Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

London ♥

Meillä oli tosiaan Espanjan reissulla paluumatkalla, välilasku Lontoossa. Jossa me oltiin siis oikeastaan koko päivä, aamusta iltaan. Meidän lento laskeutui Gatwickin kentälle, josta pääsi junalla helposti suoraan Lontoon keskustaan. Oltiin jo etukäteen päätetty, että kun päästään Lontooseen käydään syömässä perinteiset Fish and Chips annokset, ja niinhän me sitten tehtiinkin. Ruokapaikka oli joku paikallinen pieni mesta, joka oli tosi tunnelmallinen ja sellanen pubimainen. Annokset oli ihan mega isot, mä jaksoin omastani ehkä 1/3 ja ruoka oli ihan ok hyvää. 
Safkailun jälkeen me lähdettiin suuntaan Big Beniä kohti. Sen jälkeen käytiin parissa kaupassa, mä kävin elämäni ensimmäistä kertaa TopShopilla, ja täytyy kyllä sanoa etten edes sovituskoppiin vienyt mukanani mitään. En tykännyt yhtään kyseisestä kaupasta, vaikka netissä niillä paljon kaikkea kivaa onkin. Sen enempää me ei oikeastaan keskustassa viivytty, kun suunnattiin takaisin lentokentälle. Se kenttä oli ihan kuin ostoskeskus, siellä oli ihan hirveästi kaikki kauppoja ja ravintoloita. Verrattuna siis muihin lentokenttiin missä tuli reissussa oltua. Toki muissakin kaikenlaisia oli, mutta tuolla Lontoossa oli ainakin tuplat enemmän kaikkea. Eikä se edes ollut ilmeisesti se isoin kenttä. 
   
Englanti 1-horz DSC_0575 Englanti 2-horz Englanti 3 Englanti 5 Englanti 6 Englanti 7 Englanti 9 
Mä tykästyin Lontooseen todella paljon. Ja päätinkin että sinne on joskus mentävä ihan ajan kanssa kiertelemään. Aivan upea paikka, paljon kaikkea nähtävää ja koettavaa sekä mahtavat shoppailumahdollisuudet! ♥ 

8 kommenttia

 1. Mä olen käynyt myös Lontoossa ja sieltä palattuani takaisin tänne inhottavaan Suomeen päätin että sinne on pakko päästä vielä takaisin. Shoppailumahdollisuudet oli älyttömän hyvät, koko kaupunki oli lumoava ja se tunnelma siellä mahtava.
  Harmi että päivän vain siellä vietit, sekin tietty todella ihana kokemus vamasti. Parempi kuin ei mitään. Olin siellä neljä päivää ja ei riittänyt mihinkään:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ettei sekään riitä! Ja juuri ystävän kanssa puhuttiin uudesta reissusta kyseiseen paikkaan! :)

   Poista
 2. Lontooseen on joskus pakko päästä! Aivan ihania kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ja kannattaa varata aikaa pikkuisen enemmän kuin me :) kiitos ! (:

   Poista
 3. Matkakuume huitelee vaarallisen korkealla.. :/

  VastaaPoista
 4. Aww Lontoo <3 sinne on päästävä kyllä joskus uudelleen! Ja muun muassa syömään nuita fish & chipsejä ku ne jäi meillä maistamatta siellä ollessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itsekkin täytyy kyllä sinne vielä joskus reissata! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥