Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta Kosmetiikkaa! ♥

Pitkästä aikaa vähän juttua uusista kosmetiikkajutuista, mitä on viime kuukausien aikana taas jokunen  kertynyt. Yleensä mä oon aika laiska tarttumaan uutuus kosmetiikkaan kaupassa. Useimmiten mä teen ostopäätökset ihan joko tarpeen mukaan, tai sitten oon keksinyt jotain uutta, mitä olis kiva kokeilla. Siis mulle uutta, ei varsinaisia markkinoiden uutuuksia. 

ostokset_9
Mä en oo varmaan ikinä omistanut muotovaahtoa. Tai jos oon sellaisen omistanut, en oo osannut/halunnut/viitsinyt sitä käyttää. Nyt kuitenkin kesällä, kun leikkasin hiukseni, laittoi kampaaja mulle lopuksi sellaista tököttiä tukkaan, ja ihastuin lopputulokseen. Siispä oli löydettävä itsellekin jokin hyvä muotovaahto. Lukaisin netistä muutamat suositukset, ja lopulta ostoskoriin päätyi tämä Fudgen Hot Head Style Whip -versio. Vertailukohdetta mulla tähän ei ole, koska tää on nyt ensimmäinen mulla käytössä. Mutta mä kyllä tykkään tästä tosi paljon! 
Koska lyhyemmän tukan ansioista myös suoristusrauta ja fööni ovat päässeet vähän useammin taas käyttöön, piti hankkia uusi lämpösuojasuihke vanhan loppuneen tilalle. Tän Tigin Bed Head Beach Bound Protection Sprayn mä valitsin ihan vain kivan pakkauksen ja tuoteselostuksen kera. Mähän pyrin aina välttämään kaikkia lämpökäsittelyitä, koska haluan nyt pitää mahdollisimman hyvää huolta hiuksistani. Silti aina välillä on "pakko" näyttää rautaa ja fööniä, niin tää tuote on ihan ajanut asiansa niillä kerroilla! Tän tuoksusta on myös pakko antaa pelkkää positiivista palautetta! 
  aaa_6
Mun säännölliseen naaman hoitoon ja puhdistukseen taitaa kuulua ainoastaan jääkylmä vesi ja kasvovesi. Edellisen kasvoveden loputtua, halusin tilalle vähän jotain uutta. Lopulta päädyin kokeilamaan näitä Biothermin versiota: Biothermin Biosource Eau Micellaire Cleanser + Make-Up Remover -kasvovesi/puhdistusaine* ja myöskin Biothermin Biosource 24h Hydrating & Softening Toner Dry Skin- kasvovesi*. Halusin ottaa testaukseen kaksi erilaista, koska mitä aikaisemmalla kokemuksella erilaisia kasvovesiä testanneena voi sanoa, mulla kuivattaa osa tosi paljon kasvoja. Edellinen Carnierin versio oli jo ihan "vakkari", mutta halusin lähteä testaamaan uusia, jos löytyisi vielä jokin astetta parempi. 
Biotherm on mulle tosi vähän tuttu merkki ennestään. Muutama juttu mulla on ollut, mutta ei mitään vakkarituotteita tms. Näitä oli kuitenkin tosi paljon kehuttu netissä, ja Sokoksellakin myyjä suositteli mulle joskus tätä 24h versiota. Nyt näitä molempia testanneena, mä tykkään näistä kummastakin! 24h versiota oon käyttänyt ns. päivittäin, ja sitten tuota Cleanseria silloin, jos on tuntunut, että iho on normaalia rasvaisempi, tai on ollut meikkiä. 
  uudet_meikit_4-sideSitten meikki uutuuksia! Bongasin kesällä Sokoksen alennusmyynnistä tämän Urban Decayn Nocturnal Vice Lipstick- huulipunan. Tää on ihan huippu! Tosi, siis oikeasti tosi runsas bigmentti, ja ihanasti oranssiin taittava sävy. Tässä on myös sellainen pieni metallinhohtoinen viba mukana. Lisäks, tää muuten pysyy huulissa kuin tauti. Ehkä jopa vähän liian hyväkin pysyvyys mun makuun.
  aaa_5
Mä oon ihan superpitkään käyttänyt meikkivoiteena sellaista BB-voidetta. Nyt kuitenkin halusin testata jotain ihan oikeaa meikkivoidetta. Siispä päätin kokeilla NYX:in Prof Makeup Stay Matte - meikkivoidetta*. En oo vasta kuin kerran kokeillut tätä, mutta siitä kerrasta jäi kyllä yllättävän hyvä fiilis. Mä en halua, etät meikkivoide on mitään super peittävää, ja tää ei ainakaan mun makuun ollut liian peittävää tai liian tuhtia tavaraa. Meikkivoiteen kaveriksi halusin myös uuden (okei, ensimmäisen oikean) Primerin, ja mä päätin testata tosi paljon kehuttua Beauty Uk:n Prime FX Foundation - primeria*. Sanotaanko, että mä en huomannut eroa oliko tätä sitten alla tai ei. Mutta mä en tosiaan olekaan mikään ammattilainen meikkauksen suhteen, joten voi hyvinkin olla, että tästä oli jotain hyötyä. Haittaa ei ainakaan ollut, luulisin! 

aaa_4
Siveltimille putsausjuttuja! Tää Real Techniques puhdistusaine ja puhdistusalusta oli mu hankintalistalla tosi pitkään. Kunnes sitten vihdoin sain aikaiseksi ne hankkia. Nyt pysyy siveltimetkin taas puhtaana. Iso plussa ton alustan helppokäyttöisyydestä. Sen ansiosta pesupäivä on nykyään ihan kiva juttu, eikä sellainen "plääääh, joko taas" -juttu.
  uudet_meikit_2Tätä Urban Decayn Quick Fix Hydra-charged Prep Priming Spray - pohjustussuihketta mä innostuin testaamaan useamman bloggarin suosittelemana. Mä en niinkään ajatellut tätä meikin alle, vaan ihan vain kosteutussuihkeeksi, helpottamaan kasvojen ihonhoitoa. Tai pikemminkin nopeuttamaan. Tää on ajanut asiansa kyllä tosi hyvin. Helppo ja nopea! Ja tuoksuukin vielä superhyvälle! 
  urbandecayuudet_meikit_8 uudet_meikit_9 Viimeisenä, mutta ei suinkaan väheisempenä tämä Urban Decayn Full Spectrum Eyeshahow Palette- luomiväripaletti. Kun mun silmät osui tähän kerran Sokoksella, tiesin, että tuon mä haluan! Tällä paletilla on itseasiassa tehty mun tässä postauksessa näkyvä silmämeikki.

8 kommenttia

 1. Aivan täydellinen luomiväripaletti <3 Ite oon haaveillut jo jonkin aikaa siitä nyxin ultimate shadow paletista, josta löytyy samoja sävyjä :) Niin ihanan pirteitä sävyjä kyllä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen nimenomaan! 🌈💕 Tuo NYXin on kyllä kans ihana!! 😊

   Poista
 2. Siis toi luomiväripaletti on tosi ihana! Rakastan niin paljon kaikkia sävyjä, varsinkin kaikkia sateenkaarensävyjä ja glitteriä. :3

  jabuvaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Toi luomiväripaletti on kyl tosi kaunis! Ja niiku olis nii hyvii vaihtoehtoi erilaisiin meikkeihin :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Ja tosi hyvät pigmentit siinä myöskin! ♥ :)

   Poista
 4. Mäkin oon käynyt leikkauttamassa mun hiuksia lyhyemmäksi viime aikoina (pitäisi taas käydä kyllä kampaajalla, on vähän ylikasvanut tää malli) ja oon vähän miettinyt tota muotovaahtoa... Pitänee ehkä kokeilla :p

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla on ihan sama! oon suunnitellut jo pidempään meneväni kampaajalle :D Joo viimeksi kesäkuussa käynyt... Mutta ei saa mukamas aikaiseksi :D Suosittelen ehottomasti kokeilemaan muotovaahtoa! Näppärää tavaraa :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥