Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Light pink & Black

asu_mustatakki_11
Kirjoittelen teille kuulkaas postausta tällä hetkellä Saimaan Kylpylästä. En tiiä oonko tästä täällä mitään edes maininnut aikaisemmin, mutta tosiaan maanantaina mä matkasin tänne junalla. Tulin vähän kouluttautumaan lisää. Saan siis samalla viikon majailla tällaisessa lomahuoneistossa, joka on oikeinkin viihtyisä ja kiva paikka. Perjantaina sitten hyppään taas junaan, ja lähden matkaamaan kohti Tamperetta. Ei oo muuten sitten junamatkustaminen YHTÄÄN meikäläistä varten. Ei yhtään. Onneksi sitä ei kovin usein tarvitse tehdä. Mutta tosiaan, nyt kun on käyty pulikoimassa kylpyläosastolla ja kouluttauduttu taas koko päivän edestä, oli ihana istua tähän sohvalle ja aukaista telkkari ja kirjoitella teille samalla tätä postausta. Luvassa onkin siis vähän syksyisempää postausta! 

asu_mustatakki_13
asu_mustatakki_8-side asu_mustatakki_15
Valitsin jalkaani nämä kesällä ostamani Henkkamaukan korkkarit. Ihastuin näihin heti ensisilmäyksellä, ja onnekseni ne istui myös mun vähän haastellisille jaloille tosi hyvin. Näitä nyt muutaman kerran käyttäneenä, täytyy sanoa, että on kyllä todella hyvät kengät kävellä. Ja vaikka syksy jo saapunut olikin, osui kuitenkin tuolle päivälle oikeasti tosi lämmin päivä. Ei siis palellut yhtään, vaikka varpaat paljaana saikin viipottaa. Voisin heti kotiuttaa nää jossain toisessakin värissä, mutta empä ainakaan löytänyt näitä missään muussa värissä. Oon miettinyt tällaisia vastaavia myös ylipolvensaappaina, mutta vielä en oo "uskaltanut" niitä tilata. Koska en oikein tiedä, tulisko niille kuitenkaan sitten käyttöä. Saa nähdä! 

asu_mustatakki_1-side aasu
Korkkareihin sopi mun mielestä tosi kivasti tää musta VeroModan takki, sekä saman merkin hennon vaaleanpunainen uusi paita. Vähän on viime aikoina tuntunut siltä, ettei tää vaaleanpunaisuus ole lähdössä ainakana mun pukeutumisesta vielä hetkeen yhtään mihinkään. Oon muutenkin todellinen vaaleanpunaisen ystävä kaikessa. Siis ihan kaikessa. Vaaleanpunainen sopii mun mielestä vielä tosi kivasti yhteen mustan, valkoisen ja erilaisten farkkujen kanssa. Siksi siihen ehkä pukeutumisessakin eniten tykästyin, kun se on todellisuudessa aika helppo yhdistettävä.
Niin ja hei! Muistakaas tässä postauksessakin mainitsemani DW:n kellojen alennuskoodi! Eli tosiaan koodilla HENNA saatte -15% koko valikoimasta! 

asu_mustatakki_5 asu_mustatakki_10 asu_mustatakki_7 asu_mustatakki_17
Shirt Vero Moda/Spartoo| Jacket Vero Moda | Bag Michael Kors 
Jeans Vero Moda Watch Daniel Wellington* | Shoes H&M

14 kommenttia

 1. Upeita kuvia ja asu! ❤ Ja ihana takki!

  VastaaPoista
 2. Tosi tyylikäs toi asu ja ihania kuvia <3 noi kengät!! Voisin itsekin niin kuvitella noi jalkaani vaikka harvoin korkkareita käytänkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia! ♥ Nää korkkarit on kyllä tosi ihanat! :)

   Poista
 3. Ihmeelliset kengät! Toi pitkähihainen/takki on ihana! :)
  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo siis takki tää on! :) Ja munkin mielestä erityisen ihana!

   Poista
 4. Ihana asu! Eteenkin tuo vaaleanpunainen paita, niin kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät koko asusta!! :)

   Poista
 5. Vitsi miten hienot kengät ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Ihana kuulla myös, että säkin tykkäät!! :)

   Poista
 6. Vau, aivan ihana kokonaisuus! Kenkien ja tuon takin kombo on mielestäni ihan täydellinen, vaaleanpunainen näyttää aivan ihanalle mustan kanssa :) voi kun täälläkin tarkenisi vielä noin kevyessä vaatetuksessa.:D toisaalta ihana pistää paksumpaa takkia jo ylle mutta tuntuu ettei oikein ehtinyt nauttia tarpeeksi lämpimästä syksystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! ♥ Ihana saada asusta tällaista palautetta :')

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥