Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB-STYLE: Lokakuu

tbstyle_lokakuu DSC_0136-side 2013
Noh. Tästä mä tykkään ja en tykkää. Peplum-paidat ei iske muhun enää, oikeastaan lainkaan. Tai sitten pitää kyllä olla joku superyksilö. Pitsistäkään mä en oikein koskaan ole oppinut tykkäämään. Tää paita vaan tuohon aikaan oli tosi kiva, tuon osittaisen läpikuultavuutensa takia. Farkutkin mä muistan, ne oli tuohon aikaan mun suosikit. Kunnes ne levis ihan täysin käsiin. Niissä oli niin haperot nuo reikäkohdat. Multa ei itseasiassa löydy tästä asusta enää mitään itseltä. 

DSC_0890-side2014
Tässä on ihan liikaa kaikkea. On ruskeaa nahkaa, mustaa nahkaa ja vähän valkoistakin nahkaa. Ei istu  yhteen ei. Ja sitten vielä sininen huivi. Asu vois toimia huomattavasti paremmin, esimerkiksi mustan laukun kanssa. Lisäksi mä vaihtaisin tähän ehottomasti mustat kengät. Noi siniset conssit ei oikeastaan yhtään istuneet sinisten farkkujen kanssa, ainakaan noin vaaleiden. 

1DSC_0246-side2015
Tästä mä tykkään! Ihan kokonaisuudessaan, en muuttais tähän yhtään mitään. Ja tästä asusta itseasiassa multa löytyykin edelleen kaikki muu, paitsi farkut. Jotka olivat ilmeisesti olleet niin kovassa käytössä, että ne lopulta repes suhteellisen pahasti saumoista, ja lähtivät viimeiselle matkalleen kohti kaatopaikkaa. Toi burgundynpunainen on edelleen yksi lemppari näin syksyisin! 
  asu_1-side2016
Tämäkin on oikein kiva! Tähän, ja tuohon edelliseen 2015 versioon voisin tosiaan pukeutua ihan kokonaisuudessaan uudelleen. Ja tää asu multa itseasiassa kokonaisuudessaan löytyykin edelleen. Nuo nyöripaidat ovat ehkä hippasen menettäneet mun kohdalla suosiotaan, mutta tuosta paidasta mä tykkään silti edelleen. Takille ja farkuille käyttökertoja kertyy tasaisesti, kengät vähän vähemmällä käytöllä, mutta käytöllä kuitenkin. 

asu_syksy_11
2017
Sitten asua ihan muutaman päivän takaa. Sanoisin, että 2015 tää mun nykyinen tyyli on lähtenyt muodostumaan. Ei mitään isoja muutoksia missään kohtaa, mutta ehkä sitä omanlaista tyylitajua on löytynyt matkan varrella hieman enemmän. Sitä on alkanut oppimaan ja huomaamaan paremmin, mikä sopii parhaiten just mulle ja mun tyyliin. Palataan tähän piakkoin! 

14 kommenttia

 1. Peblum alkaa olemaan niin last season, ennen jokasella oli pakko olla tosin semmonen paita! Toi 2016 oma lemppari :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, peplum ei enää iske läheskään niin, kuin tuolloin 2013 aikaan :) 2016 on kyllä mustakin edelleen tosi kiva!

   Poista
 2. Nää tb style-postaukset on mun lemppareita! :) Kiva katsoa miten sun tyyli on kehittynyt! :)

  VastaaPoista
 3. Muistan käyttäneeni ihan samanlaisia asuja tuona aikana kun sun eka kuva on! Just tuollainen nykysellä silmällä katsottuna aika juhlavakin pitsipeplum farkkujen ja tennareiden kanssa...söpöä ehkä mutta :D Burgundy on myös täällä syksysuosikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli aika perus pukeutuminen tuohon aikaan :') Burgundy on kyllä edelleen ihan yhtä kovassa huudossa!

   Poista
 4. Aivan älyttömän hyvä postaus! Sun tyyli on selkeesti kehittynyt todella hyvään suuntaan vuosien saatossa ja niinhän sen pitääkin. :-) Kenellepä nyt ei olisi ollut huonoja vetoja nuorempana vaatteiden suhteen?

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos Ada! ♥ :) ja totta, kaikki me varmaan ollaan joskus pukeuduttu johonkin, mihin ei enää tulevaisuudessa pukeuduta :D

   Poista
 5. Nää on kyllä hauskoja postauksia!:D Mulla on pian tulossa Pukisinko enää päälleni- postaukset vuoden 2015 kuvista ja herranen aika että saa välillä taas ihmetellä niitä omia kokonaisuuksia. Sulla on tyyli aika samoilla linjoilla edelleen ja todella hyvältä näyttää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh! Ootan innolla tuota tulevaa postausta! :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 6. Mun mielestä nää kaikki olivat ihana symppiksiä, tykkään sun tavasta yhdistellä conseja! :) Vitsit mäkin kyllä tykkäsin peplumeista aikoinaan, mulla oli niitä kieltämättä viikon jokaiselle päivälle :D Pitäisin varmasti sellaista nykypäivänäkin, niitä ei tosin taida enää näkyä kaupoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit tuosta conssien yhdistämisestä, huomasin itsekin, että ompas tullut sopivasti väri yhdisteltyä niitä! :D Peplumit ovat kyllä kaupoista ainakin lähes kokonaan, ellei jopa kokonaan kadonneet :) Onhan niissä toki vieläkin kivoja yksilöitä!

   Poista
 7. 2016 on mun lemppari! 😍 Noista peplum paidoista en oo ikinä tykänny, eikä sovi mun mallillekaan yhtään onneks ei oo enää näkyny! 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peplumien kulta-aika kyllä tosiaan meni jo :D 2016 on munkin suosikki 2017 kanssa! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥