Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Outfit 21012014

DSC_0660-1 DSC_0738 DSC_0684-1 DSC_0630-1 DSC_0699  
Vapaapäivän kunniaks vähän asua. Ulkona oli eilen ja tänään aivan jäätävän ihana auringonpaiste. Ajelin eilen tosiaan Vammalan ässään töihin ja koko matkan oli niin upeeta keliä että oikee ärsytti kun ei ollut kamera mukana ja aikaa jäädä kuvaileen. No mutta joskus sitten ajan kanssa. 
Tää viikko on kyllä yhtä reissaamista, maanantaina töissä Vammalassa, huomenna Hämeenkyrössä, torstaina Vammalassa ja perjantaina ja lauantaina taas Hämeenkyrössä. No ainakin riittää töitä jos ei muuta. 
Äsken tultiin just Mansikan kanssa leffasta, vuorossa oli Ei kiitos. Ja mä tykkäsin ihan kyllä. Hauska se oli vaikkei juoni mikään kummoinen ollut. Viikonloppuna olis tiedossa uus reissu Tampereen suuntaan vähän kaveriporukalla pitämään hauskaa pitkästä aikaa. Empäs meinaa malttaa odottaa sitäkään! 

10 kommenttia


Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella avopuolisoni ja yhteisen koiramme kleinspitz rotuisen Simban kanssa 2020 valmistuneessa 96 m2 paritalossa. Olen 26 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D750 + Sigma 50mm f/1.4 Art + Sigma 30mm 1:1.4 Art


Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla, lightroomilla sekä Photoscapella.

instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta! Linkki löytyy blogin sivupalkista.