vielä paljon ihanammiksi kuin kuvissa. Mutta eipä tuon neuleen yksin tarttenut matkustaa, kaverina sillä oli kyseiset Piecesin farkut. Johon oli myöskin lätkäisty aleprosentit. Paketista löytyi myös toinen paita ja farkut joista saatte sitten joskus asujuttujen myötä kuvia. Kaikki kuitenkin oli tosi kivoissa aleissa! 
Nyt suuntaan iltapuuhiin ja nukkuun, huomenna aikaseen töihin ja illalla kattoon J:tä.

Ja, nyt lukijat heitelkää niitä kysymyksiä. Ihan kaikki mitä nyt askarruttaa nii kysykää! Te sitä toivoitte ja mä sen toteutin! Nyt linkkiä kohti joka iikka:

♥ Kiitos ♥

10 kommenttia

 1. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta! :) jään tsiigailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana asukokonaisuus ja olet muutenkin persoonallinen pukeutuja hyvällä tavalla. Uskallat yhdistellä ja kannat itsesi hyvin kokonaisuutena :)! Tsemppiä bloggailuun. Jään seuraamaan!

  xoxo oonae

  VastaaPoista
 3. Toi neule on iha sika nätti ja sopii sul huippuhyvin!! :) Muuteski tykkään tost millai laitoit ton asun tohon kuvaan tekstillä, jotenki helpompi tsekata se siitä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Pitää siis jatkossakin lisäillä tekstit kuviin! (:

   Poista
 4. Mitkä asiat tekevät elämästäsi elämisen arvoisen?
  Tärkeimmät ihmiset elämässäsi?
  Tulevaisuuden haaveet?
  Mistä nautit eniten?
  Mitä rakkaus on? Mitä se sinulle merkitsee?
  Mistä olet kiitollinen?

  Hehee, heittäydyin syvälliseksi. :D

  VastaaPoista
 5. vitun jänöjussi xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sääli että sulla on näin paha olla että pitää tulla hakemaan parempaa täältä :( Mä en valitettavasti voi auttaa sua!

   Poista
 6. Ihanat nuo viininpunaiset converset! :-)

  VastaaPoista


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.