Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Talvi Asu

Talvi. Ihanaa & kamalaa asukuvien aikaa. Kun pakkasta ja lunta on vähän, asukuvat onnistuu, mutta jos pakkasta eikä lunta ole, on maisemat tosi tylsät kuvailla. Jos taas pakkasta on miljoona astetta, ei kuvia tarkene enää ottaa. Tai vaikka minä tarkenisin, kuvaaja ei yleensä tarkene enää siinä kohtaa. Asukuvien kannalta, ja muutenkin mun unelmatalvi olisi siis 2-6 astetta pakkasta ja sopiva kerros lunta. 
Mutta se siitä lumesta ja jäästä, puhutaampas sitten kengistä! Muistatteko te siellä ruuduntoisella puolella, sen vannoutuneen tennaritytön, joka jorasi kesät talvet tennarit jalassa? Vaikkei se sentään nilkat paljaana koskaan juossut, kiitos villasukkien, olihan se silti älyttömän typerää. Onneksi ikä on tuonut ainakin tähän asiaan viisautta, eikä mieleen tulis enää huidella pihalla näille keleillä missä tahansa kengissä. Vannoutunut tennarityttö joutui samalla aloittaa kenkäkaapin päivityksen talviseen maisemaan sopivaksi. Projekti on edelleen käynnissä, mutta pikkuhiljaa voiton puolella. Uusimpina yksilöinä sieltä löytyy nämä kuvissa näkyvät saapikkaat. Nämä osuivat silmiini Ideaparkin Dinskossa. Mä en oo koskaan omistanut korollisia saapikkaita, joten nää olivat oikeinkin tervetullut löytö. Erityisesti siksi, koska nää sopii myös talven keleille. 

asu_5-side asu_2 asu_7 asu_10 Kokosin koko asun näiden kenkien ympärille. Mielestäni asusta tuli oikein toimiva, mihin varmasti pukeudun vielä joskus ihan samanlaisena uudelleen, ja pienillä muutoksilla sitäkin useammin. Kenkiin yhdistin talven ehdottoman suosikki takin. Jos mun pitäis valita talveksi yksi takki, millä selvitä koko talven yli, se olisi varmasti tämä. Tykkään tästä vaan niin älyttömästi! Takin kanssa yhtene sopi hyvin Balmuirin uusi huivi, ja Piecesin uusi pipo. Tuollaista pipoa metsästin jo itseasiassa viime talvena, mutta silloin en sellaista löytänyt. Haluaisin tän myös jossain toisessa värissä, mutta sellaistakaan ei ainakaan vielä ole tullut vastaan. Laukun kanssa meinasikin tulla sitten pähkinä purtavaksi, mutta musta tämä Korsin musta yksilö sopii tämän takin ja kenkien kanssa niin kivasti, että sehän se sitten mukaan lähti. 
Paidaksi sitten valikoituikin VeroModan uutuus, joka toimi älyttömän hyvin yhteen tuon Daniel Wellingtonin kellon kanssa. Muistakaa muuten vielä vuoden loppuun voimassa oleva Daniel Wellingtonin alekoodi, eli koodilla HENNA saatte -15% koko valikoimasta. 
  asu_11-sideasu_12 asu_6-side asu_8 asu_13 asu_4 Jacket Vila | Jeans VeroModa | Shoes Dinsko | Shirt VeroModa/Spartoo*
Bag Michael Kors | Watch Daniel Wellington* | Beanie Pieces | Scarf Balmuir

Mielestäni oikein toimiva kokonaisuus, mutta mitäs te tykkäätte? :) 

10 kommenttia

 1. Kivan näköiset saapikkaat :).

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ja ihanat kengät! <3 Mulla on noi samat kengät ja on muuten hyvät jalassa - jaksaa kävellä koko päivän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Nää on ihan superhyvät jalassa! :) Ei juurikaan häviä tennareille!

   Poista
 3. Ompa ihanat saappaat! Mun viimeisimmät korkeat saappaat alkaa menee kohta roskiin, niin pitäs löytää hyvät uudet. Oon tosi nirso, joten mikään ei valitettavasti miellytä.

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin ton tunteen :D Oon itsekin kenkien kanssa ihan super nirso! Mutta Dinsko on nyt positiivisesti yllättänyt muutaman kerran! :)

   Poista
 4. Tosi kiva asu, tällaiseen asuun pukeutuisin kyllä itsekin :) Tuo Vilan takki on ihanan lämpöisen näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! ♥ :) Se myös on lämpöinen! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥