Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

♡ Nikon 1 S1 ♡

Puhuin teille jonkin aikaa sitten isommasta ostoksesta joka on pitkään keikkunut haaveilulistalla. No, nyt se on mun ikioma, eikä enään pelkkä haave!

DSC_0606 DSC_0615 DSC_0627 DSC_0630 DSC_0631 DSC_0642  
Nikon julkaisi tosiaan tuossa loppukesästä uuden Nikon 1, mikrojärjestelmäkamera- sarjan. Ja syksyn mittaa näitä sitten sateli kauppoihin useampaa eri mallia. Ja mä kävin aina giganttissa sun muissa näitä kuolaamassa. Sitten yks ilta noin kuukaus sitten tää osui mun silmiini netissä mukavilla aleprosenteilla enkä mä enään malttanut vain katsella sitä! Niimpä sitten päätin pistää tilausta menemään ja aika pianhan tää sitten jo mun luo saapuikin.  
Nyt oon tätä pari kertaa testaillut, enkä voisi enää tyytyväisempi olla. Eihän tää toki päihitä tota järeetä kunnon järkkäriä, eikä koskaan vie sen paikkaa mun sydämessä, mutta kyllä tää silti on erittäin näppärä kapistus! Niiiin pieni, mutta pippurinen, sanotaan vaikka niin.  
Objektiivina tässä mukana tuli 11-27,5mm mikä on just sopiva semmoseks perus linssiksi.
Miksikö mä sitten päädyin juuri tähän kameraan? -No vastaus on ihan helppo. Halusin pysyä tutussa ja turvallisessa luotto merkissä, Nikonissa. Tää on vaan osottautunut merkeistä ykköseksi. Mallista S1, mä luin arvosteluita muutamia netistä ja tää vaan vastas parhaiten mun tarpeita.  Suunnitteilla oliskin ostaa tähän kiinteä objektiivi kunhan keksin mikä olis semmonen järkevin. No eipä sillä kiire ole, joskus sitten! 

12 kommenttia

 1. Ompa kiva blogi, jään seurailemaan! Ja hieno kamera! :-)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kamera! ♥

  http://mirtzuuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Wau upee kamera, kunpa ittelläkin olis varaa /:

  VastaaPoista
 4. Sullakin on tosi kiva blogi! Mä ite oon pitkään harkinnut kameran vaihtoa, ja minijärkkäri houkuttelis jonkun verran.. Täytyy kuitenkin harkita pitkään, sillä onhan se aika kallis hankinta! :)

  VastaaPoista
 5. toi on mun mielestä niinku hienoin kamera mitä oon nähny:D iha täydellinen.. .niiiiin tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Mutta myös tosi hyvä niinkun kamerana! :)

   Poista
 6. Millä ohjelmalla oot tehny bannerit yms. ? :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥