Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HYVÄSTI 2017!

Taas on tullut sen aika. Nimittäin, aika laittaa vuosi 2017 pakettiin, ja toivottaa tervetulleeksi Uusi Vuosi 2018. Tästä postauksesta onkin muodostunut jo jonkinsortin perinne tänne blogiini. Jos kiinnostaa käydä kurkkimassa, aikaisemmat osat löydät suoraan vuosilukuja klikkaamalla: 2016, 2015, 2014 & 2013. Sen pidemmittä puheitta, tässä vuoden 2017 viimeinen postaus, kurkistus menneeseen vuoteen!

VALMIStammikuu_17 TAMMIKUU. Vuosi 2017 otettiin vastaan taas tuttuun tapaan kaveriporukalla mökillä. Tammikuussa tein myös päätöksen uusista työkuvioista, juhlittiin sen hetkisen työpaikan kanssa jokavuotista Gaalaa  ja lisäksi vietin paljon aikaa läheisten ja ystävien kanssa. Loppu kuusta aloitin myös opiskelut avoimessa ammattikorkeakoulussa. 

VALMIShelmikuu_17 HELMIKUU. Tää kuukausi otettiin vastaan mökkilomalla ykköstyttöjen kanssa Virroilla. Helmikuu oli muutenkin isojen asioiden kuukausi. Kävin mm. todella isossa hammasoperaatiossa, joka on itseasiassa vielä hieman kesken. Sitten kun se on saatu kokonaan maaliin, teen siitä tännekin ihan oman postauksen. Hammasjutun lisäksi uskaltauduin myös Elina K:n kulmakäsittelyyn, ja sain vihdoin pitkään toivomani microblading kulmat! Joihin olen ollut aivan super-tyytyväinen! 

VALMISmaaliskuu_17 MAALISKUU. Maaliskuu oli noh, maaliskuu! Mitään erikoisenerikoista ei tapahtunut oikeastaan koko kuukautena. Vietettiin J:n kanssa 7 -vuosipäivää heti kuukauden alusta ja pudotin työtunteja edellisessä työpaikassani, jotta pystyin jo pikkuhiljaa alkaa keskittymään uuteen duuniini. Maaliskuu oli itseasiassa kokonaisuudessaan ihanan rento kuukausi! 

VALMIShuhtikuu_17 HUHTIKUU. Huhtikuussa käytiin laivalla! Ja vieläpä kahdesti! Ensiksi työporukan kanssa, ja sitten vielä J:n perheen kanssa. Laivareissujen jälkeen käytiin myös kummitytön kanssa juhlistamassa hänen 1 vuotiasta serkkuaan Hämeenlinnassa. Eikä tietenkään unohdeta sitä, että mä myös hyppäsin aiak ison hypyn tutusta ja turvallisesti työstä uuteen ja jännittävään kiinteistönvälittäjän työhön! 

VALMIStoukokuu_17 TOUKOKUU. Toukokuussa kesä teki jo kovasti tuloaan, ja useampi päivä olikin tästä syystä ihanan lämmin! Hämeenpuistossa järjestettävillä Suurmarkkinoillakin tarkeni käydä ihan vain topissa ja hameessa. 

VALMISkesäkuu_17 KESÄKUU. Juhannus otettiin vastaan taas tutulla porukalla, tuttuun tapaan Ikaalisissa. Ennen Juhannusta hiukset kuitenkin sai kokea isomman muodonmuutoksen, kun kampaamon lattialle jäi reipas 15 cm pituutta. Kesäkuu meni tosiaan kokonaisuudessaankin pääosin Ikaalisten maisemissa maalla. 

VALMISheinäkuu_2 HEINÄKUU. Heinäkuussa ihana Mariia matkasi mun luokse Kuopiosta, ja otettiin Tammerfestit vastaan yhtenä. Ensimmäistä kertaa koskaan mä olin näillä festareilla ihan asiakkaana, enkä töissä. Ja vieläpä peräti kolmena päivänä! Vietin muutenkin paljon aikaa ystävien kanssa, ja Oonan kanssa me käytiin myös Yyterissä. 

VALMISelokuu_17 ELOKUU. Elokuussa tanssittiin ystävän häitä, syötiin koko kesän edestä mansikoita ja nautittiin minikesälomasta. Elokuussa lähinnä oltiin ja nautiskeltiin ja tehtiin paljon töitä! 

VALMISsyyskuu_17 SYYSKUU. Syksyi alkoi tekemään tuloaan, jonka myötä sai itse alkaa kaivamaan taas vähän lämpöisempiä vaatteita esiin. Vaikka tosin ei kesälläkään niille kesävaatteille hirveästi käyttöä tullut säästä johtuen. Syyskuussa me käytiin perinteisesti katsomassa Särkänniemen päättäjäisten ilotulitus, vietettiin useampi ilta mökillä ja nautittiin syksystä. 

VALMISlokakuu_17 LOKAKUU. Lokakuu otettiin vastaan Tallinnassa. Me ei J:n kanssa koko kesänä oikein keritty minnekkään, niin päätettiin tehdä sitten meidän kesäloma reissu lokakuussa. Lokakuussa oli myös kummitytön 2 v. synttärit! 

VALMISmarraskuu_17 MARRASKUU. Marraskuussa juhlittiin taas muutamat synttärit, kun ensiksi koitti J:n synttäripäivä, ja siitä tasan kolmen viikon päästä sitten mun 23 v. synttäripäivä. Marraskuussa vietettiin myös paljon aikaa läheisten kanssa. Lisäksi poltettiin ennätysmäärä kynttilöitä. 

VALMISjoulukuu_2017 JOULUKUU. Joulukuu oli ihana rauhallinen ja noh, jouluinen kuukausi! Joulu vietettiin perheen ja läheisten kanssa Ikaalisissa, ja joulun välipäivinä sitten taas palattiinkin jo kiltisti töihin. Uusi Vuosi otetaan vastaan taas ystävien kanssa iltaa istuen ja paljuillen! 


Ihanaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2018 kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!
Sekä lämmin kiitos jokaiselle tänä vuonna mun blogia seuranneelle! 

10 kommenttia

 1. Kaunis ja ihana postaus, tänävuonna sun blogissa on ollut paljon kaikkea mielenkiintoista ja ihanaa luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katri! Tällaista palautetta on aina yhtä ihana saada :') ♥

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta myös sulle! <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta! Onnellista uutta vuotta <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sun mennyt vuosi kuulostaa aivan ihanalta! Hyvää uutta vuotta♥

  maripulliainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoteen mahtui paljon myös kaikkea ihanaa! :) Hyvää Uutta Vuotta myös sinne! ♥

   Poista
 5. Nämä vuosikertaukset on aina kivoja, varsinkin jos eksyy ensimmäistä kertaa johonkin uuteen blogiin :) Pääsee nopeasti kärryille. Ihanaa uutta vuotta sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta! :) Ja totta, tuossa näistä on varmasti myös hyötyä! Ihanaa alkanutta vuotta myös sinne!<3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥