Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Leopard!

DSC_0657 DSC_0018-horz DSC_0726 DSC_0596 DSC_0765 DSC_0728 DSC_0780 DSC_0851
Ette uskokkaan mikä työ ja tuska näiden kuvien takana oli. Noh, ensiks jäädyin pihalla kun otin nää ja äkkiä lämpösemmät vaatteet niskaa ja koneelle laittaa näitä. Nii ei jumankekka kaikki epätarkkoja kun objektiivin säädöt oli ihan pielessä. Uus yritys, ja sain ne onnistuu jotenkuten, mut sit keske kaike kaukolaukasin pimeni. No sisälle vaihtaa äkkiä pattereita mut ei, se ei heränny enää. Hajos sitte niinkun normi käytössä ja ihan totaalisesti. No eipä sitte kuvata enempää sillä laitteella. Vähä rontti vuoden vanhva laite ja pimenee tolla tavalla, jes. Otin mä sit yhteyttä verkkokauppaa ja kysyin nii kyllä se saattaa mennä viä takuuseen kun sen käy viemässä sinne. 
Tuo leopardi huivi ja leopardi converset on ollut lemppareita jo pidemmän aikaa. Yritän vaan vähän niinkuin "säästää" noita kenkiä, että ne pysyis hyvänä ja puhtaana mahd. pitkään. Tälläset pakkaskelit onkin sen kannalta niille ihan hyvät, mitänyt ei meinaa omia varpaitaan tuntea kun vihdoin pääsee sisälle vaikka olis villasukatkin jalassa. Nykyään ton leopardi kuosin kanssa oon sitä mieltä, että se sopii pirunhyvin asusteisiin. Mut isoina alueina se ei toimi, ainakaan mulla. Kuten laukkuna tai paitana. 
Mulla on tässä juuri kolme vapaapäivää putkeen menossa ja on kyllä välillä tosi kiva olla monta päivää vaan tekemättä mitään ja olla vaan kotona. Tosin kävin mä tänää J:tä katsomassa sotkussa, mutta sitä nyt ei lasketa kuin kivana juttuna. Huomiseks mulla ei ole mitään muita suunnitelmia kuin nukkua pitkään ja tehdä jotain hyvää ruokaa. 
Nyt kun tätä tekstiä tähän taas jostain ilmestyi, haluun ottaa puheeks vielä yhden asian. Nimittäin te lukijat. Oon saanut viime aikoina ihan älyttömän ihania kommentteja, sekä muhun on otettu yhteyttä ihan henk. kohtaisesti joko facessa tai spostilla, ja vitsit miten ihania ja piristäviä viestejä mä oon saanut teiltä! Oon oikeasti tosi otettu, ja iloinen siittä että näistä mun kuvailuista ja höpöttelyistä tykätään, ja että te vielä osoitatte sen mulle. 
Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille! ♥

6 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥