Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Yhteistyössä Pilke Optiikan kanssa.

 *Postaus on toteutettu yhteistyössä Pilke Optiikan kanssa.

Sain tuossa hiljattain hienon mahdollisuuden lähteä yhteistyöhön optiikkaliike Pilke Optiikan kanssa. Pilke Optiikka on Kotkassa sijaitsevan myymälänsä lisäksi netissä toimiva optikkoliike, joka tarjoaa asiakkailleen ison valikoiman kehyksiä sekä aurinkolaseja. Lisäksi jos joku malli ei heidän valikoimastaan heti löydy, heillä on mahdollisuudet tilata mikä tahansa saatavilla oleva malli asiakkaan toiveiden ja saatavuuden mukaan.
Yhteistyön merkeissä sain valita heidän todella laajasta valikoimastaan mieleiseni aurinkolasit todella kivalla alennuksella. Valinta ei mun kohdalla ollut kovin vaikea, koska mulla oli jo tietyt mallit mielessä pyörinyt. Enään piti valita näiden tiettyjen mallien väliltä. Lopulta sain päätettyä mallin. Pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen päädyin Ray-Banin Clubmaster malliin. Mallin ollessa selvä, iski värien suhteen valinnan vaikeus. Oli polarisoitua, tummaa, vaaleaa, värillistä, peilipintaista. Kunnes sain rajattua vaihtoehdot kahteen. Clubmaster Mirror Blue- linssillä, sekä ClubMaster Mirror Green- linssillä
No, niinhän siinä kävi, että lopulta sininen vei voiton! 
   
DSC_0107
 
Nettikauppa ei ollut mulle tuttu ennestään. Mutta kyllä kaikki toimi niin mallikkaasti, että jos joskus (kun!) tarvitaan uusia merkki arskoja, kyllä mä tiedän mistä mä ne tilaan.
Palvelu oli todella laadukasta, mulla arskoista mitään ymmärtävänä oli paljon kysyttävää, esimerkiksi mitä eroa tällä koolla ja yhdellä isommalla olisi ollut. Ja sain aina lähes saman tien vastauksen kun sähköpostia kirjoittelin. Ja jos olisin laskulla tilannut, olisin saanut tilata molemmat mallit kotiin soviteltavaksi ja päättää vasta sitten! Mutta mä olin jo melko varma et isot on mulle liian isot, pikkuruisen pään kun omistan, niin tilasin sitten suoraan pienemmät. Vaikka mä kerrankin laitoin viestiä pyhäpäivänä, jota edelsi viikonloppu, olin varautunut saamaan vastauksen vasta maanantaina, niin sinnehän se kolahti sähköpostiin samana päivänä! 
Paketti myös saapui todella nopeasti, ja nappasin sen kauppareisulla mukaan pakettiautomaatista sujuvasti. Ja samalla kysäisin sitten mulle ihan ufomerkistä Oakleystä J:lle pari kysymystä kun hän niitä on hankkimassa, ja sain myös todella kattavat vastaukset ja nyt en suinkaan enään ole kyseinen merkki ufo- kategoriassa.
Negatiivista sanottavaa mulla ei ole oman kokemukseni perusteella, kaikki meni just niin kuin piti! 
   
DSC_0102 DSC_0072 DSC_0112   
Kyllä aidot aurinkolasit vaan on aidot aurinkolasit. Kyllä sen eron vaan huomaa ja kunnolla. Mitä enemmän mä näitä laseja nyt olen pitänyt, sen enemmän mä näihin olen tykästynyt. Nää on ihan ykköset, sirot, somat, näyttävät ja vielä kevyetkin päässä.  
Vaikka aidot on aina monen kertaa rättikauppojen halpaversioita kalliimmat, kyllä se vaan niin on, että ne on joka euron arvoiset. 
 
DSC_0076 DSC_0259 
Ei voi kyllä tyytyväisempi arskoihin enään olla! 
 Loppuun mä haluan vielä listata Ray-Banin lempparini, mistä varmaan saattaa olla jo ainakin yhdet ostoslistalla!
aurinkolasit

33 kommenttia

  1. Noi lasit hipoo niin täydellisyyttä! Ja tän blogin ulkoasu! Niin täydellinen ja persoonallinen! :)
    http://jennariikkas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nei ei pelkstään hio, ne on! ♥ ;) Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. ♥Ihanan hyvälaatuisia kuvia
    Niin, ja kivat aurinkolasit!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut yhteistyöstä! :) Kai sitä iteki vois yrittää ton taiteilublogin saaha johki y-työ juttuu, nytte on vaa koirablogin puolesta saatu ilmasia ruokia ja varusteita. Ja kivalta alkaapi ulkoasusiki näyttämää :) Erityisesti toi sun uus kuva on tosi kiva. Pistelen sulle taas tekstaria tässä joku päivä, nyt lauantaina mulla ei pitäis olla mitään, että jos on hyvä keli niin koetetaan nyt ainakin ensimmäiselle kuvausreissulle päästä! Vaikka sinne teille päi nii saahaa vähä pohjaa siihen, että mitä me kuvilta halutaan :)

    -maalta kotoisin

    VastaaPoista
  4. vitsi nuo on kyllä kivat aurinkolasit! :)
    tykkään hei tosta uudesta bannerista!

    VastaaPoista
  5. hihih ompas jänskän kivat lasit nuo sun :-) ite tykkään tuon 1. mallisista raybaneista eniten :-3



    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo Wayfarerit mulla jo onkin ja kyllähän nekin ihan huiput on! :)

      Poista
  6. Aivan ihanat aurinkolasit!! <3 Jos saisin valita haluisin kans just ton malliset! :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat aurinkolasit! Nyt ei voi sanoa kyllä muuta kuin wau ♥ Sopivat sulle kyllä täydellisesti!
    Sun blogisi vaikuttaa ihanalta ja aidolta :) Luin monta postausta taaksepäin ja nappasit täältä uuden lukijan :). Nää sun postaukset ovat ihania ♥¨

    http://zeirann.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjan paljon kiitoksia ♥ Ja tervetuloa mukaan joukkoomme! :)

      Poista
  8. Ihanat aurinkolasit! Blogisi vaikuttaa muutenkin kivalta ja mielenkiintoiselta :) hyvää kesää! ♥

    VastaaPoista
  9. Ihana banneri :) uuuh vaiks kui ihanat lasit...<3 raybanit on parhaita

    VastaaPoista
  10. Ihanat lasit<3 Tuo sun banneri on ihan huippu hieno! Muuteskin tykkään tästä sun blogin ulkoasusta:)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia ja on kyllä tosi kiva blogi♥

    VastaaPoista
  12. voi ihan täydelliset noi lasit <3

    VastaaPoista
  13. Oi kuinka ihana blogi sulla täällä on pystyssä! Taidankin jäädä seurailemaan :-) Ja ihania noi lasit kyllä kieltämättä.

    VastaaPoista
  14. Aivan uskomattoman ihanat arskat. Tosi kivan malliset kun ei oo ne peruspilotit :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥