Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUKALENTERI

Kaupallinen yhteistyö: LuKLabel

a_joulukalenteri_luklabel
Itse koottu sellainen. Mä mietin pitkään syksyllä, että mitenkä mä voisin erityisesti ilahduttaa J:tä loppuvuodesta. Mietin erilaisia reissuja yhtenä vaihtoehtona. Mutta sitten ajanpuutoksen vuoksi ne jäivät pois laskuista (tai pikemminkin siirtyivät ensi vuoden puolelle). Kunnes sitten samoihin aikoihin pääsin yhteistyöhön LuKLabel.fi sivuston kanssa, ja sain heiltä joulukalenterin, joka täytettäisiin ja suunniteltaisiin itse. Ainoastaan ns. luukut olisivat valmiina. Siitä se ajatus sitten lähti! Mä tekisin J:lle ihka oman ja ainutlaatuisen joulukalenterin! 

a_joulukalenteri_5
a_joulukalenteri_3
Koska tämän joulukalenterin luukut eivät olleet kovinkaan suuria, piti keksiä jokin tapa saada isommatkin jutut kuitenkin "mahtumaan" kalenteriin. Niimpä päätin kirjoittaa jokaiseen luukkun sisälle lapun, jonka rullasin tuollaiselle rullalle, jonka solmin nätisti erilaisilla nauhoilla. Lapussa itsessään on sitten viesti tai vihje, missä itse luukun sisältö sijaitsee. Osa luukuista tosin on sellaisia (kuten esimerkiksi arpa ja lahjakortti) jotka mahtuvat suoraan itse luukkuihin. Niihin laitoin silti mukaan kivan viestin samanlaisella rullalla.
Joulukalenterin mukana tuli myös naru, jolla kalenterin oli saanut nätisti seinälle. Mä kuitenkin halusin mielummin laittaa nää luukut meidän seinähyllyyn sekalaisessa järjestyksessä. Koska meillä ei ollut seinällä sellaista paikkaa, johon olisin saanut tämän fiksusti laitettua.
Tätä kalenteria oli tosi ihana toteuttaa, ja oikeastaan vielä ihanampi on ollut seurata vieressä, kun J on aamuisin aukonut luukkuja. On niin huippua kun saa ilahduttaa toista! ♥ Oon myös säästänyt kaikki luukut, koska mä innostuin tästä ideasta tänä vuonna niin paljon, ettei olis ollenkaan huonompi juttu toteuttaa tätä ens vuonna uudestaan erilaisilla sisällöillä! 

a_joulukalenteri_luklabel_4
LuKLabel myy erilaisia sisustus- ja paperituotteita, kuten aina näin joulun alla näitä ihania joulukalentereita. Eikä myöskään sovi unohtaa ihania asten tuotteita! He suunnittelevat kaikki tuotteet ja printit. Ensi vuonna valikoima tulee kasvamaan vielä entisestää. LuKLabel on tosiaan perustettu aikalailla tasan vuosi sitten, eli viime joulukuussa. Koko homma sai alkunsa, kun eräs pariskunta päätti yhdistää taitonsa, naisen kaupallisen-alan kokemuksen, ja miehen suunnittelutaidot. Nimi juontaa osaksi heidän lapsiaan, Lucaa ja Kiannaa. Koko toiminta eli siis suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat myös kaikki Suomessa. Heidän yrityksensä lähtökohta on ilahduttaa asiakkaita, sekä kehittää tuotteita jotka vastaavat tulevaisuuden trendejä. Kannattaa ehdottomasti tutustua heidän valikoimaansa jo nyt tarkemmin! 

8 kommenttia

 1. Ihana idea! 8) Mäkin meinasin että oisin miehelle kyhännyt olut joulukalenterin, sain idean eräältä toiselta bloggaajalta jonka kanssa keskusteltiin:D Se ois ollu ihan huippu kun mies tykkää maistella eri oluita:D Olisi ollut kiva kuulla tarkemmin mitä tuo kalenteri pitää sisällään, ihana varmasti ilahduttaa omaa kumppania joka aamu ja katsoa se miten toinen ilahtuu luukun sisällöstä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kyllä ihana myös toteuttaa! :) En viitsinyt hirveän tarkkaan tähän laittaa sisällöstä, koska mies aina satunnaisesti lueskelee tätä mun blogia :D Ettei paljastu sisältö sitten vahinkossa hälle etukäteen!

   Poista
 2. Ihanan näkösiä! Tosi ihana idea. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että hyvältä näyttää teidänkin mielestä! ♥

   Poista
 3. Wau, ihania tuotteita, mä myös aika kova aikanaan välillä askartelemaan. Nykyään kun ei ole tiimaria voi olla vaikeaa löytää mieleisiä :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, Tiimari!! :D Se oli paras kauppa lapsena! :D Mutta joo siis, LuKLabelin tuotteet on kyllä kaikki tosi ihania! :)

   Poista
 4. Ompas söpön näköisiä nuo luukut! Ja ihana idea tehdä toiselle joulukalenteri! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä ovat juurikin! :) Joulukalenteri on ainakin tähän saakka ollut tosi onnistunut! :p

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥