Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kello & Kirja suositus!

akk_1
Osa teistä varmasti tietääkin, että mä en tosiaan ole mikään kirjojen suurkuluttaja. Välillä kuitenkin kohdalle osuu yksilö, joka kolahtaa ja kunnolla. Tämän kirjan kanssa kävi juuri niin. Ja nyt mä haluan vinkata tästä teillekin! Koska onhan teistä todella iso osa siellä ruudun toisella puolella myös nuoria naisia. 

akk_4 akk_5
Kirja on siis tosiaan Alexa Dagmarin - Nuoren naisen opas. Mä bongasin tän joku aika sitten netissä, ja pakkohan se oli testiin tilata. Kirja kätkee sisäänsä erilaisia neuvoja tyyliin, kauneuteen, sisustukseen ja menestykseen. Eli lähes kaikkeen nuorelle naiselle tärkeään! Tätä on ollut todella helppo ja ennenkaikkea kiva lukea. Itselle ainakin on tullut paljon juttuja, joihin ei ole osannut kiinnittää aikaisemmin minkään sortin huomiota. Eli ainakin mun kohdalla, iso osa neuvoista on uusia ja hyödyllisiä. Kirja toi lisäksi hyviä muistutuksia juttuihin, jotka kyllä tiesi jo entuudestaan, mutta ne vaan arjen keskellä jäivät vähemmälle. Täältä kaikki suositukset tälle kirjalle!

akk_2 akk_7
Kellosuosituskin liittyy myös naisellisuuteen. Nimittäin Daniel Wellington on juuri julkaissut siromman ja naisellisemman uutuuden. Heidän suositun Classic Petite sarjan kelloja saa nyt myös koossa 28mm. Kun aikaisemmin pienin kello oli 32mm. Mä oon aina aikaisemmin tykännyt vaan suurista ja näyttävistä kelloista, mutta todennäköisesti iän myötä naisellisuus on alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän, ja siksi tällainen siro yksilö iskee nykyään ihan yhtä paljon! Muistakaas muuten, että tästäkin yksilöstä, sekä koko muusta DW:n valikoimasta, saatte koodilla HENNA - 15% !     

akk_6

10 kommenttia

 1. Tuo kello on niin kaunis! <3 Ihanan raikkaan näköinen kun on kokonaan valkoinen! <3

  VastaaPoista
 2. Oi toi kirja on ollut mullakin mielessä!! Silloin kun sitä hain, se oli loppu niistä kaupoista mistä kyselin ja sitten koko homma vain jäi. Täytyykin katsoa jos vielä löytäisin sen jostain, vaikka sitten netistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hankit tämän! :) Mäkin tilasin omani netistä! Olisko ollu jotain parisen kymppiä mitä tää tuli kustantamaan :)

   Poista
 3. Kauniin näköinen kirja, pitääpä katsoa jos tulisi joskus vaikka kirjastossa vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunishan tämä on myös :) Mutta sisältökin on tosi kohdallaan! Juurikin nuorille naisille :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen kirja, luin keväällä yhden kirjan. Mutta harvemmin kuin 1 vuodessa tulee nykyään luettua, pitäisi varmasti koittaa keskittyä enemmän tähän perinteiseen ajanviettoon- kuin aina netflixiin ja tietokoneen ruutuun :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi tutulta! :D Tää ei oo ihan sisällöltään sellainen perinteinen kirja, vaan täällä on mukana paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista! Suosittelen tutustumaan :)

   Poista
 5. Toi on kyllä mun kans yks ehdottomasti lempparikirjoista! :) Ja voisin myös kotiuttaa tuollaisen kellonkin, ihanan simppeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on huippu!! :) Nyt sitten vaan alennuskoodilla kelloa tilailemaan ;)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥