Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

XMAS 2017!

Mites siellä kinkun sulattelut ihmisillä sujuu? Vai vieläkö on jouluaterioita jäljellä? Mä päätin olla muutaman päivän kokonaan ilman läppäriä. En koskenut tähän masiinaan edes pitkällä tikulla. Halusin vaan nauttia joulusta. Siksi mun joulupostaus pärähtääkin tänne vasta tänään Tapaninpäivänä.  
Mun joulu oli tosiaan oikein rauhaisi ja läheisten ympäröimä. Oltiin perinteisesti Ikaalisissa. Syötiin hyvin, pelattiin lautapelejä, katseltiin telkkaria, saunottiin, syötiin vähän lisää, morjestettiin kylässä käynyttä joulupukkia, avattiin lahjoja, ja mitä mä ennenkaikkea tein, mä nautin vapaista. Koska huomenna sitä taas jatkuu työt. Kunhan vaan ääni vielä pikkuisen ens yönä vahvistuu, niin ei lopu sitten huomenna kesken. Mutta kokonaisuudessaan mun joulu on ollut älyttömän ihana! Nyt mä jatkan ansaitun suklaarasian kanssa viltin alle, ja aloitan leffamaratonin!

a_joulu_10 a_joulu_8 a_joulu_3-side a_joulu_2 a_joulu_5 a_joulu_9-side

Toivottavasti teillä muillakin oli ihana joulu! Ja muistakaa nauttia vapaapäivistä, te kenellä niitä nämä välipäivät ovat! 

8 kommenttia

 1. Ihanan villi kuusi teillä :) Ja perinteisesti koristeltuja lahjoja, eikä vain semmosta tyyliteltyä valkosta pakettia! Kyllä joulu oli itse kullakin kiva, myös täällä tuli vasta näin tapanina postattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi on miehen porukoiden kuusi! Meille ei tänne kerrostaloasuntoon ikävä kyllä mahdu omaa kuusta :( Lahjatkin on sisarusten muksujen lahjoja, eli siksi hyvinkin perinteisiä. :) Pitääpäs käydä tsekkaamassa sunkin joulupostaus!

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! <3 Tollainen joulupallokuusi olis kyllä kiva tehdä itekin, kun haalin ihan hullun määrän joulupalloja.. sitten löysin seuraavana päivänä ne viime vuotiset, jotka luulin hukanneeni muutossa, haha :D Postailin kans eilen meijän joulusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin ton Ellokselta! Mut se ei kyllä ole hintansa väärti :/ Tosi huonoa laatua ja tekoa. Suunnitelmissa onkin purkaa siitä kaikki muu patisi se metallikehikko poijes, ja koota se uusilla palloilla ensi jouluksi uudelleen! :) Pitääkin mennä tsekkaamaan myös sun joulupostaus ♥

   Poista
 3. Tosi ihanan ja rennon kuuloinen joulu teillä, juuri sellainen niinkuin pitääkin :) Läheisten kanssa vietetty aika on jouluna parasta (siis ruuan lisäksi, haha :D) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä ihana joulu! :) Läheisten & ruuan kanssa ;)

   Poista
 4. Ihania tunnelmallisia kuvia <3 Meillä oli myös hyvin onnistunut joulu ja huomenna taas töiden pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi!! :) Ihana kuulla, että sunkin joulu oli oikein onnistunut ! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥