Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Suosikkitakki

Tajusin just yks päivä, että mun ehdottomasti eniten käyttämä syksyn ja alkutalven takki, on näkynyt täällä teille kerran. Vaikka tosiaan käyttökertoja sillä on ollut mun takeista ehdottomasti eniten. Selitän tän itselleni sillä, että se on oikeasti tosi haastava yhdistää muihin juttuihin. Ja sitten taas sellaisina perus kauppareissupäivinä, en juurikaan (okei okei, ollenkaan) katso sen tarkemmin mitä päälleni laitan. Tai ainakaan, että sopiiko ne keskenään. Siitä huolimatta, tää on tosiaan mun suosikki. 

Parhaiten mun mielestä takkiin sopii musta alaosa. Kuten just mustat farkut. Koska ainakin tietyn tyyppiset siniset riitelee tuon takin värin kanssa. Yläosa olikin sitten helppo, valkoinen toimii aina mustan ja tuon vihreän kanssa. Joten tästä syystä päälle pääsi Bershkan uusi valkoinen paita. Asusteiden kanssa meinasi iskeä pulma, kunnes muistin Daniel Wellingtonin uutukaisen, jonka sain heiltä ihanassa joulupaketissa. Nyt sitä muutaman kerran käyttäneenä, tykkään siitä vain kokoajan enemmän ja enemmän. Mitä en olisi uskonut ruusukullan kanssa tapahtuvan. Ja varsinkin tuon Cluff rannekekorun kanssa se on aivan ihana. Jos teiltä puuttuu vielä pukinkontista lahjoja, kannattaa ehdototmasti tsekata Daniel Wellingtonin valikoima, nimittäin koodi HENNA on voimassa vielä vuoden loppuun. Jolla saa kaikista tuotteista -15%

Ainut asuun sopiva laukku olikin sitten Marc Jacobsin musta laukku. Mikä toimikin asussa erittäin hyvin mun mielestä! Sen käytössä mulla on sellaisia kausia, että se kulkee joko kokoajan ja joka päivä mukana, tai sitten se on taas pidemmän aikaa käyttämättä. Silti se on kuitenkin aina ihan yhtä ihana ja lemppari. 
  asu_tampere_4asu_tampere_8-side asu_tampere_7 asu_tampere_5-side asu_tampere_1-side asu_tampere_10 asu_tampere_3 Jacket Zara | Jeans VeroModa | Shoes Blowfish |  Shirt Bershka
Bag Marc By Marc Jacobs | Watch Daniel Wellington*

8 kommenttia

 1. Kiva asu, itse tykkään myös tuommoisista takeista :).

  VastaaPoista
 2. Ihan super kiva asu ja rakastuin tohon sun takkiisi ihan täysin!♥ Ja totta, että toi kello ja korukin mätsää hyvin yhteen! Mulla on yksi DW:n kello ja siihen kangas- ja nahkarannekkeet, mutta oon jo jonkun aikaa ihastellut myös noita malleja, sillä tuo toisi kivaa vaihtelua asuihin :')

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää malli on kyllä ihana! Et jos yhtään on ollut mielessä, mä suosittelen kyllä hankkimaan! :)

   Poista
 3. Tosi kiva asu ja takki on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ihana on kyllä just oikea sana kuvaamaan tätä takkia! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥