Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Michael Kors Jet Set travel tote ♥

Ensimmäinen lomaviikko pulkassa. Loman tehtävälista puolessa välissä. Tai ei mulla varsinaisesti mitään listaa ole, kuhan heittelin ajatuksia ilmaan mitä sitä vois lomalla keksiä. Ja osan niistä olenkin jo keksinyt ihan loppuun asti. Vielä olis luvassa särkänniemi reisu serkkujen kanssa, huoneen siivous tiptop (järjestystä kerkesin jo vaihtaa mut se jäi vähäse kesken....), rusketusraitojen vahvistamista, luonnoksissa olevien postauksien kirjoittelua loppuun ja vaikka mitä muuta. Saas nähä piisaako viikko alkuunkaan.
Mutta nyt, koska mulla on erittäin tapahtumien täyteinen viikonloppu, mun pää ei kykene postailemaan tänne sen kummempia jutusteluja kuulumisista sun muista, vaan aivot huutaa vaihdetta vapaalle ja sukellusta peiton alle ja heitäppä viides levy O.C.:tä pyörimään (ihan ykkös sarja! Onneks ostin molemmat tuotantokaudet kirpparilta yhteensä kolmella eurolla!!!) Joten, ajattelin että olishan teistäkin nyt kiva nähdä mun pikku laukkuperheen uusin jäsen, eikö? 
 
DSC_0030 DSC_0040 DSC_0036 DSC_0009 DSC_0024 
Alku vuodesta ostaessani ensimmäisen Jet Set Travelin mustana, ja ensimmäisten käyttökertojen jälkeen totesin että tää on niinkuin mulle tehty. Mä ihastuin siihen malliin niin palavasti, että jo silloin päätin että sopivan tilaisuuden tullen tää löytyy mun laukkuperheestäni joko valkoisena, jonain räikeänä kesävärinä tai sitten klassisena ruskea-kultaisena. Ja niinhän siinä sitten pääsi käymään. Eikä harmita yhtään. 
Vietin edellis viikolla yhden illan pelkästään nettikauppojen tarjontaa selaillen, ja kaikkiin uutuuksiin ja muutenkin pinnalla oleviin juttuihin tutustuen. Päädyimpä siinä sitten myös Stockmannin sivuille, ja bongasin -20% alekoodit. Tsekkailin siinä sitten valikoimaa aika hätäseen ja lopulta vaihdoinkin nettikauppaa. Illalla kuitenkin mieleen sujahti ajatus, olisikohan siellä vielä jäljellä. Ja aamulla heti ensimmäisenä tarkistamaan ja äkkiä tilaus menemään. Eipä tarvinnut kuin odotella viikonlopun yli ja saikin käydä hakemassa uuden perheenjäsenen kotiin. 
Tässä laukussa on kaikki niin kohdallaan. Malli, materiaali, väri, ja monipuolisuus. Voit kantaa laukussa vaikka pelkkää lompakkoa ja se näyttää hyvältä, tai voit ketterästi sujauttaa sinne viikonlopun tavarat ja laukku näyttää hyvältä. Kanto onnistuu helposti olalla tai käsivarressa. Ja kirsikkana kakun päällä, läppäritasku on ehdoton jos läppäriä tarvitsee siirtää paikasta A paikkaan B. 
Tällä hetkellä mä olen erittäin tyytyväinen mun Michael Kors perheeseen, se kultainen kello on ainut kummitus takaraivossa, mutta siinä en ole ehdoton merkin suhteen, vaan mallin ja näyttävyyden. Seuraavat laukkuhaaveet vaatiikin jo isompia säästökuureja. Louis Vuittonin Neverfull sekä Mulberryn Alexa on niin jämähtänyt mun verkkokalvolle, että kyllä ne vielä joku kaunis päivä löytyy täältäkin! 
Mitä mieltä te olette, iskeekö MK? :)

27 kommenttia

  1. tuo on kyllä vaan niin ihana laukku ja niin hyödyllinen!♥ itse ainakin kannan lähes koko omaisuutta aina mukanani, joten mikään pikkulaukku ei tulisi kuuloonkan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo vähän sama homma, vaikka koko ajan yritän vähentää sitä mukanani raahaamaa omaisuutta :D

      Poista
  2. Aivan ihana laukku...!<3 ja jee asun muutaman kilometrin päässä keskisestä;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :-) hih, sulla on shoppailukeidas sit ihan nurkan takana :p

      Poista
  3. Sulla on just samanlainen maku laukkujen suhteen ku mulla! :D Itsellä on kans haaveissa ollut michael kors juuri tuossa värissä ja varsinkin ihanaihana mulberryn alexa.. Neverfull kelpais myös! Mutta ne taitaa kyllä jäädä ihan vaan haaveiksi.. Ei mulla ole tuommosia summia ainakaan toistaiseksi, joten pakko tyytyä feikkiversioihin :s Mutta tuo on kyllä upea ja näyttää ihanalta sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No haaveissapa mullakin nuo hintavammat vielä on :-) Mutta vielä joku päivä! ♥

      Poista
  4. Vielä kerran kommentti että toi laukku on upee! Kateellinen ilmottautuu! :D
    Kiva blogi siulla täälläki ja bongasin aika monet converset ;)
    Ne kengät on yks elämän tapa ja noi leopardit oli kyl aika houkuttelevan näköset.. Kohta neki varmaa hyllystä löytyy.. :D
    Muutenki siu blogissa on hyvä tyyli! Tyksin ja kattelen jatkossaki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Ja ne kyllä on! sopii niiin moneen eri asuun ja tilanteeseen :)

      Poista
  5. P:S http://www.early-sneakers.com/converse-chuck-taylor-all-star-hi-youth-simpson-white
    Tuossa ne mainitsemani simpsonit :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo! noin on jotenkin jo niin "yliampuvat" että ne on jopa hienot ko menee niin yli! :D haha! ehkä mä joskus ostan vielä jotkut kuvalliset :p

      Poista
  6. Laukkusi on TÄYDELLINEN! ♥ Vaikka itse olen ennen hieman vältellyt tuota väriä, niin se on alkanut kiehtoa mua joka kerta entistä enemmän.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan sama aikaisemmin! Jotenkin en tykännyt yhtään, ja nyt koko ajan vaan enemmän ja enemmän! ♥

      Poista
  7. Voi miten ihana laukku<3 jätit blogisi linkin blogiini ja älysin että olenkin jo blogisi lukija joten seurailen jatkossakin:D aivan ihanan näköinen ulkoasu, ja kiitos vinkeistä mitä jätit bannerin suhteen!:)

    VastaaPoista
  8. Todellakin MK iskee! ;) Juuri täydellinen laukku <3 Ja löysinkin näköjään uuden loistavan blogin! Täytyy palata tänne uudestaan paremmalla ajalla, nyt kun alkaa tuo uni viemään voiton.. :D
    Tervetuloa kukkailemaan myös mun blogin puolelle :) allthelittleroyals.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. toi laukku on niin unelma, oon kauan kuolannu jo ton perään:D! hauska ja omaperäinen banneri ja blogisi vaikuttaa kaikin puolin kiinnostavalta:)

    VastaaPoista
  10. Tykkään tosi paljon sun ulkoasusta:)
    Ja ahh, toi laukku <3

    VastaaPoista
  11. aivan ihana laukku! iteki oon kuolannut tuota tosi kauan :) ♥
    mutta tosi kiva tää sun blogi ja hieno ulkoasu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Kyllä säkin vielä omasi sitten saat :)

      Poista
  12. Iskee! Toi on niin ihana, oon itekkin kuolannut samaa :)

    VastaaPoista
  13. Kiitti! :-) Sullakin tosi ihana blogi, huomaa että on nähty vaivaa!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥