Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusia popoja syksyyn!

Kaupallinen yhteistyö: DefShop.
  defshop_1 Tennarit. Mun koko elämäni ehdottomasti käytetyimmät kengät. Vähintään 9/10 ajasta, mä käytän tennareita. En oo oikein koskaan oppinut käyttämään nilkkureita, saapikkaita, korkkareita ja mitä näitä nyt on, niin normaalissa ja tavallisessa arjessa. Aina pitää olla joku syy tai fiilis, miksi vetäisisin lähtiessäni jalkaan, jotkin muut kengät, kuin tennarit. Sitä on tosi vaikea selittää. Mutta mä vaan en tunne itseäni minuksi, jos mulla on jalassa jotain muuta. Tulee sellainen epämukava olo, sillai henkisellä tavalla. 
Mun kenkähyllyllä on vuosien myötä nähty jos jonkinlaisia ja värisiä ja mallisia tennareita. Omistan jopa yhdet Niket, joihin oon ihan itse saanut suunnitella kaikki värit, ja joissa lukee mun nimi kantapään kohdalla! Kyllä, ihan oikeesti. (Yritin kuumeisesti etsiä blogihistoriasta kuvaa niistä, mutta en löytänyt. Jouduin hiljattain myös poistamaan osan vanhoista postauksista photobucketin muutosten takia) Mä en oo myöskään raaskinut niille mitään tehdä, ne on kuitenkin ainoatlaatuaan tässä maailmassa. Käyttöä niille tuskin tulee (eipä sitäkään ikinä tiedä!) mutta tunnearvoa niillä onkin sitten sitäkin enemmän. 
Malleja, merkkejä ja värejä on tosiaan ollut lukuisia. Olipa mulla yhdessä kohta yhtää aikaa jopa 17 paria Converseja. Silloin tosin en tainnut omistaa miltään muulta merkiltä yksiäkään tennareita. Converseja löytyy jokuset edelleen, mutta niiden rinnalle on tullut muitakin merkkejä. Nyt yhteistyössä DefShopin kanssa, sain valita syksyksi muutamat uutukaisetkin, jotka esittelen teille seuraavaksi! 
  
defshop_2 defshop_4 defshop_3
Multa löytyy muutamat Niken AirMaxit 90:set jo ennestään, ja oon todennut niiden olevan todella sopivat mun vähän ongelmajaloille. Ne ei purista eikä paina mistään, ja on muutenkin ihan supermukavat jalkaan. Nää on väriltään tosi kylmän beiget, mikä sopii mun mielestä jopa yllättävän kivasti muiden värien kanssa yhteen. Eikä mulla oo yksiäkään tän värisiä kenkiä ennestään, eikä oo itseasiassa koskaan tainnut ollakaan! 

defshop_5 defshop_6 defshop_7 Näistä Adidaksen NMD -kengistä mä innostuin ihan superisti! En oo koskaan aikaisemmin edes kiinnitänyt huomiota tän mallisiin kenkiin. Mutta, kun tämä kuosi yhdistettynä tähän malliin osui kohdalle, olin myyty. Oli muuten pitkät sekunnit, kun aukaisin tuotteen ja menin tarkistamaan onko kokoja kuinka jäljellä. Koska se on jotain niiiin raivostuttavaa, kun löydät ihan 6/5 kengät, ja sitten koot on loppu... Näistä mun onnekseni onneksi oli kokoja vielä hyvinkin jäljellä! Tosiaan nää on ensimmäiset tätä mallia, ja en olis voinut ikinä uskoa, että kengät voi olla näin hyvät jalkaan tällaisella tavalla. Nää on vähän kuin pelkät sukat jalassa kävelisi, missä tosin on pohjat. Ihan täyden kympin kengät!!  
    defshop_8
Kokonaisuudessaan siis oikein onnistunut kenkälähetys! Mä tykkään DefShopin valikoimasta nykyään tosi paljon, siellä on joukossa ihanan persoonallisia yksilöitä. Sekä iso plussa siittä, että niillä on lähes poikkeuksetta edullisemmat hinnat mitä muualla! 

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Tarkoitatko nyt vaalean beigejä, vai vaaleanpunaisia 😄 Kumminkin, molemmat on aivan ihanat! 😍

   Poista
 2. Kivoja kenkiä ja kauniita kuvia niistä! :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihanat molemmat!!<3 Nämä on niin herkkua tällaisen tennarifriikin silmille hahah :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥