Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi huoleton puhelin edullisemmin - Swappie

*Kaupallinen yhteistyö: Swappie.fi

swappie_4
Uuden puhelimen hankinta. Monelle se isoa päänvaivaa tuottava juttu. Mikä merkki, mikä malli, onkohan se kestävä, onkohan se tarpeeksi hyvä, riittääkö muisti, ja ennenkaikkea, mitä se maksaa. Hintahan on monelle usein se, joka sitten lopulta ratkaisee. Eikö olisikin siis aika huippua, jos saisi jotain parempaa, mutta hieman tai jopa huomattavasti halvemmalla? Eli, säästäisit rahaa. Swappien kautta, se on täysin mahdollista!

swappie_5
Swappie on kotimainen yritys, joka myy ja ostaa käytettyjä ja koskemattomia puhelimia. Pääasiassa heidän valikoimansa koostuu iPhoneista, mutta valikoima tulee myöhemmin hieman myös laajentumaan. Heille voit siis myydä nykyisen puhelimesi, tai voit ostaa heiltä uudenveroisen puhelimen. Heidän kauttaan myyminen tai ostaminen on ennenkaikkea turvallista, mutta myös todella helppoa!

Mä itse myyn ja ostan paljon tavaroita netin kautta yksityisiltä myyjiltä. Mutta puhelin on yksi sellainen, mitä en ikinä uskaltaisi esimerkiksi facebookin kirpputorilta tai torin sivuilta ostaa. Enkä myöskään kyllä kovin herkästi lähtisi sellaisessa omaakaan luuriani myymään. Puhelin on meinaan myös tuotteena sellainen, jota ammattihuijarit ja ihan ensikertalais huijaritkin käyttävät "myytävänä tuotteena". Eli myyvät tuotetta, mitä ei välttämättä ole ollenkaan edes olemassa. Toisin sanoen, joku ostaa jotain, mitä ei koskaan kuitenkaan saa. Joutuvat siis petoksen uhriksi. Puhelimien hinnat ovat kuitenkin nykyään "aika" suolaiset, eikä niistä juuri koskaan kukaan tarjoa alennuksia. Varsinkaan iPhoneista. Tästä syystä koko Swappie on myös perustettu. Heidän perustajansa huomasivat, että tällaiselle palvelulle on selkeä kysyntä, huijareiden lisääntyessä nettikirpputoreilla. 

swappie_1
Swappien kautta puhelimen osto on kuitenkin mahdollista turvallisesti. Swappie tarkastaa jokaisen heille saapuvan tuotteen läpikotaisin uusimmalla teknologialla ja huoltaa laitteet tarvittaessa, ennen uudelle omistajalle siirtymistä. Tästä syystä he pystyvät tarjoamaan myös heiltä ostetuille laitteille aina 6 kuukauden Swappie-Takuun.


Valikoimasta heiltä löytyy viisi eri kuntoluokitusta. Koskematon, Erittäin Hyvä, Hyvä, Kohtalainen ja Kulunut. Eli etsiessäsi uutta luuria itsellesi tai lahjaksi, saat itse valita, mikä sinulle on tärkeintä. Onko se, että tuote on mahdollisesti täysin tai lähes uutta vastaavassa kunnossa, vai säästätkö mielummin rahaa muutamalla huomaamattomalla käytön jäljellä. Vai kenties haluatko säästää vähän enemmänkin, ja käytön jäljet eivät haittaa sinua, kunhan luuri varmasti pelittää, näyttö on ehjä ja akku kestää. 

swappie_8
swappie_7
Yhteistyössä, mä sain heiltä oikein mukavalla alennuksella tämän iPhone 7 Plussan. Tämä on kuntoluokitukseltaan Erittäin Hyvä. Tässä on takana yksi pienen pieni huomaamaton naarmu, jota ei tosiaan huomaa jos ei oikeasti oikein kunnolla käy puhelinta läpi. Kaikki muu ulkoisesti sekä myös toimivuudessa, on ihan uutta vastaavaa. Ei siis yhtään mitään moitittavaa. Swappie myös pakkaa tuotteet uudelleen, ellei alkuperäistä pakettia ole tuotteelle olemassa. Eli tuote tulee aina nätisti pakattuna, ihan kuin uusi! Tämän ja tuon Swappie-Takuun ansioista tuote on myös oikein hyvä lahjaidea. Puhelimen mukana on myös aina vähintään laturinjohto. Osa tuotteista, jotka ovat alkuperäisissä laatikoissa/koskemattomia sisältää myös muita tarpeita, kuten esimerkiksi alkuperäiset kuulokkeet. Mutta se on aina jokaisen tuotteen kohdalla tarkasti kerrottu, jos mukana onkin alkuperäinen laatikko ja muuta mukavaa.

Heille vanhan iPhonen myyminen on myös todella helppoa. Katsot heidän sivuiltaan laskurilta, paljonko suurinpiirtein heidän kauttaan saisit takaisin puhelimestasi. Sitten vait täytät myyntilomakkeen, postitat tuotteen ja rahat ovat tililläsi 24h kuluessa heidän vastaanotettua tuotteesi. Esimerkiksi siitä mun vanhasta puhelimesta sais heidän kauttaan vielä melkein kolmesataa, jos en itse vielä tarvitsisi sitä toisena puhelimena. Huomattavasti siis enemmän, kuin esimerkiksi operaattion tarjoamat vaihtohyvitykset. Sitten jos/kun en enää sitä jossain kohtaa tarvitse, todellakin myyn sen eteenpäin heidän kauttaan. Koska se on myös tosi työlästä myydä itse. Sovit treffejä ja otat kuvia ties mistä kaikista kulmista ja varailet ja ties mitä muuta, ja silti ostaja todennäköisesti tekee sulle oharit, eikä edes ilmoita siitä mitään. Swappien kautta tuotteesta pääsee eroon helposti, nopeasti ja turvallisesti. Eikä perästä kuulu varmasti mitään ikävää. 

swappie_3
Mun kokemus Swappie :sta on siis pelkästään positiivinen. Todella nopea toimitus, tuote saapui hyvin pakattuna, ja oikeastaan se vielä jopa ylitti odotukset. Tuo jälki mikä tässä on takana, mä en itseasiassa laske sitä edes jäljeksi. Se on NIIN huomaamaton. Kertaakaan mulle ei ole käyttäessä tätä uutta luuria tullut sellaista fiilistä, että tämä on tosiaan ollut jollakin toisella, ja että tämä olisi käytetty. Tää on vastannut ihan täysin uutta luuria. Niin akunkeston suhteen, kuin ylipäätään toimivuuden kanssa. Mitään ongelmia ei siis ole ollut.
Mä voin siis tosiaan pelkästään suositella Swappieta. Jos puhelimen vaihto on ollut mielessä, tai lahjalistalta löytyy vielä uusi luuri jollekin jouluksi, tutustu siinä tapauksessa ehdottomasti Swappien sivustoon, ja säästä rahaa! Myyt vielä samalla oman nykyisen luurisi heille, niin välirahaksi ei jää paljon mitään vaihtaessasi uuteen luuriin!

*Postauksessa näkyvä tuote saatu alennuksella, postauksen linkeistä en hyödy mitenkään. 

11 kommenttia

 1. Siis kuinka hyvään väliin tämä postaus tuli! Oon juurikin ollut tilaamassa itselle uutta ompun seiskaa, koska nykyisestä kutosesta loppuu muisti. Siinä ei oo mitään muuta vikaa edes, kuin tuo muisti 😄 Pääsen samalla ihan järkevällä hinnalla eroon tosta vanhasta, ja saan edullisemmin uuden tilalle! Pitää heti tutustua enemmän 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipas siis sopivasti! :) Ehdottomasti sitten vain vanha luuri kiertoon Swappien kautta, ja samalla samasta paikkaa uusi tilalle!

   Poista
 2. Olipas tosi mielenkiintoinen postaus, en ole koskaan aiemmin kuullut Swappiesta! Oma luuri alkaa vedellä viimeisiään, pitäneekin tutustua Swappien valikoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tutustu ihmeessä! :) Heidän kauttaan säästää melkoisen pennin uudessa luurissa! :)

   Poista
 3. Kuulostaapa hyvältä!! Pitää ehdottomasti muistaa kun on taas aika vaihtaa puhelinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkästään kuulosta, vaan on myös älyttömän hyvä! :-)

   Poista
 4. Tosi mielenkiintonen postaus! Pitää laittaa tää muistiin, niin helpottaa uuden luurin ettimistä kun sen aika on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että postaus on mielenkiintoinen! Silloin tulee onnistunut olo itselle, kiitos siis siitä! <3 :)

   Poista
 5. Vau, vaikuttaapa lähes pelottavan hyvältä! Pitää kyllä ehdottomasti laittaa tuo sivu kirjanmerkkeihin, kunnes seuraavan kerran olisi luuri uusittava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joo pistää sivu talteen, koska tää on just niin hyvä juttu, miltä se kuulostaakin! :)

   Poista
 6. Kiitos Henna tästä vinkistä! Tää oli jo toinen tilaus swappielle, ensimmäinen luuri jatkoi tänään matkaansa jälkikasvulle, ja tarvitsin itse uuden tilalle. todella hyvä sivusto, ja fiksu idea.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥