Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

En suostu koskaan vaan yrittämään, vaan pystyn aina itseni ylittämään.

DSC_0037-1 DSC_0174 DSC_0148-1-horz DSC_0092 DSC_0167-horz  
Kyllon meinaa UGGit ollut nyt kovassa käytössä. Melkein tekis mieli sisälläkin istua ne jalassa. Mistä ihmeestä toi pakkanen nyt keksi tommosia lukuja paukuttaa. Paljo parempi olis ollu, ko koko talve olis ollu pientä pakkasta nii ei nyt tarttis kiriä menetettyjä lukuja kiinni. Phyij, että mä vihaankin noin kylmää!
No mutta, bongasin ton Vilan paitulin Nellyltä. Oon jo jonkin aikaa kattellu tommosia selästä avonaisia paituleita, ja nyt osu kiva kohdalle vähä rontti parinkympin hinnalla. Mitään hyviä kuvia tuosta takaosasta ei nyt ole, koska oli tosiaan hippasen vilponen seistä tua pihalla ilman takkia, vaikkakin sen takinkin kanssa mun oli kylmä. Okei, okei joskos nyt tosta kylmästä olis valitettu tarpeeks :D
Nyt on sitten kaks viikkoa kulunut inttileskeyttä ja J saapuu kotiin tänää ihan piankin itseasiassa! Vooi vitsit ko oon täällä ihan täpinöissäni ja ootan vaan että pääsen sukeltaa sen sylii♥ Vaikkakin viikolopu jälkee on taas tiedossa kaks pitkää viikkoa ilman sitä kun se on heti seuraava viikolopu perään kiinni, en anna sen haitata.
Nää postauksen kuvat on muuten otettu uudella Nikon S1 kamerallani, automaatti asetuksilla tosin. Vielä kun ei oo kerenny perehtyä kaikkiin sen vehkeen ominaisuuksiin. Mun mielestä automaattiasetuksis nää onnistu tosi hyvin, vaikkakin omaa silmää miellyttää enemmän tolla isommalla järkkärillä otetut asut. 
Pitäkää kivat viikonloput! (:

4 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥