Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Asu keväältä!

asu_furla_10
Asua sieltä menneeltä keväältä. Tää unohtui multa meinaan sitten niin totaalisesti, kuin asu voi vaan tietokoneen syövereihin unohtua. Enkä sitten enää keskikesällä halunnut tätä lähteä julkaisemaan, vaan säästin sen nyt sitten tähän ajankohtaan. En tiedä, olisiko ollut fiksumpi julkaista se silloin kesällä, mutta noh, tällä mennään nyt! 

Tää koko asu, mikä tuolloin päälle pääsi, on itseasiassa täysi vahinko. Jos asusta voi niin sanoa. Oltiin tuolloin viikonlopun reissussa, ja mä vaan nappasin jotain vaatteita kotoa mukaan, sen suuremmin miettimättä. Tarkoitus ei ollut alunperin edes asukuvailla silloin, mutta niinhän siinä sitten kuitenkin kävi. Eli, tässä siis oikeasti aitoa asua, jota ei ole koottu asukuvaamista ajatellen. 
Tuo River Islandin paita on kyllä ollut yksi kaikkien aikojen parhaimpia paitolöytöjä. Se on vaan niin huippu. Sopivasti persoonaa ihanalla väriyhdistelmällä. River Island on merkkinä muutenkin sellainen, mistä mä tykkään tosi paljon. Vaikka pitää kyllä myöntää, että heidän mallistostaan löytyy kyllä niitä mun mielestä aivan järkyttäviäkin yksilöitä. Toki niitä on aika harvoin, mutta kuitenkin. Sitten taas ne kivat yksilöt on oikeasti kivoja, ja usein myös persoonallisia. 
Paitaan yhdistyikin sitten suosikki nahkatakki, sekä Furlan vaaleanpunainen yksilö. Asusta tuli yllättävän toimiva, vaikkei sitä suuremmin alunperin tullut suunniteltuakaan. 
  asu_furla_15-sideasu_furla_4 asu_furla_7-side asu_furla_3-side asu_furla_1 asu_furla_14-sideJacket NewLook | Bag Furla | Jeans Only 
 Shoes Nike | Shirt River Island | Sunglasses Ray-Ban

10 kommenttia

 1. Hei toihan on ihan super kivan näköinen asu ja itse asiassa takkia ja ehkä kenkiä vaihtamalla oikein toimiva tällekin säälle!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla! Ja totta, kengät ja takki pitäisi tälle Suomen "ihanalle" syyssäälle kyllä vaihtaa :D

   Poista
 2. Tykkään ihan super paljon tästä asusta! Tuo laukku sopii niin nätisti vaaleiden farkkujen kanssa ja paidan kukista löytyy tuota laukun sävyä! :) Ihana! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista palautetta on tosi kiva saada, että asu, mitä ei ole lainkaan mietitty, onkin näin tykätty! :) Kiitos Taru! ♥

   Poista
 3. Tuon mallisen paidan kanssa sopisi "hieman" paremmin olkaimettomat liivit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiitos" palautteestasi :) Eipä nuo liivit nyt edes juuri ereto noiden tismalleen samassa kohdassa menevien mustien olkaimien kanssa!

   Poista
 4. Ihan super ihana ja keväinen kokonaisuus! Could-shoulderit, niitä mä rakastan ♥ Itse asiassa vaikka kokonaisuus on keväältä, olisi tää käynyt alkusyksystäkin:) Ja kohtahan ne plussakelit palaavat;) Varmasti joku nappaa inspistä tästä!:) Kukkakuosihan on syksylläkin ollut nyt in:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Kata!! ♥ :) Totta, kukkakuosi on nyt tosi kovassa huudossa, oli vuodenaika mikä hyvänsä!

   Poista
 5. Toi paita on jotenkin tosi kiva :) Sopii sulle!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥