Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tampereen Parhaat Burgerit! - Naughty Brgr

Yhteistyössä: Naughty Brgr.

naughty_brgr_9
Yksi Tamperelainen burgerihullu täällä vain moi! Joka oli aika huisin innoissaan, kun pääsi yhdessä J:n kanssa testaamaan Tampereen parhaaksi kehuttua hampparipaikkaa. Nimittäin Naughty Brgr:ia. Eikä suinkaan ole epävirallinen titteli Tampereen parhaista burgereista- mennyt hukkaan, koska kyllähän tuon käynnin jälkeen minäkin sen allekirjoitan. 
Mä rrrrakastan syödä ulkona! Jopa vähän turhankin paljon ja turhan usein... Siksi erilaisia paikkoja on tullut kierreltyä todella paljon. Naughty Brgr ei ollut meille kummallekaan tuttu ennestään, mutta viimeiseksi käynniksi tämä ei tosiaan kummalekaan jää! 
Valikoimaa oli just sopivasti, ja sopivan erilaisesti. Burgereihin saa kylkeen erilaisia lisukkeita oman makunsa mukaan, eli ateria kootaa käytännössä täysin itse omien makumieltymystensä mukaan. Mikä on mulle ainakin positiivista, saat kokonaisuudessaan just sitä, mitä haluatkin! Mä itse päätin testata bataattiranskalaiset, ja ai että miten täydellinen tuo kombo olikaan. Mulle itselleni tärkeää tämän kaltaisissa burgeripaikoissa, on nimen omaan se hampurilaisen sisällön laadukkuus. Heset ja mäkit sun muut saa pysyä ihan omassa luokassaan siinä, ja niissä on kiva käydä joskus ja jouluna, mutta tosiaan tätähän ei voi millään tasolla niihin verrata.  Pihvi on siis oikeasti kunnon pihvi, eikä mikään liirumlaarum läpyskä. Ja tästä mä annan ainakin ison plussan! 

naughty_brgr_5
naughty_brgr_2 naughty_brgr_4 naughty_brgr_8-side naughty_brgr_7 naughty_brgr_3 naughty_brgr_6 naughty_brgr_1
Naughty Brgr löytyy Tampereelta ihan keskustasta Aleksanterinkadulta. Näitähän löytyy Tampereen lisäksi myös Turusta ja Helsingistä. Käykää ihmeessä testaamassa, jos burgerit vain maistuu! 

10 kommenttia

 1. Voi VBQ Burgeri ois varmasti niin mun lemppari! :) Kivan näköinen rafla! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköinen ravintola! Vaikuttaa tosi kotoisalta ja persoonalliselta. Tuo täytyy pitää mielessä kun ja jos suuntaa Tampereelle ;) on muuten todella kauniit kuvat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persoonaa tässä kyllä on, ja siitä mä just iteskin tykkään! :) Ehdottomasti testaamaan seuraavalla Tampereen reissulla!

   Poista
 3. Kivan rennon näköinen paikka ja burgerit näyttää hyviltä! Tämä on edelleen(kin) meillä testaamatta, pitäisi kyllä käydä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meette pikimmiten testaamaan tämänkin, ette tule pettymään! :)

   Poista
 4. Näyttää herkulliselta! Meilläpäin oma lemppari on Mikes Diner! :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Mikes Dinerissa en olekaan koskaan käynyt, mutta sekin on varmasti hyvä! :)

   Poista
 5. Oi mitä kuvia! Mäkin haluaisin päästä kyllä käymään tuolla, täytyisi vaan tulla ensin Tampereelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän on sitten jo tarpeeksi maittava syy tulla tänne Manseen! :p

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥