Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Viininpunainen = ♥

asu_syksy_13-side Syksy. Ehdoton suosikki vuodenaika pukeutumisen suhteen! Vaikkakin näitä kuvia julkaistaessa ulkona on täys talvi jo (ikävä kyllä). Syksyllä saa/joutuu pukemaan jo hieman kerroksia, mutta ei kuitenkaan kymmentä kerrosta. Värimaailma on myös just mun mieleen, esimerkiksi vaikka viininpunainen, aivan täydellinen syksynväri. Unohtamatta tiettyjä asusteita, kuten just esimerkiksi huiveja. Niiden kulta-aika on just syksyisin. Ja mähän tunnetusti rakastan erilaisia huiveja. Vaikkakin näitä kuvia julkaistaessa ulkona on täys talvi jo (ikävä kyllä). 
  asu_syksy_7asu_syksy_4-side asu_syksy_6 asu_syksy_8-sideTähän vaaleaan Korsin Hamiltoniin sopii mun mielestä tosi hyvin tuo viininpunainen. Oon nää joskus aikaisemminkin yhdistänyt. Tällä kertaa tosin takiksikin valikoitui vaalea yksilö, löytö Zarasta muutaman vuoden takaa. Yksi syksyn ja kevään suosikki-takeistani, mutta jotenkin omaan makuun tosi haastava yhdistää mihinkään. Takin ja huivin kaveriksi pääsi vaaleat farkut ja uusi paita, joka löytyi Viron reissulta. Oikein tuollainen kunnon syksyinen sellainen. Tää asu syntyi tosiaan kokonaisuudessaan aika vahingossa, mutta vahingosta huolimatta tästä tuli kyllä yksi tän vuoden lemppareista! 

asu_syksy_15 asu_syksy_12-side asu_syksy_14 asu_syksy_2-side Jacket Zara Jeans GinaTricot | Shoes Timberland Shirt Stradivarius 
Scarf Cubus | Bag & Watch Michael Kors 

Mikä on teidän lemppari vuodenaika pukeutumisen suhteen? :) 

5 kommenttia

 1. Syksyllä kyllä on ehkä helpointa keksiä asukokonaisuuksia kun voi pukea jo takkiakin päälle, eikä tarvi vielä vuorautua niin paksuun vaatekerrastoon :D sulle sopii kyllä hirmu hyvin tuo viininpunainen, siitä on mullekin tullut nyt viime vuosina yksi lempiväreistä <3

  VastaaPoista
 2. Kyl se varmaan mullakin se syksy on;) Toisaalta rakasta myös kevättä ja kesää ja ja ja siis leutoja talvikelejä koska takit 8) Oon vähän jokaisesta löytänyt ne ihanat puolensa pukeutumisen suhteen, mutta syksy silti aina on kärjessä meibi;)

  Todella upea asukokonaisuus, viininpunainen ja valkoinen mätsää hyvin, laukku on upea ja kengät myös. Kukkakuosikin sopii kokonaisuuteen sillä tuo kukkaprintti on kovin syksyyn sopivakin. Mä olen halunnut myös vaatekaappiini paidan minkä kukkaset kävisi niin kesään kuin syksyynkin, mutta vielä en moista omista:D

  VastaaPoista
 3. Superkiva asu, vaalea beige ja viininpunainen sopii yllättävän hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paita ja ihana asu muutenkin! <3 Ja rakkaus viininpunasta kohtaan herää kummasti kans aina syksysin eloon täällä ruudun toisellakin puolella. :D Mun mielestä kans syksy on ihan parasta aikaa pukeutumisen suhteen ja kesä!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥